Review- Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum

Ik had jullie beloofd dat ik zou laten weten wat ik van het Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum vond. Het zou toch wat zijn als je voor een luttele €5 de oplossing zou kunnen kopen om je rimpels uit te vlakken. Dat zou geweldig zijn. Maar heeft dit serum in 4 weken het verschil gemaakt?

kruidvat skin science

Wat beloofd de Skin Science Wrinkle Reducing Serum?

 • Syn®-ake ontspant de gezichtsspieren en zorgt ervoor dat expressielijnen die ontstaan bij mimiek snel en langdurig vervagen.
 • Bescherming van de huid tegen vochtverlies en hydratatie.
 • Een direct zichtbaar egale en gladde huid
 • Na vier weken zijn kraaienpootjes tot wel 24% gereduceerd, voorhoofdrimpels tot 41% verminderd en de neuslippenplooi tot 30% geminimaliseerd.

kruidvat skin science

Consistentie en geur

Het serum is doorzichtig en dun “lobbig”. Het serum trekt goed in de huid, maar je voelt altijd nog een flinterdun laagje op de huid voelen. Ik vind dat altijd wel fijn. Gelukkig is dit serum niet plakkerig. Bij sommige serums kwak ik er snel een dagcrème overheen om het plakkerige op te heffen. (dat je haren op je huid blijft plakken, ik vind dat een vreselijk rot gevoel)

De geur is fris in eerste instantie, ietwat medicinaal zodra het ingetrokken is, maar zeker niet vies. Ik denk dat voor velen neutraal beter klinkt. (als ik een geur probeer thuis te brengen snuif ik alles zowat op in mijn neusgaten om maar een goede idee ervan te krijgen)

 

Ik heb 4 weken geleden een foto gemaakt van mijn mond en kin en gisteren nog eentje. Ik kan jullie vertellen dat ik geen verschil zie. Als je het serum aanbrengt, voelt mijn huid wel direct beter aan. Er staat op de tube dat je een lichte tinteling kan verwachten maar deze bleef uit. Ik moet hierbij wel zeggen dat mijn huid niet heel gevoelig is.

Mijn huid voelt na gebruik minder trekkerig en droog aan en je hebt wel het idee dat alles wat gladder wordt, maar daar blijft het bij. (dat ervaar ik bij veel serums)

kruidvat skin science

Met het blote oog en op foto’s zie ik gewoon geen verandering optreden. Super jammer en als ik heel eerlijk ben, had ik het ook niet verwacht. Zie de Skin Science Wrinkle Reducing Serum als een verzorgend serum die je huid hydrateert, maar verwacht er geen rimpel verdwijnende wonderen van.

 

Conclusie:

Prima serum, maar de claims vind ik wel te veelbelovend voor dit product. (En wij hebben geen apparatuur thuis om exacte metingen te kunnen doen)

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Deb 14 april, 2017
  2. yvonne 14 april, 2017
  3. Natascha 14 april, 2017
  4. Annette 14 april, 2017
  5. Jolanda 14 april, 2017
  6. Irene 14 april, 2017
  7. chucky1012 14 april, 2017
  8. Hennie 14 april, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten