Vaseline Spray & Go… Iets voor deze ongeduldige dame?

Ik had de Vaseline Body Moisturiser allang bij het Kruidvat zien staan, maar nooit gekocht vanwege de prijs: €6,89. Hmmm… Ik hield mijn hand stevig op mijn knip. *kijkt trots*

vaseline spray & go

 

Zo’n bedrag is natuurlijk relatief, maar omdat ik nogal veel smeerseltjes heb liggen, sloeg ik deze toch maar even over. Nu zijn ze afgeprijsd: €2,99! Tja, en dan moet ik het toch proberen.

Gewoonweg omdat ik nogal nieuwsgierig ben. Klopt het dat deze moisturiser in een paar seconden je huid verzorgd?

En  ook nog eens non-greasy is?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Let’s take a look!

Ik koos voor de  Cocoa Radiant. Je hebt ook  de Aloë Fresh en de Essential moisture. Ik heb een zwak voor alles wat met cacao te maken heeft, dus de keuze was snel gemaakt……

Wat zegt Vaseline Spray & Go over deze spuitbus?

 • Niet vet op de huid. Check! Klopt als een bus.
 • Direct je kleding aantrekken? Je moet het natuurlijk even insmeren, maar ja, je kan daarna echt direct  je panty’s of hansopje aantrekken!

Wat een heerlijk spul! Ik ben soms een nogal ongeduldig vrouwtje en mijzelf insmeren met een romige crème is heerlijk, maar het wachten totdat het ingetrokken is. Het wachten, tik-tok…  Dan moet ik mijn mindfullness cursus weer voor de geest halen. Momenteel is het gewoon prettiger om door te pakken. Douchen en aankleden. Om vervolgens lekker naar buiten te gaan.

Ook ruikt het heerlijk naar cacoa, en ik weet het nu al, die fles is in no time leeg. Ik voel mij als een wandelende Belgische bonbon.

Wat mij opvalt is dat er Moisturiser op de bus staat en ik kom er achter dat ik het meestal fout gespeld heb… hé?

Ik schrijf altijd: Moisterizer of Moisturizer. In ieder geval met een Z. Zou het daarom afgeprijsd zijn of moet ik nu in een hoekje gaan kruipen en  mij gaan schamen? Whatever, dan neem ik mooi mijn lekkere bus Spray & Go mee, ik vermaak mij wel!

Pssst… Niet morgen allemaal in Tiel naar het Kruidvat rennen… Ik ga er nog eentje halen. Dus laten jullie er eentje voor mij over? Just kidding 😉

handtekening Babs

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Lifeisanadventure 14 mei, 2015
  2. chucky1012 14 mei, 2015
  3. Hennie 14 mei, 2015
   • BeautyByBabs 14 mei, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten