Review- Rose Golden Jewelry 3700 Brow Liner

Boozy Cosmetics – Rose Golden Jewelry 3700 Brow Liner

Een mooie Brow Liner kwast die gewoon goed en betaalbaar is? Ik heb hem eindelijk gevonden.

Deze Rose Golden Jewelry 3700 Brow Liner had ik op het oog nadat ik artikel had gelezen bij Debbie (Debbieschrijft.nl)

Bij BoozyShop  kost deze wenkbrauwkwast maar €3,49 dus niet lang nagedacht. In de winkelwagen!

Boozy Cosmetics - Rose Golden Jewelry 3700 Brow Liner 2

 

Ik heb een wenkbrauwpoeder van BeYu , een wenkbrauwpotlood van Empro (heel erg goed, ik zie nu zoiets dergelijks qua vorm bij Douglas), de Dipbrow van Anastasia en mijn laatste aankoop: Van Make Up Revolution de Aqua Brow Tint.

Het verhaal van goed gereedschap

Ik heb prima wenkbrauwproducten in huis… Maar het bleef klungelen met een eyeliner! kwast om alles netjes op die paar haartjes te krijgen.

Waarom staat er een uitroepteken achter het woord eyeliner?

Omdat ik, nu ik dit schrijf, pas zie dat ik een schuin gesneden EYELINER kwast altijd gebruikt heb en geen brow kwast, whaaaaa! … ik ben soms echt, echt zó kippig. Iemand nog tips voor een goede opticien? (geintje)

Vind je het gek dat ik het niet lekker op mijn wenkbrauwharen kreeg? Goed gereedschap is toch ook echt het halve (make-up) werk!

Binnen een tot 2 dagen was mijn bestelling binnen. (volgens mij zat er een weekend tussen) Ik vind het heel attent dat er ook nog een persoonlijk kaartje bij zat. ♥ Ik hou daar wel van.

 

Boozy Cosmetics - Rose Golden Jewelry 3700 Brow Liner 3

 

De Brow Liner

De Brow liner heeft mooie korte, stevige en toch zachte haartjes. Mijn zoon zou zeggen dat dit een paradox is, maar ik weet het niet anders te omschrijven. De haartjes van de kwast zijn stevig, de uiteinden lekker zacht. Zoiets.

 

Het is jammer dat de verzendkosten relatief duur zijn als je maar 1 artikel besteld. Het pakketje kostte dan ook samen €6,44.

Ik vind het een goede aanvulling op mijn make-up tools, voorlopig heb ik mijn eyeliner-hahaha-kwast niet meer nodig!

Ik ben er uiterst tevreden over, een goede koop!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

  1. Debbie 28 februari, 2016
  2. Sefanja Rubinas 25 februari, 2016
   • BeautyByBabs 25 februari, 2016
  3. Yvonne 25 februari, 2016
  4. Mariska 25 februari, 2016
  5. Evelien 24 februari, 2016
  6. Marushi 24 februari, 2016
  7. Annette 24 februari, 2016
  8. Astrid 24 februari, 2016
  9. heidi 24 februari, 2016
  10. YuSt 24 februari, 2016
  11. jeapiebel 24 februari, 2016
  12. chucky1012 24 februari, 2016

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten