Review- L’Oréal Paris Make-Up (lipstick, dagcrème, blush, mascara, eyeshadow & eyeliner)

Of ik een make-up pakket van L’Oréal van makeupshoppen.nl wilde testen? Het is lang geleden dat ik iets van L’Oréal in mijn handen gehad heb, dus ja, leuk! In het pakket zat een dagcrème, lipstick, eyeliner, eyeshadow, blush en een mascara. Goed voor een complete look.

l 'oreal makeup 10

L’Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème (€13,95)

L'Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème (3)

De getinte Micro-pareltjes smelten op de huid en zorgen voor een direct egalere teint. De technologie vervaagt zichtbare tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen, een vale teint en roodheid. De crème hydrateert de hele dag.

L'Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème

Wat vind ik ervan?

Wat kan je je voorstellen bij een dagcrème die tekenen van vermoeidheid vervaagt?

De crème is wit van kleur, eigenlijk zoals bij een normale dagcrème. Ik had eerst helemaal niet door dat het op mijn huid een tintje kreeg, totdat mijn huid ‘s avonds schoonmaakte. Het opbrengen is super fijn, je smeert gewoon je gezicht ermee in zoals je met een normale dagcrème doet en mijn huid lijkt door het kleurtje wat ontstaat, opgefrist en egaler. Niet dat het dekkend is, het geeft een meer gezonde uitstraling. Ik denk dus dat dit de truc is om een vermoeide huid frisser te laten ogen. Verder hydrateert deze crème goed, dus ik vind het zeker een fijne dagcrème!

L’Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow – 358 Milla (€5,95)

L’Oréal Paris Color Appeal Quad Pro 358 Mila, is de perfecte oog make-up, in 4 stappen, ontwikkeld in samenwerking met de ambassadrices van L’Oréal Paris. Het creëren van onweerstaanbare ogen was nog nooit zo makkelijk als met de Color Appeal Quad Pro! Voor iedere kleur ogen bestaat een doosje met prachtig op elkaar afgestemde tinten plus een highlighter om je ogen te laten sprankelen.

L'Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow

Wat vind ik ervan?

Deze 4 kleuren hebben een geweldige pigmentatie. Het kwastje? wat erbij zit heb ik niet gebruikt daar ik liever met mijn kwasten werk. Opbrengen is easy en blijft de hele dag op zijn plek. Ik vind het wel heel spannend om zo een donkerblauwe kleur te gebruiken, niet iets wat ik dagelijks zal gebruiken.

L’Oréal Nuance Rouge Blush – 106 Ambre (€8,95)

Prachtige blush, een heel klassieke oranje- bruine kleur. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner – Extra Black (€6,95)

L'Oréal Super Liner Black'N'Sculpt Eyeliner (2)

Wat een aparte vorm heeft deze eyeliner Het was wel even wennen met deze ronde ietwat toelopende bolvorm, zeker nu ik gewend ben om mijn eyeliner met een rollertje op te brengen. Ik was bang dat het een dikke streep zou worden maar dat valt gelukkig wel mee.

 

L’Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale – Black (€12,95)

Perfect gesepareerde wimpers met extreem volume gebruik je L’Oréal Paris Million Lashes Fatale Mascara. Het grote borsteltje met extra veel haartjes en de extreem zwarte formule geven je een ultieme femme fatale-look.

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

Het borsteltje van de unieke mascara geeft de wimpers intens volume. De formule is verreikt met verzorgende camille en zwarte orchidee oliën die zorgen voor zachte, sensationeel gedefinieerde wimpers.

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

Het mascara borsteltje is vrij dik met rubberen haartjes en deze verdeelt de mascara prima. De mascara blijft goed zitten en is ook makkelijk te verwijderen. Ik mis wel het Femme Fatale effect…

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick (Normale Uitvoering) – Ruby Gold (€10,95)

Dacht ik dat ik al de mooiste lipsticks in bezit had, is deze nog mooier! Dat komt door de gouden glans die deze lipstick bijzonder maakt. Ik weet zeker dat ik deze vaker zal gaan gebruiken, de kleur past goed bij mij en het gouden glansje oogt heel chique.

 

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick (3)

De lipstick glijdt heerlijk smooth over mijn lippen en blijft best lang op mijn lippen zitten. Na een uurtje of 2 vervaagd het, mits ik niets eet of drink en dat is voor mijn doen behoorlijk lang.

Look met alle producten:

L’Oreal make up 

 • Wat mij het eerste opviel was dat alle producten gesealed waren en dat vind ik top! Hoe vaak ik make-up maar weer terug leg bij de drogist wil je niet weten. Vaak dus, omdat ik vermoed dat veel dames het niet kunnen laten om het in de winkel het swatchen (en dan gebruiken ze niet de testers), of erger… Om zich ter plekke van een make-upje te voorzien.
 • Levering: Snel! Binnen 1 werkdag in huis

Minpunt:

 • Bij de producten op de website staat geen beschrijving. Ik vind dat wel zo prettig, en zeker voor mensen met allergieën is een ingrediënten lijst zeker belangrijk.

Conclusie:

Ik vind de make-up prachtig en van hoge kwaliteit. En ik had verwacht dat alles veel duurder zou zijn, het valt mij enorm mee. Zij hebben ook goede aanbiedingen dus zeker de moeite om eens te gaan kijken!

-Deze producten heb ik gekregen-

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Natascha - Beautyopinie 18 september, 2018
   • BeautyByBabs 18 september, 2018
  2. Annette 18 september, 2018
  3. bychristiana 18 september, 2018
  4. Deb 18 september, 2018
   • BeautyByBabs 18 september, 2018
  5. Rory 18 september, 2018
  6. Vanessa 18 september, 2018
  7. Sarah 18 september, 2018
  8. chucky1012 18 september, 2018

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten