Review OPI Glitter Off peelable base coat (met filmpje)

Toen Debbie en ik in  Amsterdam bij het  Lievelingsbloem Bloggersevent geweest waren , gingen we ook even een rondje PC Hooft doen, waar ik in de Douglas gewoon iets moest kopen, puur voor de kick, eigenlijk. Ik had al eerder met de vraag: ‘Hoe krijg ik die glitter nagellak van mijn nagels af ‘gezeten, en las dat Opi daar een heel handig product voor had. Catrice heeft ook een peel-off systeem, maar dan moet je het hele Led lamp gebeuren erbij gebruiken. Testpanellid Farah heeft hierover al een review over geschreven.

OPI

Oké, is dit een nog snellere oplossing dan degene die Marte had bedacht? Hoe krijg je nagellak met glitters er makkelijk vanaf?

Bekijk hieronder het filmpje en alles wordt duidelijk!

Ja, dit is filmtechnisch een fail… I know. Mijn camera had ik dwars moeten houden… maar het gaat om het principe. Ik heb nog een leuk filmpje over het vasthouden van je mobiel als je filmt, zoiets vindt je altijd als je het er al heb staan, zal je altijd zien! Die houden jullie tegoed! En weer wat geleerd 😉

Toch geef ik Opi nog een tweede ‘kans’ . Ik ga het dikker opbrengen en nogmaals proberen… stay tuned!

Update: Ik heb het nogmaals geprobeerd en heb een dikkere laag Opi aangebracht, toen was het so easy om de lak eraf te halen, inclusief de glitters. Dat werkt voor mij wel in ieder geval. Ik kan lekker weer los gaan met glitters!

Gaan jullie de Opi Glitter Off peelable base coatak kopen of toch maar niet? 15 ml €14,25

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

    1. emma 17 mei, 2014

    Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.