Shoplog Action, AH, Etos en Kruidvat

Even een leuke shoplog tussendoor. Ik vind het altijd leuk om bij anderen te kijken wat zij voor aankopen gedaan hebben, vooral als het lekker betaalbaar is. Ik ben vorige week naar Etos, Kruidvat, AH en natuurlijk naar Action geweest. En van de prijs van de Postcodeloterij konden wij ook lekker gaan shoppen!

makeup standaard action 5

 

Action

Een leuke winter tak

winterbloemen

Handspray voor schone handen

handspray action

Cosmetics Organizer

 

Kruidvat

Wimpers: Volgens mij het honderdste paar wat ik ga proberen. De vorige die ik uit de verpakking pakte was direct uit vorm, zo zonde. Of dan zit ik zo te klungelen dat ik ze daarna direct weg kan gooien. Eens kijken hoe deze mij bevallen.

eyelure false lashes

Nagels

Mijn nagels zijn een ramp. Breken om de haverklap af. Zo kan ik geen mooie foto laten zien met nagellak. De lakjes die ik nog moet swatchen zijn zo mooi, die verdienen gewoon nette nagels.

nagels

AH

Via Scoupy kreeg je 2 korting op een reep van L’Atelier.

chocolade

Ik kan jullie vertellen dat deze reep echt heerlijk is! Smullen dus!

 

Koffie

perla sumatra koffie AH

Hartstikke dure koffiebonen, maar omdat wij de “Doe maar lekker duurzaam kaart” van de postcodeloterij hadden gewonnen, een keer geprobeerd. Maar eerlijk gezegd, ik vond het niet bijzonder. De koffie van de Lidl vind ik eigenlijk lekkerder.

Nog een reep chocolade

delicata reep hazelnoot

Nog niet geproefd, maar ik denk dat ie best zal smaken!

Ik ga nog de gelnagels proberen, lijkt mij best lastig, want als ik zo de gebruiksaanwijzing lees is het nog best een gedoe. Ik kom er later op terug!

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Vanessa 17 november, 2017
  2. Deb 16 november, 2017
  3. chucky1012 16 november, 2017
  4. Jouvence 16 november, 2017
   • BeautyByBabs 16 november, 2017
  5. wendy 16 november, 2017
   • BeautyByBabs 16 november, 2017
  6. Sonja 16 november, 2017
  7. Loes 16 november, 2017
  8. Jolanda 16 november, 2017
  9. VWillemse 16 november, 2017
   • BeautyByBabs 16 november, 2017
  10. Annette 16 november, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten