Review- Tastea 30 dagen Detox Kuur

Tastea detox thee wilde ik zo graag proberen. Detoxen klinkt altijd goed, zeker voor zo een zware medicijngebruiker als ik. Helaas verliep de maand januari totaal anders (opname ziekenhuis) dan normaal en daarom heb ik de thee alleen getest op smaak en gebruiksvriendelijkheid.

morning en evening tea tastea

Ik vind dit altijd heel leuke producten. Een totaalpakket die er ook nog eens heel mooi uitziet. Mooi vormgegeven metalen bussen met thee en een speciale beker.

De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Het product is 100% natuurlijk waardoor resultaten kunnen verschillen per persoon.

Detox Morning

Ik weet niet welk ingrediënt het is, maar de morning tea kreeg ik niet weg. Smaken verschillen natuurlijk, maar nee, deze thee vond ik echt niet lekker.

Review- Tastea 30 dagen Detox Kuur 2 tastea Review- Tastea 30 dagen Detox Kuur

Ik hou een slag om de arm. Na mijn ziekenhuisavontuur smaakt alles net iets anders dan ik gewend ben. (mijn lijf moet nog alles verwerken, van de morfine tot de tabletten tegen lucide dromen)

Ingrediënten:

Groene thee, China gunpowder, groene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

Detox Evening

De evening tea was beter van smaak.

tastea evening detox open

 

Ingrediënten:

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

De Theebeker

theebeker

Je zet de thee in theebeker; een dubbelwandige plastic beker met een uitneembaar zeefje. Omdat hij dubbelwandig is, blijft de buitenkant koud. Zo’n beker is ideaal om mee te nemen, maar je kan natuurlijk de thee ook gewoon in een theepot zetten. De Tastea beker is BPA -vrij. (plastic kan niet “lekken” wat zeer ongezond is)

thee in theebeker

Ik ga waarschijnlijk de kuur later dit jaar doen, als ik weer helemaal hersteld ben. Om nu een detox kuur te doen vind ik momenteel geen goed plan.

Tastea heeft meer soorten thee zoals:

  • Sweet dreams
  • Skintight
  • Horsepower
  • Make your bedrock
  • Bun in the oven
  • Mama’s milkshake

De detox kuur bestaat uit de morning en evening tea en kost De theebeker kost €19,95 en de kuur kost €39,95

Te koop bij Tastea.eu

Vraagje aan de echte theedrinkers: Vinden jullie alle theesoorten lekker of zijn er smaken die jullie echt vies vinden?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 687 andere abonnees

12
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MellanieSonjaDebMarshaAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Mellanie
Gast

Hi Babs, zelf heb ik de kuur wel al 30 dagen gedaan. Geen verschil moet ik eerlijk bekennen.. het is gewoon Thee, wel jammer! Het smaakt wel lekker. Ben benieuwd hoe het jou bevalt! 🙂

Sonja
Gast

Ik ben een echte theeleut en vind thee niet altijd lekker. Zeker de Chinese Pu Erh thee, de geur is vreselijk! Maar het zorgt wel ervoor dat je vet afbreekt en dan neem ik het voor lief.
Ben heel benieuwd naar deze theetjes!

Deb
Gast

De detox evening spreekt me qua ingrediënten ook meer aan dan de morning variant. Ik zag dat er paardenstaart in zat dat moest ik even opzoeken want daar heb ik nog nooit van gehoord hihi.

Ik vind rooibus thee dus absoluut niet te pruimen. Alleen van de geur word ik al onpasselijk. Maar waar ik van houd is sterrenmunt en daar houd ook weer niet iedereen van.

Marsha
Gast

Ik heb deze al vaker voorbij zien komen. Ik ben er best wel benieuwd naar.

Annette
Gast

Ik vond deze wel lekker, heb inmiddels ook een bus energy thee achter de kiezen (ook lekker) en ben nu met de horsepower bezig. Je leest het, ik ben fan geworden van dit merk. De horsepower kost me grote moeite. Te bitter voor mij maar goed voor de weerstand dus ik maak het blik wel leeg. Ik wil ook de afslank nog proberen als we weer richting de zomer gaan 🙂 hahaha

Iris
Gast

Een detox klinkt nu inderdaad niet als een heel goed plan haha. Ik kan de meeste thee soorten wel verdragen eigenlijk! Alleen Pu Erh thee vond ik heel apart smaken.

Claire
Gast

Vind deze kuren ook altijd twijfelachtig… ik vind de prijs vrij hoog voor de thee maar de beker lijkt me wel heel fijn!

Jolanda
Gast

De verpakking vind ik zo leuk, de bussen staan alleen al mooi in je keuken!

Jamey Herben
Gast

Het ziet er niet heel lekker uit zo op het eerste gezicht.. Maar ik ben heel erg benieuwd!

Susan
Gast

Hmm, deze thee spreekt mij het minst aan, maar ik ben wel gek op de Energyboost thee van hun!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten