Three Things Tag

Three Things Tag. Een tag blijft altijd leuk om te doen, gewoon voor de afwisseling. Iedereen heeft wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid en in dit soort tags neem je een kort kijkje in andermans leven. Lekker loeren… (wat zit er in je tas?). Dingen die soms veel over een persoon zeggen. Je kan standaard een pepperspray met je meezeulen, een boek over hoe je een “Trump” look kan maken, of zit je tas vol met tissues of plakkerige snoepwikkels?

Mijn antwoorden zijn niet heel schokkend.. hoewel?

three things tag

Drie dingen in mijn tas…


1- Portemonnee (niet de moeite van het stelen waard, er zit niks bijzonders in, behalve als je spaarpunten voor mij wil gaan sparen bij het Kruidvat)
2- Sleutels (van mijn kluis in Panama)
3- Fixodent (jawel…als mijn ets-brug loslaat! Een ets-brug is een namaak tussen-tand ;))

 

Drie dingen op mijn bureau


1- Laptop plus bril
2- Koffie
3- Oogdruppels plus nog een leesbril

Drie favoriete meubels thuis


1-  Mijn bed (liefde-haat verhouding mee)
2-  Mijn bureaustoel (daar zit ik de hele dag op, dus zal hij wel favoriet zijn, al zit ik er niet lekker op)
3-  De doorgezakte bank (om op te liggen, gaat vanzelf, want je kiepert toch om)

Drie favoriete fruitsoorten


1- Bananen
2- Sinaasappels (liefst vers geperst, door een ander gedaan)
3- Bananen… ja, nogmaals. Die pellen lekker snel.

 

Drie blogs die ik dagelijks bezoek (3 is te weinig, ik zou de anderen geen eer aandoen als ik die weg zou laten)

 

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg


1-  Mr. Blue Sky (ELO)
2-  Slow Down (Douwe Bob) Ja, Songfestival-tijd dus…
3-  Birds (Anouk)

 

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk


1- Ik ga zo weer mijn bed in
2- Ik moet eerst naar het toilet
3- Hè, ik heb een loopneus!

 

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

 

Ik vind veel bloggers die ik volg een leuke persoonlijkheid hebben, in ieder geval online. Maar ik denk dat je iemand eerst echt moet ontmoeten om dat zeker te weten. Dus daarom laat ik deze vraag onbeantwoord.

 

Drie favoriete sporten


1- Dammen (ja, echt! )
2- Ik ben…
3  geen sport type, wel een sportief type.

 

Drie dingen waar ik gelukkig van word


1- Lieve mensen
2- Als ik een “goede” dag heb
3- Leuke films en series

 

Drie favoriete quotes


1-  Beauty is in the Eye of The Beholder (hoe kan het ook anders)

beautybybabs

Oké… 4 mag toch ook?

Drie vakantiebestemmingen


1- Chios
2- Frankrijk (platteland)
3- Spanje (Madrid, Barcelona of in de ‘binnenlanden’ voor de rust)

Eigenlijk hoort Ierland ook in dit rijtje thuis, maar het klimaat vind ik weer minder daar…

Drie dingen die ik dit jaar wil doen


1- Op vakantie
2- Verhuizen naar een vrijstaand huis
3- De loterij winnen, waardoor ik bovenstaande dingen kan doen.

Neem de tag gerust over! Natuurlijk mag jij ook jouw “drie dingen” vertellen in de comments!

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

18
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
VanessaMarshaBeautyByBabsAstridMelike Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Vanessa
Gast

Leuk om te lezen! Ik ben ook heel gelukkig als ik een goede dag heb.

Marsha
Gast

Ik kende deze quote niet! Ik ben ook gek op bananen, en die drie dingen waar je aan dat moment aan dacht hihi. -x-

Astrid
Gast

Leuk! van Quotes is deze mijn favoriet:
Beauty begins when you decide to be yourself.
Zo waar…

Melike
Gast

Wat een leuke tag. Ik vond het zo grappig dat je twee keer bananen noemde haha. Ik ben ook echt gek op bananen. Super gezond en lekker tussendoor. En dammen, dat was inderdaad een verrassing. Ik vind het zelf ook heel leuk om te doen. Eigelijk een beetje een ondergewaardeerd spel. Wist je trouwens dat het in Turkije in bijna elk cafe of theehuis normaal is om te doen? Als je er ooit komt zou ik het je echt aanraden!

Hennie
Gast

Leuk idee om met een paar steekwoorden iemand beter te leren kennen! Ik herken veel en moest lachen bij Mr Blue Sky, want die krijg ik ook nooit uit mijn hoofd. Overigens een heerlijk nummer!

Annette
Gast

Wat een leuke tag, ik denk dat ik hem wel een keer over neem 🙂 Ik houd ook van bananen omdat ze zo lekker makkelijk zijn. Nu wat minder want 1 hap en mijn hele beugel zit er vol mee hahaha

Daniëlle
Gast

Leuke tag! Je hebt helemaal gelijk; eerst iemand beter kennen en dan oordelen!

YuSt
Gast

Wat leuk deze tag. Ik ga die overnemen.
En ik vind het heel leuk om zo weer jou te leren kennen.

jeapiebel
Gast

Ik denk ook dat je iemand eerst moet ontmoeten voor je echt weet hoe die persoon echt is, net als ik ik doe mij altijd beter voor dan hoe ik echt ben. In echt ben ik echt een oude chagerij en niet te genieten. Maar op mijn blog moet ik altijd mijn reputatie hoog houden. 😉 welke reputatie weet ik ook niet. haha..De loterij winnen JAAAA Ik wil…

Yvonne
Gast

Goedemorgen Babs, leuk om jouw antwoorden te lezen op die vragen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten