Tom van Eijk

Tom van Eijk

Tom van Eijk

Ik ben verheugd dat ik cosmetisch arts Tom van Eijk mag voorstellen als mijn expert op het gebied van injectables!

Ik ken Tom persoonlijk, (niet te verwarren met mijn zoon Tom ;) ) omdat ik bij hem een migraine behandeling heb gehad. Dit was in in de Clinique in Den Bosch.

Tom heeft botox in mijn fronsrimpels en bij de aanhechting bij de schedelbasis in de nekspier aangebracht.

Ik heb nogal veel last van spanningshoofdpijn en vooral mijn nek is een gevoelig punt.

Het was een opluchting, geen pijn meer en ik kon ook mijn hoofd weer soepel draaien!

Dus ja, ik ben ‘ervaringsdeskundige’, zoals ze dat noemen.

Heb je vragen over botox tegen rimpels, overmatig zweten of hoofdpijn, of heb je een vraag over fillers , dan kan je je vraag hieronder posten of via het contactformulier je vraag stellen.

Over Tom van Eijk:

Dr. Tom van Eijk is één van de meest vooraanstaande cosmetische artsen in de beauty industrie in binnen- en buitenland.

Hij volgde zijn opleiding tot arts aan de Universteit van Nijmegen en de Universiteit van Amsterdam, in het Academisch Medisch Centrum.

Chirurgische ervaring deed hij op de afdeling Cardio-Thoracale (hart) Chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Daarnaast was hij gedurende drie jaar verbonden aan de afdeling {lastische Chirurgie in het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis.

Daar werd zijn interesse in de mogelijkheden van de verschillende injectables gewekt.

In een historsch pand in Leiden heeft Tom zijn mooie privékliniek.

Injectables, maar ook plastisch chirurgische ingrepen worden daar aangeboden.

Er zijn 3 esthetisch artsen, waaronder Tom van Eijk, een plastisch chirurg, dermatoloog en een schoonheidsspecialiste. Alles onder een dak, handig!

Botox

Botox wordt niet alleen gebruikt tegen rimpels, maar ook tegen migraine, overmatig zweten (zelfs jongeren van 16 jaar komen voor een behandeling) en tandenknarsen.

De wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift kan ook met injectables.

Mensen die liever niet geopereerd willen worden of het nog even willen uitstellen kunnen hiervoor kiezen. De stand van de wenkbrauw kan gecorrigeerd worden met botox zodat de oogleden een lift krijgen

Interessant weetje: Het is bekend dat mensen met blauwe ogen heel sterke oogspieren hebben rond de ogen. Dat pigment laat UV-stralen door. Dan heb je dus een heel hoge belasting van het netvlies waardoor je gaat knijpen. Mensen met bruine ogen hebben dat veel minder. Met botox kun je dan veel effect bereiken. De tijden dat je met botox een verlamd gezicht krijgt zijn allang voorbij.

Restylane

Van Eijk werkt enerzijds met botox om de spieren te ontspannen en anderzijds met fillers om te vullen en te verstevigen. Van de fillers is hyaluronzuur het belangrijkste materiaal. Restylane is marktleider als het gaat om fillers. ‘Het is sinds 1996 op de markt en kwam als beste uit onderzoek. Het is ook het stevigste product én het wordt door het lichaam afgebroken.

Tom heeft in 2005 ook de Fern Pattern techniek ontwikkeld. Dat is het inspuiten van Restylane in de vorm van een varen (denk aan de plant).

Door bv. acne of zonneschade is de huid lokaal verzwakt waar het collageen kapot is. Op het moment dat je het varenpatroon toepast dan corrigeer je heel strategisch de stevigheid van de huid.

Lippen- Jeugdiger en meer volume

Met een lipbehandeling kan een subtiele lipvergroting worden gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijke hydrobalans van de lippen wordt hersteld, alles in één eenvoudige behandeling.

Lip Volume en Lip Refresh zijn de twee belangrijkste producten voor lippen. Zij integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen. Hierdoor is het resultaat zeer natuurlijk!

Heb jij een vraag aan Tom, stuur mij dan een mailtje via het contactformulier op mijn website. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Je kan natuurlijk ook direct terecht bij deze klinieken, waar Tom van Eijk werkt:

Esthetisch Centrum Amsterdam 

Rembrandt kliniek

De Clinique

Kliniek Leiden

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd .

Geen update meer missen?

  1. Tineke 4 oktober, 2013
   • Babs 4 oktober, 2013
  2. beautythingsilove 4 oktober, 2013
  3. beautythingsilove 4 oktober, 2013
   • Babs 4 oktober, 2013

  Add Your Comment

  CommentLuv badge