Shoplog November/December

Shoplog November: Daar zijn ze weer!

Wat heb ik afgelopen maand nu weer gekocht?

shoplog spiegel

 

Ik had nog wat cadeaubonnen liggen en was al een tijdje aan het zoeken naar een ‘echte’ spiegel. Een spiegel op een hoge poot… je ziet overal spiegels, maar die dingen staan voor mij te laag (of mijn tafel is te laag, dat kan ook) Ik had een geïmproviseerde kaptafel (met ezel.. zie foto) om te make-uppen. En een spiegel die 10 maal vergroot.. ja,  echt, ik ben zoooow kippig! 🙂

kaptafel spiegel

Beetje triest, maar wel creatief, toch?

Eindelijk was mijn ‘spiegel’in de aanbieding bij de Kijkshop, wat ben ik er blij mee!

Carmen spiegel

Ik vond bij de Action dit leuke elastiekje met allemaal vlindertjes eraan, geinig om deze rond mijn knot te doen!

elastiekje action

Een reiniger voor mijn oogmake-up en een reinigingsfoam voor onder de douche van de Hema.

De laatste tijd raken mijn ogen geïrriteerd als ik mijn mascara verwijder met kant en klare pads, Ik moet deze nog testen, maar maak mij niet elke dag op, vanavond weet ik het!

ik vind het heerlijk om ‘s morgens onder de douche direct mijn gezicht schoon te maken met een mousse. Bij het Kruidvat gezocht naar een beetje betaalbare variant, maar ik zag ze alleen van de duurdere merken. Ben blij dat de Hema deze heeft!

hema En deze leuke nagelstickers van de Action.. wat kosten ze? In ieder geval onder de euro…

nagellak stickers

Dat was het weer voor deze maand, nu proberen om weer even mijn hand op de knip te houden, niet voor een volumineus kerstdiner, maar ik ga kijken of ik wat kleine cadeautjes kan vinden voor onder de boom (als deze er überhaupt neergezet wordt)

Liefs

Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

    1. bvsomeren@home.nl 13 december, 2013
    2. Ceetje 12 december, 2013

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten