Tik Tak, Tik, Tak…Bijna Oudejaarsavond!

Kijken jullie ook altijd naar de klok en de seconden die wegtikken naar het nieuwe jaar? Wij wel. Dan zappen wij van zender naar zender voor de leukste klok en waar zo weinig mogelijk BN-ers in beeld zijn. Dat magische moment verbind ons, want bijna op hetzelfde moment vieren alle mensen op aarde toch wel een heel bijzonder feestje!

klok

Foto: Shutterstock

Behalve in Australië, Brazilië, Peking of Engeland en andere continenten met een andere tijdzone. Zij vieren Oud en Nieuw eerder of later. Maar iedereen zit rond “zijn middernacht” afgestemd op het moment waar de secondewijzer de 12 raakt. En dat schept toch wel een band.

In hoeveel gezinnen zullen de klokken en horloges dan precies goed worden gezet?

Veel mensen maken er ook een feestavond van. Oliebollen, hapjes, drankjes, visite en na twaalven op straat iedereen goed nieuwjaar wensen. En daarna nog de stad in. Ik ga allang niet meer stappen, ik voel mij echt te oud om door te gaan tot in de vroege uurtjes. Om maar niet te spreken dat je tegenwoordig ook haast nergens meer binnenkomt zonder reservering.

oud en nieuw 2018

Foto: Shutterstock

Maar je feestelijk aankleden voor Oudejaarsavond blijft natuurlijk leuk. Een feestelijke jurk, mooie accessoires, bijpassende schoenen. En niet te vergeten, de tijd bij de hand. Of beter gezgd: om je pols.

Ik hou van mooie accessoires zoals horloges en bij een moment, zoals oud en nieuw, waarbij de tijd echt belangrijk is, zal een mooi Daniel Wellington horloge om mijn pols zeker niet misstaan. Wow, wat vind ik die horloges mooi! Zelfs het logo heeft iets wat mij trekt. Doeltreffend, strak, simpel en herkenbaar.

En ik heb er ook een Daniel Wellington op het oog. (Hintje voor 11 februari ;))

daniel-wellington-petite-bondi

Dit Daniel Wellington horloge heeft een roségoudkleurig roestvrijstaal kast met een diameter van 32mm en is voorzien van een lederen band. In de kast bevindt zich een quarts kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas.

Prachtig horloge, geschikt voor alle jaargetijden. Maar zeker ook om in de zomer te dragen. En Oud en Nieuw betekend voor mij dat we weer naar de lente en daarna zomer gaan!

Let the sun shine. My favorite time of the year!

 

Zetten jullie ook de klokken thuis ook allemaal op de juiste tijd tijdens de jaarwisseling?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Ik heb helemaal niets met oud & nieuw. Dus ik ben gewoon lekker thuis met Skoet want dat arme beestje vind het uiteraard helemaal niet leuk

Anna Gerrie
3 jaren geleden

Wij doen er juist heel weinig aan. Ook dit jaar zitten we het thuis uit met z’n 2’en 🙂 Het horloge ziet er wel prachtig uit, een DW staat ook nog hoog op mijn lijstje!

Charel
3 jaren geleden

Ik vind het een prachtig horloge! Wij zappen ook lekker rond haha

Sonja
3 jaren geleden

Ik vind het niks bijzonders. Liefst lig ik al in bed. Echt, dat gedoe is zo niks voor mij. Ik ben er ook niet mee opgegroeid, de feestjes ed. Met mijn man heb ik wel oudjaar leren vieren, met de kinderen vuurwerk gekocht en zo… echter ik voel het niet.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wij zijn gewoon thuis met de klok op tv en wachten.
Jij hebt echt een mooie horloge uitgezocht, snap wel waarom deze op je lijstje staat.

Deb
Deb
3 jaren geleden

Mijn aandacht ging gelijk naar dat prachtige horloge, love it ♥! Oud en Nieuw feestjes in de stad heb ik nooit leuk gevonden; te druk, te veel dronken mensen. Da’s niks voor mij. Ik vind het veel gezelliger om het thuis te vieren met een stel vrienden, lekkere hapjes en het af te sluiten met vuurwerk. TV programma’s kijken doe ik weinig op zo’n avond. Vorig jaar hadden we het concert van Adele op staan dat vind ik leuker om naar te kijken dan die programma’s met de praatzieke BN-ers.

bychristiana
3 jaren geleden

De horloges van dit merk zijn inderdaad altijd heel stijlvol, maar ik draag eigenlijk zelden een horloge;-) Pfff, ik denk dat wij alleen maar exhausted op de bank liggen zondagavond. Gisteren avond heel laat terug gekomen uit Parijs en nu moet ik vier dagen achter elkaar werken , haha, moet ook gebeuren. Wij gaan denk ik gewoon lekkere hapjes eten op de bank, kerstboompje aan, een goede serie erbij, en heerlijk nagenieten van de vakantie. Perféct wat mij betreft.

Jolanda
3 jaren geleden

Jazeker!! Mooi horloge ook! Ik houd echt van de horloges van Daniël Wellington!

Hennie
3 jaren geleden

Wij zoeken ook altijd naar de mooiste klok op TV bij de jaarwisseling en heel erg herkenbaar: zo min mogelijk BN’ers graag. Het blijft toch een speciaal moment, die laatste secondes van het jaar. Klinkt misschien aanstellerig, maar ik voel dat altijd in mijn maag. Gevoelsmens hè, leg je overal zout op.

Hennie
3 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Hahaha! High 5. Heel herkenbaar. Hoop je in het nieuwe jaar weer eens te zien, Babs. Wordt vast weer gezellig.

chucky1012
3 jaren geleden

Hier nog iemand die het niet aankan om tot vroeg in de ochtend los te gaan en te dansen.
Vroeger wel.
Prachtig horloge…..

Xoxo

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten