Review- Wittere tanden met Hema Pretty Lips?

Ik las in de Viva een kort artikeltje over lipsticks die je tanden optisch witter maken, zoals de Coloured Lip Balm Velvet Mauve 13 ( Hema, €4,50) en de Long Lasting Lipstick Soft Matte Peony van Clinique (€23)

Het zijn kleuren die geen oranje ondertoon heeft, maar ze zijn helder en hebben een blauwe ondertoon.

Klinkt goed, want ik ben enigszins ‘geobsedeerd’ door witte tanden. Niet de ultra Hollywood smile á la Gerard Joling, maar een rechte rij mooie witte tanden staat hoog op mijn verlanglijstje. Hoe ouder je wordt, hoe meer je tanden gaan slijten. Je kaak wordt anders en tanden poreuzer. Ik heb net als bij mijn nagels, horizontale groeven in mijn ondertanden. Echt niet tof.

Ik ging voor de budget Hema versie. En, zou het werken?

Hema lipgloss

Het is een lipgloss, vrij doorzichtig, maar de kleur is mooi. Echt een zomerse tint. Met SPF 15, dat vind ik zeker een goede eigenschap.

Ik heb voor en na foto’s gemaakt en tja… ik bespaar jullie mijn tanden, maar ik zag echt geen verschil.

De kleur is erg doorzichtig en deze ‘lipstick-eter’ is ben hem ook zo weer kwijt. Ik vind het geen miskoop, absoluut niet. En de Hema zelf maakt er geen reclame voor dat deze lipgloss je tanden witter maakt. Althans, voor zover ik weet…

Ze zijn wel lastig in het schap te vinden, ze staan niet tussen alle lipsticks, maar in een klein bakje op de counter. Dus ik zocht me gek, zelfs in de Hema in Utrecht geweest.

Eindconclusie:

De kleur is mooi, maar doet niets voor mijn gebit. Ik moet lipgloss ook voortaan links laten liggen, dat is gewoon niets voor mij. Ik zou om de paar minuten weer moeten stiften.

Misschien toch voor Clinique gaan?

Hebben jullie lipsticks waarvan je zegt: Goh, mijn tanden lijken daarna optisch witter?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Babs Ijkelenstam 27 maart, 2015
  2. Wendy Visser 27 maart, 2015
   • BeautyByBabs 25 maart, 2015
  3. chucky1012 23 maart, 2015
  4. Debbie 22 maart, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten