Tag- Beauty Blog

Via Natasja van Beautyflamenatasja werd ik getagd om deze Tag ook eens in te vullen. We taggen wat af 😉 Het zijn zulke leuke vragen, daar ging ik even voor zitten! babs bril

1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf? Steil met een licht slag erin.

2. Verf je je haar zelf of bij de kapper? Meestal zelf, maar ik heb laatst ook model gezeten voor een kennisje die examen moest doen op de B Academy en die moest 25% grijs haar wegwerken, wat perfect gelukt was. Mijn hele haar was weer prachtig op kleur.

kapsel Jill 3. Draag je altijd make-up? Meer nee, dan ja. Ik draag alleen make-up als ik een uitje heb. Ik ga gewoon naar buiten met mijn blote-billen-gezicht

4. Hoelang ben je bezig met make-up? Net als Natasja ook al zei, steeds langer om het mooi te krijgen. Vooral eyeliner is een crime. Soms lukt het in 1 keer , maar het kan zo gebeuren dat het gewoon niet lukt en dan denk ik: “laat maar”…

5. Wat doe je eerst; je gezicht of je ogen? Dat wisselt nogal, meestal eerst mijn gezicht.

6. Hoe vaak lak je je nagels? Ik denk toch snel 2 à 3 keer per week, afhankelijk welke lak ik gebruik en of ik in een poets- bui ben. (daar heb je toch huishoudhandschoenen voor? Yep, maar wil alles snel snel doen en dan… spijt) OPI 7. Lak je je teennagels ook in de winter? Ja, alles wat ik in de zomer doe, doe ik ook in de winter. Dus het hele jaar door.

8. Wat is je favoriete parfum? Teint de Neige van  Lorenzo Villoresi. Het poederige boudoirachtig parfum met ylang-ylang, jasmijn, roos, heliotroop, musk en tonkabonen. Als je echt naar een parfum walhalla wilt gaan, loop eens binnen bij Perfume Lounge in Amsterdam. Zulke mooie parfums hebben ze daar…teint de neige

9. Hoe ben je op de naam van je blog gekomen? beautybybabs BeautyByBabs bekt lekker, BBB eigenlijk in het kort. Ik kwam er later pas achter (muts die ik ben) dat er meer BBB’s waren, maar ik heb  .com erachter gezet, lekker internationaal voor mijn gevoel. BeautyByBabs 10. Lees je de comments op je artikelen? Ja, natuurlijk! Zijn er mensen die dat niet doen?

Bedankt Natasja, vond hem erg geinig om te doen. Iedereen mag natuurlijk deze TAG overnemen.

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natasja
6 jaren geleden

Leuk dat je hem gedaan hebt! Leuke antwoorden ook 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten