Tag- My girlfriend is a blogger

Dit is een repost uit 2017. Omdat ik het vaak over Jeroen heb in mijn KeeK’s vond ik het wel leuk om deze tag te reposten. “My girlfriend is a blogger” vond ik toen bij Marushi Lifestyle … Veel leesplezier!

Tag- My girlfriend is a blogger 1 blogger Tag- My girlfriend is a blogger

WAT VIND JE VAN MIJN BLOG?

Qua uiterlijk mooi strak en overzichtelijk, daar hou ik van.

WAT VIND JE ERVAN DAT IK EEN BLOG HEB?

Ik weet dat je – ondanks de ergernissen die het soms oplevert – erg veel plezier in je blog hebt. Je stopt er veel in, maar krijgt er ook veel voor terug. Je wordt er vrolijk van en dat vind ik leuk.

WAT VIND JE VAN DE ONDERWERPEN WAAR IK OVER SCHRIJF?

Zoals je weet liggen mijn interesses niet bij anti-aging, huidverzorging ed. Tandpasta, scheerschuim, shampoo en zeep zijn mijn “beautyproducts” en dat werkt goed voor mij. Ik ben vaak genoeg met je mee geweest naar verschillende beautysalons om te weten dat mijn huid in prima conditie is, zonder al die middeltjes. Aan de andere kant ben ik nieuwsgierig als maar kan en vind ik de hele beauty-scene (ik noem het weleens een kwakzalvers-scene), het idee achter de producten (wat beloven ze, werkt het of niet), de psychologie,de marketing etc. van deze miljarden branche bijzonder interessant.

Tag- My girlfriend is a blogger 3 blogger Tag- My girlfriend is a blogger

VIND JE DAT IK WEL EENS TE VEEL MET MIJN BLOG BEZIG BEN?

Absoluut, je besteed soms echt teveel tijd aan je blog. Dagen van 12 uur of meer komen vaak genoeg voor en dat zou niet zo moeten zijn.

ZOU JE HET LEUK VINDEN ALS IK JE MEER BIJ MIJN BLOG ZOU BETREKKEN?

Ik denk dat ik al genoeg bij je blog betrokken ben, nog meer hoeft voor mij niet.

VIND JE DAT EEN BLOG HOUDEN MIJ VERANDERD HEEFT?

Nope

WAT ZIJN VOLGENS JOUW DE MIN EN PLUS PUNTEN VAN EEN BLOG HOUDEN.

Pluspunten: de producten die je krijgt om te testen, de “werkbezoeken” bij salons of zoals laatst bij Nugi in Schiedam, de persevents en natuurlijk de leuke contacten met andere bloggers.

Minpunten: tijd, het kost gewoon heel veel tijd om een goede blog bij te houden.

ZOU JE ZELF EEN BLOG WILLEN BEGINNEN. ZO JA, WAAR ZOU DEZE OVER GAAN?

Nee, ik denk niet dat ik de discipline heb om dagelijks een blog bij te houden over een bepaald onderwerp. Het maakt niet uit hoe breed dat onderwerp ook kan zijn, op een gegeven moment heb ik dan het gevoel dat ik bezig ben met een herhaling van zetten.

Groente,

Jeroen

 

  1. Rory 10 november, 2018
  2. bychristiana 9 november, 2018
  3. Irene 8 november, 2018
  4. Deb 8 november, 2018
  5. chucky1012 6 november, 2018
  6. Sonja 23 maart, 2017
  7. annette 23 maart, 2017
  8. Aileen 23 maart, 2017
  9. Josine 23 maart, 2017
  10. Deb 23 maart, 2017
  11. Deb 23 maart, 2017
   • BeautyByBabs 23 maart, 2017
  12. Charel 23 maart, 2017
  13. Marsha 23 maart, 2017
  14. chucky1012 23 maart, 2017
  15. Jolanda 23 maart, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten