Review! Probar biologische sportrepen

Ik kreeg een pakket vol met heerlijke repen. Ik was heel benieuwd of deze bij ons in de smaak zouden vallen, dus heb ik ze weer opgedeeld. Tom mocht ook mee proeven en wij vonden ze allemaal lekker. Waar je rekening mee moet houden is waar normaal gesproken je voorkeur naar uit gaat. Hou je meer van noten of chocolade of meer van fruit? Wij hebben de repen een punt gegeven, tussen de 1 en de 10. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Here are our verdicts!

probar

 

Voor het sporten

De PROBAR Meals zijn hoogwaardige, maaltijdvervangende repen die ca. 1 tot 3 uur VOORAFGAAND aan de inspanning worden gebruikt. De ingrediënten in deze voedingsrijke repen zijn plantaardig en gecertificeerd biologisch en bestaan uit fruit, noten en zaden, afkomstig uit duurzame bronnen. Elke PROBAR® Meal bevat tussen de 360-390 calorieën, 7-10 gram proteïnen en 5-6 gram vezels. De PROBAR®  Meals zijn verkrijgbaar in de varianten Original Blend, Wholeberry Blast en Almond Crunch.

 

probar running

 

Probar Meal Original Blend

probar original open

 

 

 • Tom: 7
 • Babs: 7

Smakelijke reep, vult goed. de pindakaas en dadels zijn er een lekkere combi! Lijnzaad en cashewnoten, ook heel gezond. (in cashewnoten zit veel ijzer, daar moest ik toendertijd iedere dag een handjevol van nemen toen ik zwanger was)

 

Wholeberry Blast

probar meal wholeberry blast

 • Tom: 6 Niet een groot fan van gedroogd fruit, de noten maken het weer lekker.
 • Babs:6 Ik ben ook meer fan van noten (en chocolade)

Probar Meal Almond Crunch

probar meal almond crunch

 

 • Tom: 8- Hij vond deze wel erg zoet, maar wel lekker.
 • Babs: 8 Heerlijk, ik proef ook de dadels!

 

Tijdens het sporten

 PROBAR® Fuel™ en PROBAR® Bolt® zijn beide gericht op een snelle opname van energie TIJDENS de inspanning. Ze worden elke 30 minuten tijdens het sporten gebruikt. PROBAR® Fuel™ Strawberry Sleeve is een smakelijke, gluten- en melkvrije reep met 333 calorieën. Deze is samengesteld op basis van onder andere dadelpasta, cashewnoten, haver, haverzemelen, chiazaad en aardbeien. PROBAR® Bolt® Organic Energy Chews Orange zijn vitaminerijke, biologische, gluten-en en melkvrije energiesnoepjes met een aangename winegum structuur en hebben een frisse sinaasappelsmaak. Ze bevatten een mix van complexe koolhydraten, B-vitamines (B3, B6 en B12) en Kalium.

Probar Fuel Strawberry

probar meal strawberry

 

 • Tom: 6
 • Babs: 6

 

Probar Organic Energy Chews Orange

 • Tom: 7
 • Babs: 8

Deze zachte vruchtensnoepjes kan ik blijven eten tot ik er misselijk van word. Die vind ik bizar lekker!

Made with Superfruits, Electrolytes, complex carbs, Vitamine B en glutenvrij.

Na het sporten

Voor NA de inspanning is er de Base® Protein Bar, dé best verkochte, hoogwaardige proteïnereep van PROBAR® in de EU. Deze glutenvrije reep zit boordevol plantaardige eiwitten voor een optimaal herstel van de spieren na sportieve inspanningen. Elke reep bevat 414 calorieën, 20 gram sojaproteïnen, 5,7 gram vezels en is aangevuld met onder andere chia- en lijnzaad. Deze reep is verkrijgbaar in de variant Cookie Dough.

Probar Base Cookie Dough

probar cookie dough

Deze is lekker bij de koffie, echt een smulreep. Je hebt het idee dat je stiekem aan het ‘zondigen’ bent, verrukkelijk!

 • Tom: 7
 • Babs 8 +

probar cookie dough open

Tussendoortjes

probar bite mixed berry

Probar Bite Mixed Berry

 • Tom: 6+
 • Babs 7

Probar Bite Coconut Almond

Een topper! Ik vond deze heel lekker. Tom en ik houden van kokos en samen met de amandelen een lekkere reep met een bite!

 • Tom : 8
 • Babs: 8

 

drinkfles probarIk kreeg ook deze mooie waterfles. Weet je dat ik een tijd geleden ook zo een fles had? En kwijtgeraakt. Deze zijn zo fijn, het water wordt ook gezuiverd, en hij is handig om mee te nemen… heel blij mee!

 

Ik heb hem aan Tom gegeven, hij drinkt namelijk heel veel water. 🙂

 

Eindconclusie:

Deze repen en de snoepjes vind ik absoluut heerlijk. Ik ben geen sporter dus ik heb mij niet gehouden aan het schema wanneer je ze het best kan innemen.

Er is voor ieder wat wils, of je nu van fruit houdt of noten. De coconut almond en cookie dough zou ik zo voor de lekkere trek kopen als ik ik de stad ben. En dan voel ik mij niet schuldig. Ze zitten bomvol gezonde ingrediënten, ik ben fan!

Over Probar

PROBAR® is een merk op het gebied van gezonde, effectieve en vooral smaakvolle sportrepen en snacks. Deze zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van gecertificeerd biologische ingrediënten, speciaal voor actieve mensen. Het van oorsprong Amerikaanse merk biedt een keuze uit (maaltijdvervangende) repen en snacks die gebruikt worden voorafgaand aan, tijdens en na (duur)sport activiteiten. Vanaf heden zijn de producten ook in Nederland verkrijgbaar bij Albert Heijn en via de website www.TheProBar.co.nl

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MiraValerie MichelleMelikeIrisLisa Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Mira
Gast

Leuke review, ik ben ze nu ook aan het testen!

Valerie Michelle
Gast

Ohh yummm vooral die met cashewnoten lijkt me lekker. Oh en die met cookie dough ook 😉

Melike
Gast

Bij biologisch heb je me eigenlijk al haha. Ik gebruik dit soort repen ook vaak als gewoon tussendoortje, omdat mijn suikerspiegel heel schommelt. Lijken me echt lekker!

Iris
Gast

Hmm, deze lijken me wel prima qua smaak. Ik had een tijdje de repen van body&fit en daar werd ik zo misselijk van dat ik een beetje bang ben geworden van dit soort repen, haha. Vooral die met kokosnoot lijkt me lekker.

Lisa
Gast

Ze zien er lekker uit. Zelf ben ik niet zo van de sportrepen ik ga dan liever voor een stuk fruit <3

Mariska
Gast

Ze klinken best lekker! Meestal zijn dit soort repen niet zo lekker dus dit is wel een verbetering wat dat betreft.

jeapiebel
Gast

Als ik dit artikel lees dan besef ik: oh bikinitijd komt eraan. Nu moet ik opletten wat ik eet. Ik eet niet zo vaak zo’n gezonde reep. Gecertificeerd biologische ingrediënten, speciaal voor actieve mensen. Dat klinkt veel belovend. 😉

YuStSoMe
Gast

Ik heb ook repen getest. Wat mij opvalt zijn de hoeveelheid kcal die er in zitten en op de een of andere manier blijft dat in mijn hoofd een rood signaal afgeven.
Ik weet dat je je reserves moet aanvullen, echter ik blijf ouderwets en hou het bij een goede voeding. Het is wel handig zo’n reepje, zeker voor de werkende mens.
Gelukkig zijn ze smaakvol!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten