Silvana, een giraf of toch maar een biertje op bed?

Hoe slaap jij? Hou je van van kraakwitte lakens of heb je liever iets met een motiefje? Slaap je met de complete beestenboel op bed, mogen je honden of katten op bed slapen of prefereer je gezellig een giraffe als bedgenoot? Bij Bedsupply ging ik voor de giraffe en de dorstige  mannen in huis kregen een heerlijk helder biertje over zich heen! Ik ga het jullie uitleggen…

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen

Ik werd benaderd door Bedsupply en ik mocht heerlijk gaan shoppen in hun webwinkel. Het kwam mij perfect uit, want veel beddengoed wat wij hebben is wel aan vervanging toe. Lakens die zo vaak gewassen zijn dat ze dun en inmiddels versleten zijn, en mijn hoofdkussen heeft ook alweer zijn beste tijd gehad.

Aanpassen aan het interieur…

Mijn slaapkamer is niet hypermodern en nog steeds wil ik hem veranderen maar ik kom er maar niet (financieel) aan toe. Er staat een hartstikke stevige kledingkast en een nogal robuust bed van de vorige bewoners, alleen heeft die heeft niet bepaald mijn favoriete kleur… Donkerbruin. Ook de gordijnen heb ik maar laten hangen, die zijn gewoon van een heel goede kwaliteit, maar je raadt het al, ook bruin van kleur (met een print ook nog). En ik ben bang dat als ik wat anders ga kopen, zeker gezien ons budget, het qua kwaliteit er niet op vooruit zal gaan.

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0003

Dus bedacht ik om mijn dekbedhoes juist aan te passen aan zijn omgeving. Net zoals in de natuur, waar dieren zich ook aanpassen aan hun natuurlijke habitat. Toen ik deze guitige giraf zag was ik direct verkocht. Zo een lieve eigenwijze blik, gewoon hartstikke leuk. En de rest van het dekbed is mooi wit. Mijn panter en mijn katten erbij, een gezellige beestenboel!

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0014

Dekbedovertrek Byrklund Vaasa Wit Katoen 1- persoons/ €24,95

Biertje?

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0002

Ik stuitte ook op deze frisse gele dekbedovertrekken. Als Tom vrijdag van zijn werk komt vraagt hij steevast of ik nog een biertje voor het weekend gehaald heb. Nu kan ik zeggen: “Ja, hoor, kijk maar boven!” Flauw grapje, natuurlijk, hahaha… Hij vond mijn keuze echt heel verrassend en leuk. Kan ie lekker te snurken onder zijn biertje, zonder dat ie er een kater van krijgt.

 dekbedhoes bier

Goodmorning Beer Geel- 100% Katoen 1- persoons/ €24,95

Silvana hoofdkussen

Een goed hoofdkussen (en matras) zijn eigenlijk de meest belangrijke ingrediënten voor een goede, gezonde nachtrust. Er zijn legio mensen die prima slapen op een kussen die je een beetje onder je hoofd frommelt, maar ik moet voor mijn nek echt een goed hoofdkussen hebben. anders sta ik iedere keer op met een gigantische pijn in mijn nek en gezellig, met weer die hoofdpijn erbij uit bed.

BedSupply dekbedhoes hoofdkussen0004

Ik heb vaker Silvana kussens gehad en zij gewoon heel goed van kwaliteit. Maar ze moeten wel af en toe vervangen worden, kussens gaan hier niet een lifetime mee, helaas.

Dit kussen is voor mij ideaal vanwege de wat stevige neksteun en echt, ik sliep de eerste nacht zo goed. En ik werd ook uitgerust wakker. Top! Bij Bedsupply hebben ze genoeg soorten kussens om uit te kiezen. Je moet even kijken wat voor een type slaper je bent en het is best een investering, maar een goede nachtrust, althans voor mij, is belangrijker dan welk leuk make-up product ook.

Hoofdkussen Silvana Relax Soft/ €59

Welterusten!

-deze producten heb ik gekregen-

Wat voor een type slaper ben jij? Ik ben een zijslaper, benen opgetrokken… Jij?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. bychristiana 12 november, 2018
  2. Irene 11 november, 2018
  3. Wendy 10 november, 2018
  4. Annette 10 november, 2018
  5. Rory 10 november, 2018
  6. chucky1012 10 november, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten