Review- NYC Smooch Proof Lip Stain

Gespot in de folder van het Kruidvat. NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain.

Eigenlijk moet ik een Nee-Nee sticker op mijn brievenbus plakken, want als ik zondag alle folders doorblader, haal ik steevast mijn notitieblokje tevoorschijn en dan … Jullie begrijpen mij vast wel.

Ik zag deze lipstick en de lage prijs. Dus daar gaan wij weer… proberen natuurlijk!

NYC Smooch Proof Lip Stain

Een lipstick die blijft zitten? Die niet na 5 minuten in mijn maag terechtkomt? Graag!

Lipstick is ook zo een kersje op de taart. Het verfrist je gezicht direct, was het niet dat alles wat ik op mijn lippen smeer, direct opslurp. Afhappen op een tissue, poederen en nog een keer smeren, vaak heb ik daar geen tijd voor. Ik jok, er geen zin in hebben is de goede uitdrukking.

Bij dit soort producten ben ik wel altijd huiverig dat ik mijn lippen daarna niet meer kan bewegen. En dat ze super droog aanvoelen.

Wat zegt NYC over deze lip stain?

Easy application
Light weight
Enhances color on lips
Stains lips
Intense color
Up to 4 hour wear

En je kan meerdere laagjes over elkaar opbrengen voor een intensere kleur.

In de winkel had ik 2 kleuren op mijn hand ge-swatcht.

100-Faithfull Coral en  320-Unforgettable Fuchsia.  Wauw, dat bleef goed zitten! ‘s Avonds zat het er nog op. En ik was altijd mijn handen als ik uit de stad kom.  Vooral de Unforgettable Fuchsia was nog goed te zien.

Ik koos toch de minst opvallende kleur: Faithfull Coral

Op de foto’s zien jullie de handige applicator en hoe deze lip stain er op mijn lippen uit ziet. Mooie kleur, een beetje mat.

NYC Smooch Proof Lip Stain

Eén laagje

 

Maar het belangrijkste is voor mij ; Blijft het zitten?

Wat langer dan een ‘gewone’ lipstick. Bij mij dan.

4 Uur lang zou hij kunnen halen, mits ik niets eet.  Ik heb wel de kopjes test gedaan. Slok koffie, geen lipstick aan de rand. Ik kan wel een foto van mijn koffiekopje maken, maar daar hebben jullie weinig aan. Als ik Mrs. Bucket (spreek uit Boeké, niet Bukket) had geheten, dan had ze haar “China….. ” servies absoluut gefotografeerd!

Pluspunt: Mijn lippen voelen niet plakkerig of kurkdroog aan.

Minpuntje: Ik had gehoopt dat ie toch wat langer zou blijven zitten.

Budget: Voor €3,99 is dit een prima ‘lipstick’. Ook handig om als basis te gebruiken voor mijn andere, meer creamy lipsticks.  Als ik dan de bovenste laag verorber, dan heb ik eronder nog een back-up.

Mijn handen jeuken om de Unforgettable Fuchsia te gaan kopen. Omdat deze meer gepigmenteerd is, zou deze dan ietsje beter blijven zitten, of zal je dan eerder zien dat de helft verdwenen is?

Weten jullie het of dat iets zal uitmaken?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Hennie 3 juni, 2015
  2. chucky1012 3 juni, 2015
  3. Sonja 3 juni, 2015
   • BeautyByBabs 3 juni, 2015
  4. Northflix 3 juni, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten