Review- Maybelline Dream Blender

Ik had zo mijn zinnen gezet op de originele eivormige beautyblender, totdat ik de Maybelline Dream Blender zag hangen bij de DIO drogist.

Deze blender lijkt een beetje op een dak van een tempel (dacht ook direct aan de Efteling) en ook wel op een softijsje…. Een blender op een stokje. Hij is vrij klein, maar hij leek mij wel handig, ook omdat je met het puntige uiteinde mooi in de hoekjes kan komen, zoals aan de zijkant van de neus en rondom mijn ogen. Benieuwd of ik blij ben met dit kekke sponsje?

dream blender

Wat zegt Maybelline New York over deze spons?

Breng je foundation aan met de handige Maybelline Dream Blender Spons. Met deze spons breng je foundation aan met een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Waarom het werkt

De  unieke conische vorm zorgt ervoor dat de blender heel flexibel is. Door de flexibiliteit en zachtheid van het product vormt de Dream Blender perfect naar de contouren van je gezicht.

 

maybelline dream blender

Tip van onze make-up artist

De Dream blender is zowel nat als droog te gebruiken. Maak vervolgens deppende bewegingen om je foundation aan te brengen. Gebruik de zijkant van de Dream Blender voor de grote oppervlakken zoals  wangen en voorhoofd en de dunne bovenkant voor moeilijker te bereiken gebieden, zoals ogen en neus.

 

 

De test

Ik heb hem nat en droog getest. Droog werkt hij voor geen meter, maar vochtig een stuk beter. Mijn foundation blend redelijk en ik moet zeggen dat het er toch mooier uitziet dan met alle kwasten die ik heb. Mijn foundation hoopt zich dan teveel op in mijn poriën, en door het vegen komen er altijd losse velletjes los.

Maar perfect en flawless lukt mij gewoon niet. Ik heb iets raars met foundation en mijn huid, een haat-liefde verhouding. Ik krijg het er nooit mooi op, sterker… alle rimpels en lijntjes worden juist geaccentueerd. (ik moet nog steeds een keer die van Lioele bestellen of als ik flink in de slappe was zit, dan ga ik bijvoorbeeld eens bij Chanel neuzen, tips zijn welkom!)

Ik heb op beide wangen wat foundation aangebracht (niet op mijn hele wang, overigens), het is zo moeilijk om dat goed in beeld te krijgen, maar hoop dat jullie het enigszins kunnen zien. Waar het sponsje droog was, hoopte de foundation zich op (Clinique Age Defense BB cream) en met een vochtig sponsje lukte het al beter.

Ik heb overigens geen primer gebruikt. (die vervelende grote poriën ook..)

linkerkant gezicht maybelline droog sponsje

Droge spons van Maybelline

met vochtige maybelline spons

Vochtige spons Maybelline

Rechtsonder zit overigens ook geen foundation…zie je hoe foundation mijn poriën accentueert? Dit is natuurlijk behoorlijk uitvergroot, maar toch…

 

Het sponsje blijft overigens vrij stug, ook als je hem nat spuit/ onder de kraan houdt. Ik las dat de originele beautyblenders dan zachter en groter worden. Ook hoop ik dat het sponsje ook mooi op de houder blijft zitten. De tijd zal het leren.

 

Maybelline dream blender gebruikt

Maybelline Dream Blender gebruikt

 

Je kan overigens de Dream Blender ook gebruiken voor het opbrengen van concealer, dit heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ga ervan uit dat dat prima gaat lukken.

Conclusie:

Hij werkt wel heel prettig, je komt gemakkelijk in alle hoekjes. Maar ik wil toch nog een keer een originele beautyblender proberen. Om echt goed te vergelijken.

De originele beautyblender kost €19,95, die van Maybelline New York €9,99.

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Natasja 9 maart, 2016
  2. Debbie 17 februari, 2016
  3. Natasja 17 februari, 2016
  4. Lindsey Beljaars 17 februari, 2016
  5. Natascha 17 februari, 2016
  6. Linda 17 februari, 2016
  7. Marushi 17 februari, 2016
   • BeautyByBabs 17 februari, 2016
  8. Shopverslaafd 17 februari, 2016
  9. Annette 17 februari, 2016
  10. petra 17 februari, 2016
  11. chucky1012 17 februari, 2016
  12. heidi 17 februari, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten