Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar… Zouden Hairextensions wat voor mij zijn?

Weten jullie nog dat ik mijn haar behoorlijk kort had laten knippen? Ik was mijn lange haar zo zat, dat ik er echt aan toe was dat de schaar er flink in mocht. Het was niet zozeer dat ik mijn halflange haar niet mooi vond staan, het was meer dat mijn haarpunten er niet meer gezond uitzagen door het vele verven. En gek genoeg lijkt het altijd als mijn haar mijn schouders raakt het daarna niet meer echt veel langer meer wordt…. Maar ik laat het weer groeien, of zal mevrouw ongeduld een keer voor Hair Extensions gaan?

Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar... Zouden Hairextensions wat voor mij zijn? 1 flip in hair Toch een beetje Spijt van mijn Korte Haar... Zouden Hairextensions wat voor mij zijn?

Foto: Shutterstock

Ik was van de week op de Beauty Trade Beurs in Utrecht en zag ook weer allemaal stands waar je je haar kon laten krullen of waar ze bij mensen Hair Extensions plaatsten.

Het lijkt mij best leuk om dat een keer te doen, maar dan moet het er wel zo echt mogelijk uitzien, het moet makkelijk aan te brengen zijn en onzichtbaar voor de buitenwereld. Flip In Hair Extensions lijkt mij een goede optie!

Over Flip In Hair Extension

Flip In Hair Extension is een van de meest geweldige, leuke en innovatieve producten die je graag zal dragen! Met 100% Indisch menselijk haar, makkelijk te dragen zonder schade aan je eigen haar. Het grote voordeel van Flip In Hair is dat je, in tegenstelling tot traditionele haarverlengingssystemen, geen uren nodig hebt met het inbrengen. Geen lijm, klemmen, clips of tape nodig! Het haar is bevestigd aan een nauwelijks zichtbare draad die je gemakkelijk in je eigen haar verbergt. Flip In Hair kost je minder dan 1 minuut om aan te brengen, en slechts 1 seconde om te verwijderen.

Ik vind het te leuk om met mijn haar te experimenteren. Hoeveel keer ik het wel niet geverfd heb, ik kan het niet meer bijhouden. In het verleden had ik een strakke pony, een permanent (waardoor ik nogal op een wilde poedel leek!), liet ik het in laagjes knippen, werd het bronde, nam ik highlights, te veel om op te noemen. Wat mijn haar betreft ben ik verschrikkelijk onrustig zeg maar. Altijd zoekende naar iets anders.

 

Met Flip In Hair Extensions krijg je direct langer haar, zo ook meer volume. En Flip in hairextensions zijn lichtgewicht, allemaal prima eigenschappen. Als je twijfelt welke kleur het best matcht met jouw haarkleur, dan kan je een foto opsturen om advies te krijgen. Ideale service, want je wilt wel een kleur die jouw eigen haarkleur het dichtst benaderd. Het menselijk haar wordt overigens verkregen door gevallen haar na het knippen.

Het voordeel van menselijk haar is dat je het ook kan:

 • Verven. Niet lichter natuurlijk, iets wat ik vaak bij mijn eigen haar geprobeerd heb, maar wel donkerder.
 • Föhnen, stylen en krullen!

Door een transparante draad wordt het haar op zijn plek gehouden, zoals een tiara. Het haar wordt dus niet vastgemaakt aan jouw eigen haar, dus zonder microringen, clips of invlechten. Ideaal!

Het lijkt mij spannend om weer met mooi lang haar rond te lopen, een handige manier als tussenoplossing totdat mijn haar weer zelf langer gegroeid is! Zal ik het een keer proberen?

Lijkt het jou ook leuk om eens te kijken hoe lang haar bij je staat?

 

 

  1. karin 16 april, 2018
  2. Ivon 14 april, 2018
   • BeautyByBabs 14 april, 2018
  3. Wendy 13 april, 2018
  4. Annette 13 april, 2018
  5. bychristiana 13 april, 2018
  6. Sylvia Vorspaget 12 april, 2018
  7. chucky1012 12 april, 2018
  8. Hennie 12 april, 2018

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten