Review- Lavera 8-in-1 Anti-Ageing Colour Correction Cream

Lavera kende ik in eerste instantie alleen van de verzorgingsproducten, ik had geen idee dat zij ook make-up hadden. Na het artikel over beauty en wellness trends voor 2017 is Lavera een merk die waarschijnlijk ook in populariteit zal toenemen, omdat het onder de natuurlijke, biologische cosmetica valt. Ik heb voor jullie de 8-in-1 Anti-Ageing Colour Correction Cream getest.

lavera colour corrector

Ik ontving van Big Green Smile de  kleur “Naturton”. Dat is natuurlijk een tint waarmee ik niet fout kan gaan als het goed is. En volgens mij de enige van Lavera, maar dat durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen.

 

8-in-1 Anti-Ageing getinte dagcrème

De Lavera Colour Correction Cream voedt de huid net als een beauty balsem, biedt een uitstekende dekking, doet fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en maakt komaf met pigmentvlekjes.

Deze 8-in-1 Anti-Ageing getinte dagcrème met biologische Camu Camu en mineraalpigmenten biedt een 24u durend hydraterend effect. Zijn efficiënte formule bevat 24 actieve plantaardige ingrediënten die elk huidtype een feilloze teint bezorgen.

  • 24u hydratatie – SPF6
  • Verbetert de teint. Laat de huid stralen en helpt imperfecties te verbergen voor een natuurlijke en feilloze teint
  • Vermindert zichtbaar pigmentvlekjes (bij dagelijks gebruik)
  • Verstevigt de huid, vervaagt fijne lijntjes en rimpels
  • Beschermt tegen vrije radicalen
  • Contour verstevigend
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Bevat LFS 6 (=SPF)

Ingrediënten komende uit de biologische landbouw
Natuurlijke essentiële oliën
Fair Trade

In het begin was ik wel even huiverig door de beige-gelige kleur.

Het is echt een cream en voelt anders aan dan een reguliere foundation. Hij is veel romiger en in eerste instantie lijkt het alsof het niet lekker verdeeld op de huid. Ik gebruik momenteel mijn beautyblender en na veel deppen komt het goed op zijn plek te zitten.

Deze cream is niet helemaal dekkend. Dus hou je van een natuurlijke uitstraling zonder het idee te hebben dat je er “opgemaakt” uit ziet is dit een hele goede keus. En gezien de ingrediënten ook een heel verzorgend product.

helft gezicht met lavera cc cream

Ik heb alleen de linkerkant ingesmeerd met 2 dunne laagjes CC cream. (Rechts op de foto) Je ziet weinig verschil, behalve dat het roze op mijn wang iets minder zichtbaar is. Nu ik zo zit te turen lijkt het wel alsof mijn rimpels bij mijn oog aan de “CC cream kant” wat minder opvallen, maar dat kan ook de lichtinval zijn. Ga ik de volgende keer op letten of dat wel of geen gezichtsbedrog is!

Lavera 8-in-1 Anti-Ageing Colour Correction Cream is een fijne dagcrème die je huid een subtiel tintje geeft en de huid ook mooi verzorgd!

 

Te koop bij de webshop Big Green Smile voor €14,35

 

Over Lavera

Het principe van Lavera is ‘Goed voor jezelf zorgen met respect voor de natuur’. Dat kan perfect met de pure verzorgingsproducten van Lavera. Lavera gebruikt voor alle producten 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn.

De producten zijn niet getest op dieren en grotendeels BDIH-gecertificeerd. Van bodylotion, tot oogcrème, lippenstift en haarspray: de producten van Lavera verzorgen je van top tot teen en versterken je natuurlijke schoonheid.

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

17
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
17 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Mireille | Treinkaartjes-actie.nlDebEvaYvonneVanessa Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Mireille | Treinkaartjes-actie.nl
Gast

Leuk dat je deze ook een keer hebt geprobeerd. Heb hem zelf een aantal keer uit Duitsland meegenomen. Altijd dik tevreden met het resultaat en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

Deb
Gast

Het verschil is subtiel en daarom misschien precies goed. Ik vind het namelijk zelf niet mooi wanneer je teveel van getinte dagcrèmes ziet. Ik ben meer van een natuurlijk resultaat. Ik zou het zelf eerlijk gezegd niet snel gebruiken omdat vloeibare getinte dagcrèmes in combinatie met mijn sproeten vaak niet zo mooi is.

Eva
Gast

Ik zie een subtiel verschil. Het geeft net even een frisse glow. Mooi!

Yvonne
Gast

8 in 1 dat is wat we willen toch. Ik zie weinig verschil dus voor mij zou het waarschijnlijk niets zijn. Fijne review.

Vanessa
Gast

Lavera is een fijn merk! Ik zie bij dit product alleen niet zo veel verschil. Voor mijn bleke huid zou de kleur ook te donker zijn.

Hennie
Gast

Ik vond Lavera altijd wat saai, totdat ik hun foundation ontdekte. Alles behalve saai, want fijn spul. Hetzelfde vind ik van de getinte dagcrème van jou. Ideaal voor als je je zelf niet dicht wil plamuren, en perfect voor in het voorjaar. Op mijn lijstje! En bedankt maar weer 🙂

Melike
Gast

Lijkt me een heel mooi product. Vooral, omdat het natuurlijk is en toch even wat oneffenheden wegwerkt. Ik wil dit ook wel eens proberen!

Yust
Gast

Lavera is heerlijk! Ik koop het vaak in Duitsland, kan ik gelijk even snuffelen!
Ik heb ook een getinte dagcrème voor tussendoor, heerlijk om er toch even wat frisser uit te zien!

Annette
Gast

Ik vind Lavera een mooi merk. Neem het wel eens mee uit Duitsland ook. Zelf heb ik liever een iets dekkender kleur voor mijn gezicht en ga ik liever voor een ‘echte foundation’ hij lijkt inderdaad op de foto je fijne lijntjes wel wat te verminderen.

Iris
Gast

Oeh jee, ik vind één kleur toch wel gevaarlijk! Ik ben zelf erg bleek dus ik val meestal buiten die ene kleur die wordt gemaakt. Ik zie wel verschil op je gezicht, hij is wat geler dan je huidskleur, maar het misstaat niet!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten