Shapen à la Kim Kardashian in the test!

Natuurlijk moet ik zoiets ook proberen! Ik heb helemaal, maar dan ook helemaal niets met mevrouw Kardashian. Maar wat staan er veel tutorials op het web hoe je je gezicht het best kan shapen.

Shapen highlighten

 

 

Contouring is niet haar uitvinding. Drag Queens zijn daar heel erg goed in, en die doen het al heel lang. Voor fotografie is het ook ideaal, je gezicht kan je zodanig manipuleren dat je opeens jukbeenderen, hollere wangen, vollere lippen en de algemene vorm van je hoofd kan aanpassen. kwestie van licht en donker. Licht haalt alles naar voren, donker naar achteren.

Highligten en Contouring, that’s it.

Ik zag dat de Big Bazaar Creamy potloden verkocht, de een is een eyeshadow, de ander een creamy concealer. Spotgoedkoop: €1,49 per stuk.

Deze stiften zijn wel behoorlijk vet. Ik raad de oogschaduw niemand aan, die gaat  in de crease van je bovenooglid zich ophopen.

Maar nu kunnen we ook eens gaan schilderen zonder direct duurdere producten aan te schaffen.

Vooral een dop-neusje proberen te maken vond ik erg grappig. die moet ik de volgende keer iets harder aanzetten en niet teveel blenden. Volgens mij zie je het nauwelijks of het is heel subtiel.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Zien jullie het verschil?

Het verschil is niet supergroot, maar mijn gezicht krijgt iets meer ‘diepte.’ Ik heb ook een beetje vals gespeeld, de lichte kleur was niet wit genoeg, dus dan moest mijn prachtige Touche Eclat van YSL maar opgeofferd…

Ik heb daarna mijn normale make-up opgebracht.

  • Colorescience: Pressed Mineral Foundation (warm medium California Girl)
  • Bronzing powder : Becca
  • Oogschaduw:  Catrice Absolute Matte
  • Mascara: Maybelline
  • Lipstick: Mineral Evolution nummer 13

Op mijn voorhoofd had ik het niet goed geblend, typisch iets voor mij, hahaha. Zie je die bruine vlek? En daarna heb ik alle make-up er weer snel afgehaald, ik ga sowieso nooit met zo’n opgemaakt hoofd naar buiten.

Voelt ook best vies aan. Maar experimenteren, dat zullen blijven doen!

handtekening Babs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

4
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Ceetjechucky1012SonjaAnnette - Ann Ages Gracefully Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ceetje
Gast

Ik zie zeker wel wat verschil. Leuk dat je dit uitprobeert. Krijg er ook gelijk zin in 🙂

chucky1012
Gast

Wat duidelijk uitgelegd.
Ik heb dit nog nooit tijdens gedaan voordat ik mijn make-up aanbreng.
Moet er echt even voor gaan zitten om het shapen goed onder de knie te krijgen 😉

Sonja
Gast

Ooooh ik kijk ook altijd en denk dan,… zal het iets voor mij zijn?
Maar toch het is wel aanwezig het verschilletje!

Annette - Ann Ages Gracefully
Gast

hahaha ik vind het wel mooi hoor Babs. Ik kan ook met verbazing naar die video’s kijken er komt soms aan het einde van die filmpjes een heel ander persoon te voorschijn. Ik heb het zelf nog nooit gedaan maar ik ga het toch ook een keer proberen. Ik heb nog een concealer kitje van ELF liggen die eigenlijk te donker is wellicht dat het daarmee lukt 🙂 Fijne paasdagen alvast!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten