Review- NYX micro brow pencil

Ik had zo mijn zinnen gezet op het wenkbrauwpotlood van NYX. Te koop bij Douglas en dan alleen online verkrijgbaar.  In winkels er vaak naar gevraagd maar niet standaard in het assortiment. Ik heb tig YouTube filmpjes bekeken, vooral die vergelijkende warenonderzoeken… Je kent ze wel.  En iedereen zei dat dit de perfecte dupe was van Anastasia’s brow wiz.  En goedkoper. Dus die wilde ik ook hebben…

nyx micro brow pencil taupe

Ik zag hoe bloggers en YouTubers zo prachtig hun wenkbrauwen bijtekenden en toen dacht ik serieus dat mijn queste geslaagd was en ik nooit meer verder hoefde te zoeken. Toen mijn kleur eindelijk voorradig was en in de aanbieding twijfelde ik geen moment en kieperde hem in mijn digitale winkelmand! (ik twijfelde wel tussen ash brown, en taupe… het werd op het laatste moment taupe, de minst opvallende)

Toen ik hem thuis had was ik dan ook helemaal klaar voor. Babs krijgt nu echte mooie brows!

En…?

Aan de ene kant zit het potloodje die je door middel van een draai aan de huls naar boven ‘popped’  en aan de andere kant zit een spoelie. So far , so good.

NYX micro brow pencil

Het puntje is fijn en dan bedoel ik lekker klein. dus precisiewerk moet gaan lukken.

Maar het puntje vond ik een beetje hard. Het kan aan mijn huid of aan mijn skills liggen, maar ik kreeg geen haartje getekend.

nyx brow taupe

 

Die paar haren die er zitten kleuren wel prima, maar dat was het eigenlijk… zucht, (ik heb met het wenkbrauwpotlood nog geprobeerd om een streepje op mijn arm te zetten .. maar ik ben waarschijnlijk super onhandig. De punt brak dus 2 keer af, zo zonde)

 

Daarna kreeg ik de Retractable Brow Pencil van jane Iredale in de bus en wow! Dit potloodje gaat zo smooth over mijn huid! Deze is zachter die van NYX.  wil je de review van de Retractable Brow Pencil teruglezen, dat kan.

 

 

 

De kleur taupe is overigens mooi, ik denk dat veel mensen die kunnen dragen.

Maar als ik nu moest kiezen… ik zou voor jane Iredale gaan….

Herkennen jullie dat? Iedereen zweert bij een product en op de een of andere manier “werkt” het niet voor jou?

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
BeautyByBabsDebbieMelikeMariskaYuSt Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Debbie
Gast

Klinkt goed, maar voor jouw huid dus niet geschikt. Is de punt driehoekig van vorm of niet? Kan het niet goed zien. Ik heb een fijn potlood gehad van Sleek. Die heb ik al twee keer opnieuw besteld. Nadeel is dat die heel snel op gaat. Ik zal de review van het potlood van Jane Iredale ook eens lezen, heb ik nog niet gedaan geloof ik. Mijn issue is dat ik snel zweet op mijn voorhoofd. Vooral als het warm is ‘s morgens. Dan is het lastig aanbrengen.

Melike
Gast

Wat jammer dat hij toch niet zo goed beviel. Op zich ziet hij er wel goed uit, maar zoals je zegt kan het gewoon bij iedereen anders uitpakken. Ik heb dat ook heel vaak. Zo teleurstellend kan dat zijn! Ik ben nu wel heel benieuwd naar die van Jane Irredale;)

Mariska
Gast

Producten werken bij iedereen verschillend en iedereen heeft andere wensen. Cliché maar waar. Zelf vind ik wenkbrauwproducten van Anastasia het fijnst 🙂

YuSt
Gast

Oewaaaah, heel herkenbaar!
Dat je aan jezelf gaat twijfelen.
Ik wil de NYX ook proberen, maar nu jij dit zegt, wacht ik even. Heb nog zat wenkie spul in huis!

hillybillybeauty
Gast

Ik ga al niet zo vaak in de hypes mee. Zeker niet als ik het niet kan testen eerst. Zonde dat ie voor jou niet werkte. Ik heb er nu
1 van Essence, werkt ook prima. 😉

Annette
Gast

Ja als ik veel goede reviews lees over een product ben ik toch wel geneigd om het dan te kopen. Dan zit er toch wel eens een missertje tussen.

Deb
Gast

Jammer van het harde puntje. Dit type wenkbrauw potlood werkt wel heel fijn. Ik heb er een van Benefit en die lijkt er erg op. Ik moet jouw review van Jane Iredale nog even lezen.. Ik loop wat achter ivm de vakantie 😉 maar ben nu wel benieuwd.

Susan
Gast

Jammer dat die niet zo bevalt! Was een mooie goedkopere dupe geweest anders

Astrid
Gast

Sommige dingen zijn inderdaad zo persoonlijk he? Zoals mascara’s bijvoorbeeld. Het potloodje ziet er wel heel mooi uit. Jammer dat hij zo tegenvalt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten