Review- Mijn nieuwe gepersonaliseerde telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje met een persoonlijke ‘touch’

Mijn oude telefoonhoesje was kapotgegaan. Eigenlijk had ik hem niet eens zo lang. Ik had hem in februari voor mijn verjaardag gekregen. Het “pootje” dat mijn smartphone vast moest klemmen was gebroken en ik hield de boel bij elkaar met een elastiekje. Toen ik het aanbod kreeg om een gepersonaliseerd telefoonhoesje te maken kwam dat heel goed uit!

vrolijk ingepakte telefoonhoesjes

Dubbel goed want een hoesje waar mijn favoriete foto op zou komen te staan stond hoog op mijn verlanglijstje! Ik wilde het liefst een met het logo van mijn blog, of eentje met een afbeelding van mijn katten . Ik kon niet kiezen en heb er 2 aangevraagd. En dat mocht, yessss!

Mijn oude, kapotte hoesje…

oud telefoonhoesje

Het elastiek zorgt ervoor dat ie er niet uitvalt. Praktisch maar mooi is anders…

Het maken van een gepersonaliseerd hoesje is super makkelijk!

Huawei P9 Lite hoesje maken:

Ik heb een Huawei P9 Lite, gelukkig hebben ze bij Hoesjemaken ook een hoesje voor dat model. (in winkels tref ik vaak alleen leuke hoesjes voor een IPhone) Je upload de foto die je erop wilt hebben. Dat kan via je computer, maar een foto van je Facebookpagina of Instagram kan ook. Daarna kan je jouw foto vergroten, verkleinen of draaien. Een tekst toevoegen in een leuk lettertype is ook mogelijk. Hoe gepersonaliseerd wil je het nog hebben? Top hoor!

Het resultaat:

telefoonhoesje marie en toulouse 3

Super schattig!

Ik wilde sowieso een portemonnee hoesje voor mijn Huawei en deze heb ik laten bedrukken met een foto van Marie en Toulouse. (dat had niemand vast verwacht van mij, haha) Het hoesje is stevig, ligt fijn in de hand en de afdruk van Marie en Toulouse zit er netjes en strak op. Ook de kleuren zijn perfect. Mijn “alles-jes” heb ik nu altijd bij mij!

De achterkanttelefoonhoesje marie en toulouse achterkant

 

Deze wallet case kost 19,45

Hardcase hoesje

Ik noem dit mijn zakelijke hoesje. Met het logo van beautybybabs. Hoe cool is dat!

telefoonhoesje beautybybabs

Een Huawei P9 Lite hoesje ontwerpen  is dus een fluitje van een cent.  Vaak roep ik de hulp van Jeroen in, maar dit kon ik zelfs…

Dit hardcase hoesje vind ik echt spotgoedkoop, deze kost maar € 9,95 (Gratis verzending)

 

Wil je ook jouw eigen hoesje maken, je hebt het gelezen, zelfs ik kan het. Ook leuk om cadeau te geven!

Tip: Laat jouw kindje een telefoonhoesje ontwerpen!

Misschien een leuk idee als je kleine kinderen hebt, laat ze een mooie tekening maken of zoek er een uit die al gemaakt is. Maak er een foto van en gebruik die voor je hoesje. (het is dat Tom al uit de luiers is anders had ik er een besteld met een tekening van hem erop… (Dat waren altijd gekke monsters, zo schattig!)

De levertijd is snel, ik had verwacht dat het minstens een week zou duren, maar voordat ik er erg in had waren zij al binnen. De volgende dag al! Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen al in huis. Gezien de prijs en kwaliteit vind ik deze hoesjes absoluut de moeite waard. Ik ben er heel blij mee!

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annette 20 juli, 2017
  2. Marsha 20 juli, 2017
  3. Florentine 20 juli, 2017
  4. Deb 19 juli, 2017
  5. Danielle 19 juli, 2017
  6. Kayla 19 juli, 2017
  7. Irene 19 juli, 2017
  8. Charel 19 juli, 2017
  9. Jolanda 19 juli, 2017
  10. chucky1012 19 juli, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten