Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur 7 nachten- Review

Een afslankkuurtje van 7 nachten leek mij ideaal. Snel resultaat willen wij allemaal wel zien! Somatoline heeft een afslankgel ontwikkeld waarmee je je probleemzones insmeert en vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Nou ja, zo snel nu ook weer niet natuurlijk… Of toch niet? Daarnaast kreeg ik ook “snoepjes” die het hongergevoel moeten stillen. Benieuwd of ik nu wat strakker in mijn vel zit?

viata

Over Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur

Het ‘warmte-effect’ stimuleert de microcirculatie waardoor de opname van de actieve ingrediënten door de huid wordt vergroot. Hierdoor wordt de mobilisatie van vet vergemakkelijkt. De zeezouten zijn verrijkt met witte klei uit de Amazone. Deze klei herstelt de huid door middel van een dun laagje dat de huid afsluit. Dit helpt uitdroging tegen te gaan en zorgt ervoor dat de huid de bestanddelen beter opneemt. Werkt als een natuurlijk korset. Versnelt vetafbraak: Bruine en rode zeealgen (Laminaria digitata, Gelidium sesquipedale), Cafeïne, Roze peper. Voorkomt het ontstaan van nieuwe vetophoping: Sphacelaria scoparia extract. Vochtafdrijvende werking: Zeezouten, Aescine. Voedende actie: Galamboter (karité). Maskereffect: Witte klei.

Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur (4)

Gebruiksaanwijzing:

Breng het product elke avond 7 dagen na elkaar aan en masseer met cirkelvormige bewegingen tot de crème volledig geabsorbeerd is.

Ingrediënten:

Aqua, Maris Sal, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Kaolin, Xanthan Gum, Ethoxydiglycol, Caffeine, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Peg-20 Stearate, Parfum, Schinus Terebinthifolus Extract, Sphacelaria Scoparia Extract, Gelidium Sesquipedale Extract, Pelvetia Canalicutica Extract, Laminaria Digitata Extract, Lecithin, Escin, Ethyl Nicotinate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Imidazolidinyl Urea, CI 19140, CI 42090, CI 15985, Benzophenone-4.

Wat vind ik ervan?

In maar 7 nachten centimeters verliezen zou natuurlijk het meest geweldige nieuws zijn voor mensen die wat strakker in hun velletje willen komen te zitten! Vaak smeer je je een pukkel en het gevaar loert met dit soort producten dat je op een bepaald moment het opgeeft als je maar geen resultaat ziet. Ik heb inmiddels meer dan 7 nachten de Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur gebruikt.

Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur (4)

 

De geur en textuur

Somataline heeft een lekkere frisse geur die doet denken aan de zee. De textuur vind ik ook lekker, het is een lobbige gel die wel even lastig oppikt uit de pot maar wel makkelijk en snel in de huid verdwijnt. Ik had verwacht dat het goedje loei-heet zou worden en dat mijn huid in de spreekwoordelijke fik zou komen te staan. Net zoals bij bijvoorbeeld tijgerbalsem maar niks van gemerkt. De gel voelt juist heel koel aan. Zou dit nu aan mij liggen? Ik heb geen idee.

Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur 7 nachten- Review 4 somatoline Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur 7 nachten- Review

Meten is weten:

Vooraf heb ik mijn maten genoteerd, van mijn buik, bovenarmen en bovenbenen. Mijn buik laat ik voor wat het is, de ene dag is ie gewoon meer opgeblazen dan de andere dag en dat zou de meting teveel kunnen beinvloeden. En we gaan weer meten…

Ow, wat erg, de vlaggen kunnen niet uit, ik meet geen verschil. Dit vind ik oprecht jammer. Had ik het anders verwacht? Nee, ook weer niet echt, maar als tester geef ik ieder product een kans. Wellicht zou het onder supervisie met echte meetapparatuur wel een verschil geven, maar hoe ik kan er geen kaas van maken.

Misschien omdat de warmtesensatie uitbleef?

Somataline 400ml/ €43,20

X-Slim Max Control

Samen met de Somatoline gel kreeg ik ook een product toegestuurd om het hongergevoel te onderdrukken. Dat zou inderdaad ideaal zijn, want ik probeer zelf altijd mijn hongergevoel, lees: trek te onderdrukken en dat lukt mij de ene dag beter dan de andere. Op dagen dat ik ‘s nachts weer zo slecht geslapen heb merk ik dat ik overdag geneigd ben om meer te eten, waarschijnlijk om energie eruit te halen. Wij eten vaak vrij laat, zo rond een uurtje of acht ‘s avonds en dan knort mijn maag behoorlijk.  Zou dit echt mijn hongergevoel onderdrukken?

X-Slim Max Control

Over X-Slim

Voedingssupplement op basis van glucomannan en zoetstoffen, in de vorm van kauwgommetjes met de smaak van aardbei en vanille. Aangewezen om snoepen en snacken tegen te gaan en sneller een verzadigd gevoel te krijgen.

Ingrediënten:

Zoetstof: malitol, steviolglycosides; glucomannane, plantaardige vetten (palm), fruitpoeder (aardbei), zuurmiddel: appelzuur, natuurlijke aroma’s (aardbei, vanille), emulgator: sojalecithine, zout.

Gebruiksaanwijzing;

Neem 1 gommetje, maximum 3 keer per dag, 10 minuten voor de maaltijd om de portie te verkleinen. Het is noodzakelijk dat er een groot glas water gedronken wordt bij de inname.

X-Slim Max Control

Het zijn zachte snoepjes, die je makkelijk kan kauwen en doorslikken. Kauwen is bijna niet nodig, ze vallen heel snel weer uit elkaar. Je moet ze wel met veel water nemen.

Ik had niet direct het idee dat ze heel veel hielpen, ik heb meer het gevoel dat het grote glas water het hongergevoel onderdrukte. Ik kan dus niet hard maken dat ik er echt minder door gegeten of gesnoept heb dan normaal. En toch ben ik 2 kilo kwijt….! Ik vind dat behoorlijk bizar. Het grote glas water of toch de gommetjes?

X-Slim Max Control

30 gums van 60 mg/ €29,96

Meer producten van Somataline en X- Slim zijn te koop bij Viata

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

5
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AnnettebychristianaBeautyByBabsJolandachucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annette
Gast

Ik had zo gehoopt dat de creme zou werken toen ik op het artikel klikt maar eigenlijk wist ik het al haha, wel goed dat de kauwbonbons wel wat lijken te doen. Dat is een goed resultaat.

bychristiana
Gast

Ah interessant om te lezen Babs. Ik was erg benieuwd naar beiden , jammer dat je van de creme geen verschil merkte. Heel eerlijk gezegd had ik het ook niet verwacht. Wat de snoepjes betreft; dat vind ik toch een beetje ‘engig’ ; producten die claimen het hongergevoel te onderdrukken. Want ook al doe je aan de lijn (zoals ik nu natuurlijk ook;-)) je moet toch wel gewoon een enigszins normale hoeveelheid voedsel binnenkrijgen. Ik had zoiets van Oenobiol, maar die claimden dus de ‘zin in iets lekkers’ te onderdrukken en op een of andere manier klonk me dat veiliger… Lees verder »

Jolanda
Gast

Ik vond die snoepjes niet lekker. Vooral de textuur op het einde…

chucky1012
Gast

Heel handig!
Ben hier niet bekend mee.

Xoxo

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten