Review! Scheren van je bikinilijn met Hydro Silk Bikini

Toen ik Hydro Silk Bikini de eerste keer onder de douche gebruikte viel mij iets op. Niets namelijk.

Dat klinkt heel negatief, maar het tegendeel is waar, ik voelde “hem” niet. En dat vond ik direct het grote verschil met de scheermesjes die ik altijd gebruik.

Hydro Silk Bikini

 

Ben jij een scheerder, een waxer of gebruik je liever een ontharingscrème?

Zelf mijn bikinilijn waxen, ik heb wel eens een poging gewaagd, maar dat is niet aan mij besteed. Zodra ik een waxstrip probeerde op te brengen, was deze al weer afgekoeld (je moet die strips tussen je handen eerst verwarmen) waardoor de strip vaak niet meer goed hechtte. En dan zit ik een partij te klungelen! Plus die restjes die altijd achterblijven… nee, met een mesje gaat het sneller.

Het liefst gebruik ik een ontharingscrème onder de douche, alleen die geur is dan weer wat minder.

Nu mocht ik de Hydro Silk Bikini testen…! Perfect.

De Wilkinson Hydro is een scheermes met aan de andere kant een trimmer. Deze werkt op batterijen en je kan hem ook meenemen onder de douche. Handig, want dan hoef je niet al die haartjes op te zuigen.

Het Mesje

Wilkinson Hydro Silk Bikini

De 5 Curve-Sensing mesjes passen zich aan de natuurlijke contouren van je lichaam aan, voor een comfortabele scheerbeurt en onweerstaanbaar gladde huid .

Toen ik hem de eerste keer onder de douche gebruikte viel mij iets op. Niets namelijk.

Ik heb hem eerst op mijn onderbenen getest. Bij de mesjes die ik normaliter gebruik voel ik ze over mijn huid gaan en ik voelde totally nothing… waren de haartjes wel weg? Ja hoor, mooi glad!

Bikinilijn scheren

Mijn bikinilijn vond ik lastiger om te scheren en ik ben dat ook niet gewend. Daarvoor gebruik ik normaliter een ontharingscrème. De lange steel, de houder had van mij korter mogen zijn.  Maar we mogen niet klagen. Dan zou de prijs ook hoger liggen, denk ik.

Maar na wat geklungel van mijn kant zag er alles er weer tiptop uit. Geen geïrriteerde huid en nog steeds geen ingegroeide haartjes. Iets waar ik altijd last van had.

 

De Trimmer

Wilkinson trimmer

Als alles te lang wordt, dan pak ik de schaar, maar dan knip je het zo bot en raar af. Die trimmer werkt veel fijner! Ik was een beetje huiverig, ik heb wel eens een trimmer gebruikt, maar hij vrat mijn haartjes ook op. Wat behoorlijk pijnlijk is. Ik durfde dat ding niet meer aan te raken.

Deze trimmer deed het vriendelijk en grondig zonder een piep van mijn kant maar ik was iets te overmoedig. (Nee, geen foto, hahaha!) Maar dat komt wel weer goed.

Later las ik dit: De waterdichte trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Voor een styling die bij jou past! 

Ik was te enthousiast aan de slag gegaan, typisch zo’n “Babs- Momentje”. 3 Standen?

Dus het mes erbij gehaald en gekeken hoe dat werkt…Het plastic uiteinde bij de trimmer kan je handig steeds een stapje verplaatsen. Ik had hem dus op de kortste haartjes stand gezet, aha! Ach, dan hoef ik de eerste tijd niet meer te trimmen  😉

wilkinson scheermes Hydro Silk Bikini

Conclusie

  • Ik vind het een prima scheermes. Ligt goed in de hand. Veel zachter voor mijn huid dan die wegwerp mesjes. Mijn benen en bikinilijn voelen glad aan.
  • Ook de trimmer durf ik nu te gebruiken. (Ik kan niet zeggen wanneer hij aan vervanging toe is of wanneer hij bot wordt, ik gebruik hem niet dagelijks)
  • De scheerkop beweegt ook mee. Niet alleen van boven naar beneden, maar ook overdwars.

Minpuntje

De strip met het verzachtende serum liet op een bepaald moment los. Geen idee of dat bij alle exemplaren gebeurd of dat ik te ruw het mesje probeerde schoon te maken… (dan haal ik met mijn nagels de vastzittende haartjes weg)

Dag trim-angst, hallo fijn mesje!

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
5 jaren geleden

Klinkt goed. Ik gebruik tegenwoordig die van Wilkinson, waar zo’n blok zeep omheen zit. Geen losse scheerschuim nodig en die zeep is zacht voor de huid. Met deze Hydro Silk heb je wel nog scheerschuim nodig, of niet?

Jolanda
5 jaren geleden

Fijne review!! Heb hem ook getest en vind hem superfijn. Sowieso was ik al fan van de Hydro Silk. Bij mij laat het nog niet los, ik ga ook wel altijd met beleid met zoiets om (ben misschien wel te zuinig op mijn spullen).

chucky1012
5 jaren geleden

Dat ziet er zo handig uit!

Melike
5 jaren geleden

Vooral de trimmer lijkt me echtwel super handig! Jammer dat de serum losliet. Dit heb ik ook elke keer met mesjes waar dat aanvast zit. Denk dat het toch wel een dingetje is waar ze verbetering in zouden kunnen brengen.

Annette
5 jaren geleden

Geen foto? Alles voor de blog toch? Nee hoor geintje we snappen ‘m 🙂

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Leuke en fijne review! Haha, te enthousiast te werk gaan, ja dat zou mij ook overkomen haha.
Ik ben wel benieuwd naar deze, aangezien ik altijd wel een geirriteerde huid krijg van scheren. En de stoppels komen bij mij ook vaak snel weer terug.

Liefs!

Sonja
5 jaren geleden

Wat een leuke review. En ook nog wel herkenbaar. Ik zou dat dus ook hebben gehad, de kortste stand. Hihihi
Dat heb ik nl een keer met de tondeuse gehad, niet opletten en zoef mijn haren achter op het hoofd weg. In de winter ook nog.
Ik blijf toch liever bij het merk met de G. Mesjes blijven langer scherp.

Astrid
5 jaren geleden

Leuke review, ik moest even gniffelen dat je te enthousiast te werk was gegaan 🙂

Lisa
5 jaren geleden

Ziet er goed uit. Ik gebruik altijd de mannelijke variant (scheermesjes). Heb altijd het gevoel en het idee dat die veel scherper zijn en langer mee gaan..

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten