Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Ik ben dol op zelfverwarmende beauty producten, zoals cleansers en facemasks die warm worden. Voor mij acacadabra, want hoe werkt dat nou? Ik heb geen idee, maar lekker is het wel. Ik heb van MegRhythm het zelfverwarmende oogmasker getest in de geur lavendel. Lees je mee?

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 1 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Als ik lang achter de laptop heb gezeten dan worden mijn ogen altijd heel moe en alles voelt zwaar aan. Dit zelfverwarmende oogmasker kalmeert vermoeide ogen en ontspant je lichaam en geest.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 3 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Onthaasten

Onthaasten of me-time is helemaal hip tegenwoordig. Voor zover haalbaar is in deze 24-uurs economie. Want je moet balans vinden tussen je drukke bezigheden en ontspanning, anders heb je in no time in een burn-out. Mediteren en powernaps zijn populair om even tot rust te komen. Japanners weten er alles van en zijn er dol op.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 5 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Net een inlegkruisje met oortjes-vleugeltjes 😉

Ik doe zelf vaak ook een powernap, en ik laad dan automatisch weer op. Alsof je even aan de oplader zit. Even 10 minuten tot een half uurtje je ogen dichtdoen en wegdoezelen geeft mij weer energie. Al mijn spieren ontspannen waardoor pijn ook weer even “gedempt” wordt. Als ik langer slaap, dan sta ik steevast brak op en moet ik echt weer resetten.

Als je zo een powernap doet met dit oogmasker is het dubbel genieten. Even in het donker, je ogen komen tot rust en het voelt aangenaam warm aan.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 7 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Hoe werkt het?

Toen ik de verpakking opende voelde ik het oogmasker ook echt warm worden.(Een milde stoom van 40 graden). Door de handige uitsparingen die je over je oor trekt blijft het masker ook perfect zitten. Ik zag op YouTube wat reviews en daar vertelde iemand dat het masker al snel afkoelde, maar hij bleef bij mij zeker de volle 20 minuten best warm. Wat je kan doen is gewoon met je vingers het dan wat aanduwen, dan voel je de warmte weer goed.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 9 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Het is een leuke beauty gadget en ik vond de lavendel geur lekker en mijn ogen voelden ook weer uitgerust aan.

Er zijn 3 varianten: Lavendel, Yuzu Citrus en ongeparfumeerd. Te koop bij Kruidvat in het groene gezondheidsschap & online via www.kruidvat.nl

Consumentenprijs 5 maskers: €7,99

-dit product heb ik gekregen-

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Wendy 29 september, 2019
  2. Petra 26 september, 2019
  3. Daphne - verdraaidmooi 25 september, 2019
  4. Eveline - Beautytijd.nl 25 september, 2019
  5. Tessa 24 september, 2019
  6. Mariska Rietveld 24 september, 2019
  7. Annette 24 september, 2019
  8. Robin 24 september, 2019
  9. Rory 24 september, 2019
  10. bychristiana 24 september, 2019
   • BeautyByBabs 24 september, 2019
  11. chucky1012 24 september, 2019

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten