Review! Met NutraSkin Collagen Drink een meer uitgeslapen versie van mijzelf?

20 dagen heb ik een collageen drankje gedronken. Een dagelijkse dosis NutraSkin Collagen Drink vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Huidverzorging van binnenuit, klinkt super, maar heeft het ook gewerkt?

nutraskin collagen drink 1

 

Van NutraSkin kreeg ik een verpakking met 20 sachets opgestuurd. Ik was even teleurgesteld want in het persbericht stond dat na 4 weken een zichtbare verbetering zou zijn (stevigere huid met minder diepe rimpels) en na 8 weken een verdubbeling van het effect. En met 20 sachets kom ik niet aan die 4 weken. Maar er zou toch zeker iets van een verbetering moeten optreden, zelfs na 20 dagen leek mij. Dus niet zeuren, aan de slag!

Collageen

70% van de droge massa van de huid bestaat uit collageen. al voor het dertigste levensjaar neem het collageengehalte in de huid af. Minder elasticiteit dus en hallo rimpels!

NutraSkin gaat het verlies van collageen in de huid tegen en de lichaamseigen collageenaanmaak wordt ook nog eens opgepept.  Collageen in crèmes bereikt niet de diepere huidlagen, oraal ingenomen is dat (volgens onderzoek) wel mogelijk.

NutraSkin professionals back

 

Het drankje, de smaak

Ik ben heel gemakkelijk daarin, als het voor het goede doel is (anti-aging in dit geval) maakt het mij niets uit of het wel of niet lekker is. Zoals toen ook met het magnesium drankje. Als het maar werkt.

Het is niet lekker dus, maar ook niet vies. Ik kan de smaak moeilijk omschrijven, maar het was wel wat ik verwachtte bij de gedachte aan collageen. Eigenlijk een soort superdunne Jelly pudding maar dan zonder smaak.

collageen drankje

Gewoon opdrinken dus. Je kan het ook in een vruchtensapje of smoothie oplossen.

Een sachetje per dag

Iedere dag heb ik dus trouw één sachetje collageenpoeder opgelost in water, doorgeroerd, even laten staan en dan opgedronken. En dat 20 dagen achter elkaar.

Zoals altijd blijft het lastig om exacte voor en na-foto’s te maken maar ik heb een poging gedaan!

Ik denk dat jullie nu ook goed kunnen zien waarom ik nooit oogschaduw looks laat zien, want met die oogleden van mij… je ziet er niks van 🙂

 

Wat vinden jullie?

Ik heb het idee dat mijn rimpels ietsiepietsie prettig zijn uitgedeukt. Méér dan ietsiepietsie eigenlijk.

Ik ben absoluut voor het innemen van supplementen, zoals ook dit beauty supplement. Crèmes werken van bovenaf tot zover ze mogelijk kunnen gaan, maar inwendig werkt het van binnenuit. En met het verstrijken van de jaren wordt alles minder aangemaakt in je lichaam. Zelfs afgebroken….

Dus als je op deze manier de tekorten kan aanvullen is dit de perfecte manier!

NutraSkin Collagen Drink is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde beautysalons en adviesdrogisten. De consumentenprijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

approved by BeautyByBabs

 

 

Geen update meer missen?

  1. YuSt 18 mei, 2016
  2. Melike 17 mei, 2016
  3. Annette 17 mei, 2016
  4. Astrid 17 mei, 2016
   • BeautyByBabs 17 mei, 2016
  5. jeapiebel 17 mei, 2016
  6. Mariska 17 mei, 2016
  7. chucky1012 17 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.