Tom test Andrélon Zuiver & Zen

  Tom test Andrélon Natuurlijk Puur Zuiver & Zen

  • Milde shampoo.
  • Met natuurlijk Groene thee extract & Vitamine C.
  •  0% siliconen&kleurstoffen.
  • Voor slap haar dat snel vet wordt.

Ándrelon

Tom

Tom

 Wat vindt Tom ervan?

 Ik heb de shampoo van Andrélon getest en heb er een niet al te positieve mening over kunnen vormen. Hierbij moet ik wel vermelden dat mijn ervaring (en toekomstige ervaringen) op het gebied van verzorgingsproducten niet berust zal zijn op een deskundige basis. Echter zal ik wel proberen om op een zo duidelijk mogelijke manier mijn ervaring over te brengen op jou, de lezer. Oké, hier volgt mijn bittere mening…..

De shampoo prikt in mijn ogen, mijn haar hangt slap en ik voel mij zeker niet “Zen”  voor € 4,99

Het zuigt….

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 683 andere abonnees

5
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FabianBabsDebbieAnja Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Fabian
Gast
Fabian

Geniaal en duidelijk ^^

Debbie
Gast
Debbie

Ik heb deze review onder mijn volgers op Twitter gedeeld, echt super! Lekker helder en duidelijk:-)

Babs
Gast

Wat lief van je, dank!

Anja
Gast
Anja

Hahaha, das luid en duidelijk:-))

Babs
Gast

Hahaha, ja..echt..BAMMM! En eerlijk, hahahaha.
De review van Cas over AXE is ook leuk, met veel humor geschreven 🙂

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten