Reviews! Herstellende shampoo’s – Wella, L’Oreal en Matrix voor droog, dof haar

Van de webshop Barberstore.eu kreeg ik 3 herstellende shampoo’ s, helemaal op mijn haarconditie afgesteld. Ik gaf door dat mijn haar snel vet word, bij de uiteinden droog vanwege het vele verven en ik miste vooral volume/ luchtigheid in mijn haar (futloos) . Op basis van die criteria werden 3 shampoo’s verzonden en heerlijk… ik ging lekker los met mijn nieuwe shampoo’ s !

collage shampoo barberstore

De  Barberstore verkoopt werkelijk alles voor je haar.  Het eerste wat mij opviel waren de merken die je niet bij de drogisterij vindt.  Bij Barberstore vindt je meer dan 100 professionele kappersmerken! Als ze mijn haar bij de kapper wassen ruikt het altijd zo zalig en het voelt ook schoon, fris, licht en luchtig aan.

Meestal vraag ik na afloop aan de kapper welke shampoo ze gebruikt hebben en dan zie je langzaam mijn mondhoeken zakken… Ik schrik mij helemaal ongans van de prijs. Ietwat stamelend zeg ik dan dat ik nog even wacht met kopen (nooit dus) omdat het even niet uitkomt… *slik* .

De producten bij de barberstore zijn wel betaalbaar en ik denk er serieus over om voortaan daar mijn shampoo’s daar te gaan kopen.

Hoe heb ik de shampoo’s getest?

Ik heb mijn haar 1 maal gewassen en daarna droog gefohnd. Niet in model gefohnd, dus ook niet “gepolijst” zoals ze bij de kapper doen, waardoor het er zo mooi glanzend uit komt te zien. (als je dat zelf doet is dat een hele klus)

Ik heb ook geen conditioner, haarmousse of lak gebruikt. Dus puur natuur als het ware!

 

Wella Care Elements Shampoo

Wella Care Elements Shampoo 1

 

Wella Elements Shampoo is een sulfaatvrije herstellende shampoo. De shampoo herstelt het vochtgehalte van het haar. Voedt en beschermt het haar van de aanzet tot in de punten. Voor gekleurd/gestrest haar. Geen parabenen toegevoegd.

Gebruik:
Wella Elements Shampoo aanbrengen op nat haar en zachtjes inmasseren en laten schuimen. Zorgvuldig uitspoelen.

Wat vind ik ervan?

Een heel fijne shampoo. Ruikt heerlijk fris (zoals die geur die je ruikt als je een kapsolon in loopt!) Deze shampoo schuimt wel, maar niet overdadig. Mijn haar is luchtig, er zit meer volume in maar voelt vooral heel schoon aan!

Absoluut een aanrader!

250 ml €9,95

 

 

L’Oréal Intense Repair Shampoo

L'Oréal Intense Repair Shampoo

L’Oreal Intense Repair Shampoo voedt en herstelt droog haar. Het haar is bijzonder gemakkelijk te ontwarren, zacht, glanzend en eenvoudig in model te brengen. Doelgerichte voeding aan de delen die daar behoefte aan hebben.

 

Wat vind ik ervan?

Deze shampoo schuimt rijkelijk, ruikt lekker en mijn haar glansde meer in vergelijking trot de andere 2 shampoo’s. ook leek het dat de krul er weer in sprong. Ik heb van nature een beetje slag in mijn haar. top dus!

250 ml €8,95

 

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo is speciaal voor droog, dof haar. Met Fibre Glos technology, Moisture Me Rich Shampoo reinigt terwijl de shampoo vocht aan het haar geeft zodat het haar zachte, glanzende lokken heeft. Deze shampoo is verrijkt met Glycerine dat vocht geeft aan het haar en het ook in het haar behoudt, en Abrikoos olie, Een voedende olie dat doordringt in de lagen van de haren voor een verzorgde zachtheid geeft.

Gebruik:
Breng aan op nat haar, goed laten schuimen en uitspoelen.

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo

 

Wat vind ik ervan?

 

Fijne, fijne shampoo!  Er zit geen herkenbare geur aan, dus daar kan ik niets over zeggen Maar mijn haar is goed handelbaar, luchtig en zacht. Vooral het luchtige vind ik geweldig, mijn haar voelt zo heerlijk schoon aan.

Qua glans doet hij niet veel, dat is op zich wel jammer. Maar ach, met een glossy hairspray is dat ook weer zo opgelost.

300 ml €8,95

gewassen haar

Alle shampoo’s hielden mijn haar 4-5 dagen schoon en luchtig. en dat is heel wat, zeker gezien dit zweterige warme weer. Ik heb het gewassen omdat ik het weer wat meer in model wilde brengen. Niet omdat het vet was.

Mijn haar voelde gehydrateerd aan en de L’Oréal Intense Repair Shampoo maakt mijn haar ook lekker zacht. Dit is topkwaliteit, blij dat ik de Barberstore via deze manier heb mogen ‘ontdekken’.

Alle drie de shampoo’s zijn…

approved by BeautyByBabs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Anna Gerrie 27 juli, 2016
  2. Deb 26 juli, 2016
  3. chucky1012 25 juli, 2016
  4. Yust 25 juli, 2016
  5. Miss 25 juli, 2016
  6. daniëlle 25 juli, 2016
  7. Hilde 25 juli, 2016
  8. Hilde 25 juli, 2016
  9. Annette 25 juli, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten