Review- NYX micro brow pencil

Ik had zo mijn zinnen gezet op het wenkbrauwpotlood van NYX. Te koop bij Douglas en dan alleen online verkrijgbaar.  In winkels er vaak naar gevraagd maar niet standaard in het assortiment. Ik heb tig YouTube filmpjes bekeken, vooral die vergelijkende warenonderzoeken… Je kent ze wel.  En iedereen zei dat dit de perfecte dupe was van Anastasia’s brow wiz.  En goedkoper. Dus die wilde ik ook hebben…

nyx micro brow pencil taupe

Ik zag hoe bloggers en YouTubers zo prachtig hun wenkbrauwen bijtekenden en toen dacht ik serieus dat mijn queste geslaagd was en ik nooit meer verder hoefde te zoeken. Toen mijn kleur eindelijk voorradig was en in de aanbieding twijfelde ik geen moment en kieperde hem in mijn digitale winkelmand! (ik twijfelde wel tussen ash brown, en taupe… het werd op het laatste moment taupe, de minst opvallende)

Toen ik hem thuis had was ik dan ook helemaal klaar voor. Babs krijgt nu echte mooie brows!

En…?

Aan de ene kant zit het potloodje die je door middel van een draai aan de huls naar boven ‘popped’  en aan de andere kant zit een spoelie. So far , so good.

NYX micro brow pencil

Het puntje is fijn en dan bedoel ik lekker klein. dus precisiewerk moet gaan lukken.

Maar het puntje vond ik een beetje hard. Het kan aan mijn huid of aan mijn skills liggen, maar ik kreeg geen haartje getekend.

nyx brow taupe

 

Die paar haren die er zitten kleuren wel prima, maar dat was het eigenlijk… zucht, (ik heb met het wenkbrauwpotlood nog geprobeerd om een streepje op mijn arm te zetten .. maar ik ben waarschijnlijk super onhandig. De punt brak dus 2 keer af, zo zonde)

 

Daarna kreeg ik de Retractable Brow Pencil van jane Iredale in de bus en wow! Dit potloodje gaat zo smooth over mijn huid! Deze is zachter die van NYX.  wil je de review van de Retractable Brow Pencil teruglezen, dat kan.

 

 

 

De kleur taupe is overigens mooi, ik denk dat veel mensen die kunnen dragen.

Maar als ik nu moest kiezen… ik zou voor jane Iredale gaan….

Herkennen jullie dat? Iedereen zweert bij een product en op de een of andere manier “werkt” het niet voor jou?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Debbie 7 september, 2016
   • BeautyByBabs 7 september, 2016
  2. Melike 31 augustus, 2016
  3. Mariska 30 augustus, 2016
  4. YuSt 30 augustus, 2016
  5. hillybillybeauty 30 augustus, 2016
  6. Annette 30 augustus, 2016
  7. Deb 30 augustus, 2016
  8. Susan 30 augustus, 2016
  9. Astrid 30 augustus, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten