Vichy Pureté Thermale 3 in 1 cleanser gevoelige huid- Review!

Een cleanser van Vichy heb ik nooit gehad. Wel kocht ik vroeger nog wel eens een crème van Vichy. Als ik toch bij de apotheek was voor mijn medicijnen keek ik altijd even of er weer wat nieuws was. Vichy is een merk dat gericht is op mensen met een gevoelige huid. Ons gezicht iedere dag schoonmaken is een must voor een mooie huid, dus vandaag deze3 in 1  cleanser in de test!

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 cleanser

Over Vichy

Het merk Vichy bestaat al meer dan 80 jaar en sinds 1968 is Vichy ook in Nederland verkrijgbaar. In de loop van de jaren heeft Vichy een sterk merk gebouwd op het gebied van gezondheid en dermocosmetica. De verzorgingsproducten van Vichy staan garant voor comfort en genot, maar ook voor efficiëntie, een snelle werking en eenvoudig gebruik. Iedere huid is uniek!  Daarom heeft Vichy verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld, die aansluiten bij iedere huid. De producten zijn geschikt voor de gevoelige huid, de efficiëntie is bewezen onder dermatologisch toezicht, ze zijn niet comedogeen en bevatten kalmerend Thermaal Bronwater van Vichy.

Van Viata.nl mocht ik ook deze cleanser testen. Ik had al die heerlijke crème douche van Roger & Gallet getest. Nu is de beurt aan…

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 cleanser

Zoals gezegd is het een 3 in 1 product. Dat wil zeggen:

  • Een cleansing milk,
  • een toner
  • en eye make-up remover in één product..

Reinigt de huid en de ogen, verwijdert make-up effectief en verzorgt de huid. De huid voelt daarna zacht, fris en prettig aan.

Verrijkt met Captelae, een natuurlijk karitéboter-extract tegen vervuiling.

  • Voor gevoelige huid en ogen, ook voor lenzendragers.
  • Hypoallergeen.
  • Dermatologisch getest.
  • Met thermaal bronwater van Vichy.
  • Zonder parabenen.

De test; full make-up verwijderen…

Als cleansing milk voor foundation werkt hij prima, om mijn oogmake-up te verwijderen gaat iets minder vlot. Maar deze cleanser irriteert mijn huid en zeker mijn ogen niet!

De laatste tijd lijken mijn ogen gevoeliger te zijn voor irritatie van reinigingsproducten en crèmes. Soms loop ik met prikkende ogen de badkamer uit en vervolgens weer terug om een watje te pakken met water om alles nog grondig na te spoelen. Heel vervelend.

Wat ik heel erg goed vind van deze cleanser is dat ik na het reinigen ook geen trekkerig gevoel bespeur. En later zal ik in een artikel daar nog op terugkomen. Je grijpt niet als een ‘junk’ naar je moisturizer om dat huidgevoel weer te elimineren!

Vichy gezichtsreiniging achterkant

Geen parabenen

 

Samenstelling AQUA / WATER – PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL – ISOPROPYL MYRISTATE – POTASSIUM PHOSPHATE – CARBOMER – SODIUM HYDROXIDE – DIPOTASSIUM PHOSPHATE – DISODIUM EDTA – DISODIUM COCOAMPHODIACETATE – MYRTRIMONIUM BROMIDE – BUTYLENE GLYCOL – BUTYROSPERMUM PARKII SEEDCAKE EXTRACT / SHEA BUTTER SEEDCAKE EXTRACT – PARFUM / FRAGRANCE

Eindconclusie

Prima cleanser van Vichy! Het mooiste aan deze reiniger vind ik dat je daarna geen trekkerig, droog huidgevoel hebt.

Producten van Vichy zijn te koop bij Viata.nl de online apotheek. Zij hebben meer dan 25.000 producten in hun assortiment. Van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen. Genoeg keus dus!

Prijs: €12,95

 

approved 2

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MelikeAnnetteIrisYvonneDisneyChicks.nl Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Melike
Gast

Ik heb deze reiniger ook wel eens gebruikt, hij is inderdaad echtwel heel goed. Ik heb een hele gevoelige huis en vichy is het merk waar ik altijd weer op terug komt. Na eindeloos verschillende cremes getest te hebben;) Het is dus een beetje mijn oude vertrouwde merk!

Melike
Gast

Ik heb deze ook wel eens gebruikt, hij is inderdaad echtwel goed. Omdat ik een hele gevoelige huid heb is Vichy een merk dat bij mij altijd weer terug komt. Naar eindeloos verschillende cremes testen, kom ik altijd weer bij het merk terug. Dit is dus een beetje mijn oude vertrouwde merk;)

Annette
Gast

Klinkt goed. Ik vind het ook belangrijk dat een product geen trekkerig gevoel achterlaat. Dat is eigenlijk niet meer van deze tijd 😉

Iris
Gast

Ik ben dol op Vichy. Ik gebruik nu de Normaderm reinigingsgel 🙂

Yvonne
Gast

Dit lijkt mij ook een fijn product, branderige ogen heb ik ook snel namelijk.

DisneyChicks.nl
Gast

Vichy is echt fantastisch voor een probleemhuid! Zelf heb ik ook altijd last van branderige ogen na het reinigen. Zo fijn dat dat bij dit product approved is. 🙂

jeapiebel
Gast

Vaak als het om oogmake-up aan komt dat wordt moeilijker te verwijderen. Maar het feit dat hij niet irriteert vind ik al super fijn. Ik ben wel van plan in de toekomst eens van deze merk te proberen. 🙂 Meer dan 25.000 producten in assortiment. OMG ..top dit!

Yust
Gast

Fijn dat het goed werkte. Ik heb ook een hekel aan prikogen. Maar ook te olie achtige substanties zijn irritant, je ziet zo wazig! ?
Ik zoek nog een die bij mij past. Tips welkom!

chucky1012
Gast

Jammer dat het product niet in een pot zit.
Dan komt er al te snel veel créme uit.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten