Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Ik ben dol op zelfverwarmende beauty producten, zoals cleansers en facemasks die warm worden. Voor mij acacadabra, want hoe werkt dat nou? Ik heb geen idee, maar lekker is het wel. Ik heb van MegRhythm het zelfverwarmende oogmasker getest in de geur lavendel. Lees je mee?

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 1 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Als ik lang achter de laptop heb gezeten dan worden mijn ogen altijd heel moe en alles voelt zwaar aan. Dit zelfverwarmende oogmasker kalmeert vermoeide ogen en ontspant je lichaam en geest.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 3 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Onthaasten

Onthaasten of me-time is helemaal hip tegenwoordig. Voor zover haalbaar is in deze 24-uurs economie. Want je moet balans vinden tussen je drukke bezigheden en ontspanning, anders heb je in no time in een burn-out. Mediteren en powernaps zijn populair om even tot rust te komen. Japanners weten er alles van en zijn er dol op.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 5 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Net een inlegkruisje met oortjes-vleugeltjes 😉

Ik doe zelf vaak ook een powernap, en ik laad dan automatisch weer op. Alsof je even aan de oplader zit. Even 10 minuten tot een half uurtje je ogen dichtdoen en wegdoezelen geeft mij weer energie. Al mijn spieren ontspannen waardoor pijn ook weer even “gedempt” wordt. Als ik langer slaap, dan sta ik steevast brak op en moet ik echt weer resetten.

Als je zo een powernap doet met dit oogmasker is het dubbel genieten. Even in het donker, je ogen komen tot rust en het voelt aangenaam warm aan.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 7 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Hoe werkt het?

Toen ik de verpakking opende voelde ik het oogmasker ook echt warm worden.(Een milde stoom van 40 graden). Door de handige uitsparingen die je over je oor trekt blijft het masker ook perfect zitten. Ik zag op YouTube wat reviews en daar vertelde iemand dat het masker al snel afkoelde, maar hij bleef bij mij zeker de volle 20 minuten best warm. Wat je kan doen is gewoon met je vingers het dan wat aanduwen, dan voel je de warmte weer goed.

Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan! 9 oogmasker Review: Zelfverwarmende Oogmaskers van MegRhythm, nr. 1 in Japan!

Het is een leuke beauty gadget en ik vond de lavendel geur lekker en mijn ogen voelden ook weer uitgerust aan.

Er zijn 3 varianten: Lavendel, Yuzu Citrus en ongeparfumeerd. Te koop bij Kruidvat in het groene gezondheidsschap & online via www.kruidvat.nl

Consumentenprijs 5 maskers: €7,99

-dit product heb ik gekregen-

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 687 andere abonnees

12
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
WendyPetraDaphne - verdraaidmooiEveline - Beautytijd.nlTessa Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Wendy
Gast
Wendy

Heel apart, wist niet dat dit bestond.

Petra
Gast

Oh, geen idee dat dit bestond! Lijkt me heerlijk om eens helemaal te ontspannen!

Daphne - verdraaidmooi
Gast

Ik heb deze maskers ook ontvangen, maar ik heb ze nog niet getest. Toch maar eens snel doen!

Eveline - Beautytijd.nl
Gast

Hmm, wat een bijzonder en gaaf product! Wij gaan er ook eens naar kijken, dankjewel 🙂 .

Tessa
Gast

Dit klinkt erg aangenaam!

Mariska Rietveld
Gast

Ik word juist altijd extra moe wakker na een ‘power’ nap, haha. Interessant maskertje!

Annette
Gast

Klinkt heel lekker maar zou dan voor de citrus of ongeparfumeerd gaan, ben niet zo dol op lavendel.

Robin
Gast

Wat interessant zeg! Hier ben ik heel erg benieuwd naar.
Bedankt voor het delen.;)
X Robin

Rory
Gast

Ja, wat zijn ze fijn hè! Ik ben er weg van. Ik heb er pas eentje uitgeprobeerd (de ongeparfumeerde variant) en echt. Ik viel nagenoeg in slaap. Ik maakte een kleine Insta story erover en ik keek zo loom en lodderig uit mijn ogen. Hilarisch 🙂

bychristiana
Gast

Bizar dat het echt zo lang warm blijft, dat had ik stiekem niet verwacht. Ik heb ze ook ontvangen, maar ik reageer niet zo goed op parfum in producten voor rond de oogcontouren helaas:-(

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten