Tom test Andrélon Zuiver & Zen

  Tom test Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen

  • Milde shampoo.
  • Met natuurlijk Groene thee extract & Vitamine C.
  •  0% siliconen&kleurstoffen.
  • Voor slap haar dat snel vet wordt.

Ándrelon

Tom

Tom

 Wat vindt Tom ervan?

 Ik heb de shampoo van Andrélon getest en heb er een niet al te positieve mening over kunnen vormen. Hierbij moet ik wel vermelden dat mijn ervaring (en toekomstige ervaringen) op het gebied van verzorgingsproducten niet berust zal zijn op een deskundige basis. Echter zal ik wel proberen om op een zo duidelijk mogelijke manier mijn ervaring over te brengen op jou, de lezer. Oké, hier volgt mijn bittere mening…..

De shampoo prikt in mijn ogen, mijn haar hangt slap en ik voel mij zeker niet “Zen”  voor € 4,99

Het zuigt….

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 106 andere abonnees

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Fabian
Fabian
7 jaren geleden

Geniaal en duidelijk ^^

Debbie
Debbie
7 jaren geleden

Ik heb deze review onder mijn volgers op Twitter gedeeld, echt super! Lekker helder en duidelijk:-)

Babs
7 jaren geleden
Reply to  Debbie

Wat lief van je, dank!

Anja
Anja
7 jaren geleden

Hahaha, das luid en duidelijk:-))

Babs
7 jaren geleden
Reply to  Anja

Hahaha, ja..echt..BAMMM! En eerlijk, hahahaha.
De review van Cas over AXE is ook leuk, met veel humor geschreven 🙂

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten