Review- Zoya Nagellak- Kleur Natty (Big Green Smile)

Zoya nagellak is een nagellak die vrij is van dierlijke producten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij nagellak daar nooit bij stil gestaan heb. Dat er alleen maar gezonde, natuurlijke ingrediënten in zitten vind ik ook heel bijzonder. Weer een merk die goed presteert zonder giftige ingrediënten, hier word ik oprecht blij van!

zoya-natty-nagellak

In het pakket wat ik van Big Green Smile kreeg zat ook nagellakje van Zoya in de kleur Natty, een diep staalblauwe kleur met een ondoorzichtige finish. Het is koud buiten en zo een kleur past perfect bij dit seizoen. Ik laat zien aan jullie hoe mooi hij is.

Waar ik wel heel erg aan moest wennen is het kwastje. Normaal gesproken lak ik het liefst met een brede kwast. Korte halen, snel thuis, bij wijze van spreken. De kwastjes van Zoya zijn heel dun, goed voor het betere precisiewerk.

kwastje-zoya-nagellak

Maar het is prima te doen, al is het nog even oefenen voor mij om het er heel strak op te krijgen.

De kleur kan je omschrijven als rookblauw, een Smoky uitstaling. 2 Laagjes is volledig dekkend.

 

Ingrediënten:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Sterikonium Hectolite, Acrylates Copolymer, Styrane / Acrylates Copolymer.

Zoya nagellak is:

  • Veganistisch
  • Vrij van tolueen, DBP, formaldehyde en kamfer ( tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat, ook wel DBP genoemd behoren tot de meest giftige stoffendie in nagellak voorkomen)
  • Langdurige formulering

Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman’s Health Magazine.

zoya-natty-nagellak-3

Zoya was de allereerste die een langdragende nagellak zonder giftige stoffen zoals Formaldehyde op de markt brachten, óók kwamen zij als eerste met een sneldrogende topcoat.

De kleur is prachtig en deze lak blijft zeker 5 dagen mooi zitten! Dat vind ik zo goed! Dan komt weer mijn vraag: Waarom kunnen andere merken nagellak al die giftige stoffen niet skippen, want Zoya doet niet onder voor andere kwalitatief goede nagellakken.

Inhoud: 15ml/ €15  Te koop bij Big Green Smile

Over Big Green Smile:

  • De producten zijn geaccrediteerd door een derde instelling, zoals de Soil Association, USDA (United States Department of Agriculture) National Organic Program, Eco Cert of Vegan Society
  • Milieuvriendelijk en niet getest op dieren
  • Producten zijn gestoken in mooie ontwerpen en voorzien van uitgebreide beschrijving

Kennen jullie Zoya al?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

18
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
17 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
ClaudiaNienkeBeautyByBabsMelikeYuSt Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Claudia
Gast

Mooi warme kleur! Ideaal voor dit jaargetijde. Staat je beeldig op je mooie nagels! Nog nooit iets gebruikt van Zoya.

Nienke
Gast

Nog geen ervaringen met dit merk, maar het is een super mooi kleurtje.

Melike
Gast

Oh wat goed om te weten dat hij uitgeroepen is tot de langst dragende nagellak! Dat heb ik nodig hihi. Super mooi gedaan, ik vind dit altijd zo lastig te reviewen. Strak in de lak lukt me bijna nooit haha. Nu ik dit typ heb ik ook weer een poging gedaan en ook al weer verpest hahaha. Ik kan nooit goed wachten tot het droog is;)

YuSt
Gast

Ik heb een ja en nee verhouding met Zoya. Ik lakte ooit een en ik was gewoon pissed. Het ging voor geen ene meter. De andere die ik heb ging weer beter. Ik wacht nog op een 3-tal die ik mag swatchen, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Lifeaholic.nl
Gast

Wat een mooie kleur en wat heb je een mooie nagels! 💅🏻

Janine
Gast

Ik kende het merk niet maar de nagellak ziet er echt super leuk uit! mooie kleur& ik vind het echt super leuk dat steeds meer merken producten gebruiken die niet zijn getest op dieren en alleen maar gezonde en goede Ingredienten bevat.

Annette
Gast

Hele mooie kleur dit, ik houd wel van grijstinten

Eva
Gast

Prachtige kleur! Zoya ken ik! Ik heb er helaas nog geen een van in mijn bezit 🙁

Astrid
Gast

Mooie flesjes hebben ze toch he? Ik heb ook één lakje van ze (toevallig ook blauw) en die vind ik ook erg mooi. Deze kleur is ook erg gaaf!

Blog & Beauty
Gast

Ik heb sinds kort mijn stash ook kunnen aanvullen met Zoya lakjes, en ik ben er ook echt heel blij mee. Ze lakken makkelijk en dragen lekker.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten