Review: Make-up van The Body Shop

Ik heb mooie make-up van The Body Shop mogen testen, de Go For Gold oogschaduw palette en 3 matte lipsticks. Kijken jullie mee?

the-body-shop-makeup-look

Toon dit feestseizoen je ware kleuren met deze bold, matte lipstick. Onze true-matte en 100% vegetarische lippenstiften zijn gemaakt met hoge-kwaliteit pigmenten en verrijkt met Community Trade paranotenolie en bijenwas voor een verzorgend, langhoudend resultaat. Ons make-up mantra is ‘play it clean, wear it bold’, wat inhoudt dat onze vegetarische make-up zacht is voor de huid, maar wel een sterk effect heeft.

  • True Matte Lipstick gemaakt met hoge-kwaliteit pigmenten voor een intense kleur
  • Verzorgend, langhoudend resultaat
  • Verrijkt met Community Trade paranotenolie en bijenwas
  • 100% vegetarisch
  • 7 bold shades om van te kiezen

Ik zal beginnen met de matte lipsticks:

swatches-lipsticks-the-body-shop

Sienna Rose Matte (430)

sienna-rose-matte-430

Sienna Rose Matte is een mooie nude-kleur, een zachte kleur oogt die volgens mij iedereen wel kan dragen. Mooie klassieke kleur!

Dekking: Prima

 

Honolulu Pink Matte (420)

honolulu-pink-matte

Dit is een lieve roze kleur die neigt naar oudroze.

Dekking: redelijk

 

Osaka Plum Matte (429)

the-body-shop-osaka-plum-matte

Een prachtig bruin/rode kleur. Mooi voor het najaar.

Dekking: goed

Conclusie:

De houdbaarheid van alle lipsticks: Langer dan een cream of glossy lipstick. Bij mij hoogstens een uur. (bij mij blijft niet een lipstick lang zitten, alleen de longlasting lipsticks)

De lipsticks kosten €12. Bij matte lipsticks is de kans wel groot dat ze velletjes op je lippen accentueren, maar ik vind ze mooi, vooral Sienna Rose!

 

Eye Quad Go For Gold

Deze limited-edition feestelijke paletten zijn gemaakt om de ultieme party selfie looks mee te creëren. Bouw laag voor laag de pruimkleurige teint op, creëer een delicate glow met glinsterende gouden tinten of go wild voor metallic blauw en grijs.

Onze nieuwe Down to Earth-lijn is geïnspireerd op natuurlijke kleuren en is verrijkt met Community Trade maroela-olie, babassu-olie en sesamolie. Dankzij de verzorgende formule blijft de oogschaduw langdurig en mooi egaal zitten.

De swatches

Jullie zien wel dat de twee lichtste kleuren nauwelijks waarneembaar zijn. Dat vind ik best jammer.

swatch-oogschaduw-palette-gold-the-body-shop

De pigmentatie is niet heel heftig, ik moest echt een paar keer met het kwastje vegen. (met lamp)

Maar ze gaan in de herkansing! Nu met een primer eronder! Bamm! Wat een verschil!

swatch-eyeshadow-palette-go-for-gold-the-body-shop

Dan is één veeg meer dan voldoende.

De Go For Gold op mijn ooglid…

eyeshadow-the-body-shop

 

 

De complete look:

Ik draag hier de Honolulu Pink Matte lipstick.

Dit palette kost €22. Ik word steeds enthousiaster van aarde- en goudkleurige tinten. ik denk ik eens moet gaan switchen van koel naar warm, zeker deze winter.

Zonder petrolatum, zonder minerale olien 100%  veganistisch. Geschikt voor de gevoelige huid.

Heel mooie make-up! Hebben jullie al make-up van The Body Shop in huis?

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

20
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
19 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
AnnelouLifeaholic.nlAnna GerrieDebadele Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Annelou
Gast

Wat een effect, die primer! Ik heb toevallig onlangs ook wat make-up van de Bodyshop aangeschaft. Een wenkbrauwsetje, bestaande uit een gekleurde wax, een kleurpoeder en een highlightpoeder, heel handig. Een bronzer, die ik als blush gebruik, een transparante settingpowder en een lippenstift. Ik ben er heel tevreden over, zeker gezien de prijs, in vergelijking met de luxe merken.

Lifeaholic.nl
Gast

Wat een mooie lipsticks en ogenschaduw! Staat je erg goed! 🙂

Anna Gerrie
Gast

Heel mooi en wat een verschil met de primer, wow!

Deb
Gast

Wat een mooie look heb je ervan gemaakt. De lipstick staat je erg goed. Ik denk dat de rood/bruine tint jou ook goed zal staan. Dit soort kleuren staat jou volgens mij erg goed.

adele
Gast

I love The Body Shop make up, your picks are amazing! You have a really lovely blog here, you should be proud! x

adelelydia.blogspot.com

Elana
Gast

Wat een mooie producten, vooral de oogschaduw! Ik heb zelf nog geen producten van The Body Shop, maar mijn zusje heeft een aantal blushes en is daar heel tevreden over! Misschien toch eens het proberen waard 🙂

Melike
Gast

Ik heb zelf nog helemaal geen make-up van de body shop, maar wel gehad. Dat is al een tijdje, maar ik was toen ook al onder de indruk. Ik vind alle producten er eigenlijk wel heel erg mooi en kwalitatief goed uit zien. En wat een mooie foto van jouw. Naast de makeup vind ik je huid ook echt mooi stralen;)

Chantal | Beauty VS Dumasy
Gast

oeh ik vind de lipstickjes allemaal mooi van kleur! alleen jammer dat ze maar een uurtje blijven zitten. Ik vergeet vaak (vooral als ik druk aan het werk ben) om mijn lipstick bij te werken, dus heb liever een lipstick die iets langer houd!

yvonne
Gast
yvonne

Ik heb de shimmerbricks van de Bodyshop en ben daar erg tevreden over. Dit doosje zou ik ook wel willen hebben!

YuSt
Gast

Ik stond laatst in de winkel en ik was nog niet zo onder de indruk van de Liquids, echter de lipsticks scoorde wel punten bij mij!
Het palette is subtiel en voor mij hoeft het ook niet zo aanwezig te zijn, zeker voor een doordeweekse look.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten