Review- Kruidvat Colors to Cover, weg met die grijze uitgroei!

Spray, cover & go! Kruidvat lanceert Colors to Cover, dé oplossing om je (grijze) uitgroei tijdelijk te camoufleren. Ideaal voor een last minute check en touch up op weg naar een feestje, lunch met vriendinnen of belangrijke afspraak. De spray heeft een speciaal opzetstuk voor een snel en perfect kleurresultaat.

colors to cover kruidvat

 

Cover it up!

Breng de Colors to Cover aan op droog haar en spray op ongeveer 20-30cm afstand van de haarwortels voor een mooie, natuurlijke look. Het product droogt snel, is uitwasbaar en niet schadelijk voor het haar. Na gebruik kun je je haar in het gewenste model stylen.

De Kruidvat Uitgoeisprays Colors to Cover zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurnuances:

  • ‘Donker Blond’ (7-9) voor goud- en honingtinten;
  • ‘Midden Bruin’ (5-7) voor chocolade- en cappuccinotinten
  • ‘Donker Bruin’ (4-5) voor natuur- en kastanjetinten.

colors to cover range

 

Ik kreeg 2 flacons toegestuurd namelijk  “Midden Bruin” en “Donker Bruin”. Nu kon ik ook mooi vergelijken welk kleur het best met mijn haar ging matchen!

 

De test

Ik heb eerst wat  op een wit vel papier gespoten, zodat jullie ook goed de kleuren kunnen zien. Ik had eerst  verwacht dat de  kleur “Midden Bruin” wat meer naar rood zou neigen maar dat valt reuze mee. Hij is wel wat warmer dan de donkerbruine variant.

colors to cover

 

kleuren colors to cover

 

 

Het opspuiten op mijn haar lukte redelijk, maar ik denk dat als een ander het doet het beter verdeeld zal zitten. Op de foto’s zag ik pas dat ik nogal wat haartjes gemist had. (Ik ben vreselijk zuinig met mijn producten)

 

Midden Bruin (5-7) voor chocolade- en cappuccinotinten

middenbruin colors to cover kruidvat

Voor en na…

 

Donker Bruin (4-5) voor natuur- en kastanjetinten

donkerbruin haar colors to cover kruidvat

Grappig om te zien dat beide tinten eigenlijk goed matchen. In de zon (die dag was het licht anders) is mijn haar heel rood, op deze foto’s zie je dat in de schaduw mijn haar er weer veel donkerder eruitziet.

(wat zijn grijze haren toch weerbarstig, ze staan altijd recht overeind )

Prima resultaat!

De kleuren pakken goed, mijn haar voelde wel wat stugger aan op die plekken waar de Color to Cover zat. Je moet niet direct na het opspuiten met je handen in je haar gaan zitten want de kans is groot dat je handen dan ook (tijdelijk) een kleurtje krijgen. Later op de dag (ik heb mijn haar dan een aantal keer geborsteld) zit de kleur er nog goed op/in en geeft dan ook minder af.

 

Het uitspoelen gaat goed, maar niet super snel. Je moet je haar toch wel even lekker wassen met shampoo wil alles er weer uit gaan. Ik zie dat als een pluspunt, want mocht je een regenbuitje tegenkomen, dan wil je ook weer niet dat er bruine vloeistof over je voorhoofd of nek druppelt!

 

Conclusie:

Ideale camouflagespray voor uitgroei en het dekt grijze haren zeker heel goed. Handig als je geen tijd hebt om je haar uitgebreid te verven en zeker ook ideaal als je vet haar hebt. Zoals ik al eerder zei, na het sprayen voelt je haar steviger en droger aan.

Het Kruidvat is wat mij betreft geslaagd met deze camouflagespray. Handig!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kruidvat Uitgroeisprays Colors to Cover kosten €3,99 en zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en via www.kruidvat.nl.

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

16
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
HeleenBeautyByBabsAnneke van der HoevenSonjaDonna Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Heleen
Gast
Heleen

Kruitvatmerk nog niet geprobeerd wel l’oreal. Ik heb een boblijn met midden scheiding en vind het ideaal spul.

Ik ga nu een week later naar de kapper om uitgroei bij te laten kleuren door l’oreal.

Ik ga met mijn hoofd naar voren, schudt het busje en spuit het op de scheiding, afstand ca 15 centimeter. Heb nog geen spetters op gezicht, handen of kleren gehad. Na het sprayen kan je beetje haarlak over het gesprayde gebruiken.

Als ik naar de kapper ga hoef ik het er niet uit te wassen, de verf pakt gewoon als anders.

Anneke van der Hoeven
Gast
Anneke van der Hoeven

Als ik na gebruik van colors to cover van het Kruidvat na een paar dagen mijn haar wil verven, kan dat zonder eerst uit te spoelen?

Sonja
Gast

Hmmmmm, ik ben denk ik te kritisch! Dit zou niet mijn ding zijn. Denk vroeger te vaak met Carnaval haarspray gebruikt 😜
Maar moet wel zeggen dat het een tijdelijke oplossing kan zijn voor dat ene feestje!

Donna
Gast

Het doet me een beetje denken aan droogshampoo in de kleur van je haar!

Irene
Gast

Wat een mooi resultaat. Lijkt me een erg handig product voor zo’n prijsje!

Annette
Gast

Is het een beetje droogshampoo effect? maar dan met een kleurtje? best handig. Ik moet ook weer kleuren zie ook weer genoeg grijs verschijnen 🙂

Charel
Gast

Bizar om zoiets te zien! Fijn dat het werkt! Als je echt nood hebt is dit best fijn!

Jolanda
Gast

Mooi resultaat! Ik ben met dergelijke producten altijd bang dat het gaat jeuken.

Deb
Gast

Jouw review komt precies op tijd! Mijn L’Oréal Magic Retouch is vandaag op gegaan! Ik denk dat midden bruin bij mij het beste past. Van L’Oreal heb ik donkerblond maar op de foto te zien is de Kruidvat versie wel erg blond. Handig dat je de kleuren swatched op papier, zo zie je de kleur tenminste goed. Wat ik wel minder vind aan dit spul is dat het op je handen komt (is geen ontkomen aan) en het spul van L’Oréal krijg je er lastig af. Ook spettert het. Ik heb helaas al verschillende spatjes op mijn kleding (kwam ik… Lees verder »

chucky1012
Gast

Wat is het verschil zeer goed te zien.
Zou er ook 1 zijn voor zwarte kapsels?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten