Review- Kruidvat Colors to Cover, weg met die grijze uitgroei!

Spray, cover & go! Kruidvat lanceert Colors to Cover, dé oplossing om je (grijze) uitgroei tijdelijk te camoufleren. Ideaal voor een last minute check en touch up op weg naar een feestje, lunch met vriendinnen of belangrijke afspraak. De spray heeft een speciaal opzetstuk voor een snel en perfect kleurresultaat.

colors to cover kruidvat

 

Cover it up!

Breng de Colors to Cover aan op droog haar en spray op ongeveer 20-30cm afstand van de haarwortels voor een mooie, natuurlijke look. Het product droogt snel, is uitwasbaar en niet schadelijk voor het haar. Na gebruik kun je je haar in het gewenste model stylen.

De Kruidvat Uitgoeisprays Colors to Cover zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurnuances:

 • ‘Donker Blond’ (7-9) voor goud- en honingtinten;
 • ‘Midden Bruin’ (5-7) voor chocolade- en cappuccinotinten
 • ‘Donker Bruin’ (4-5) voor natuur- en kastanjetinten.

colors to cover range

 

Ik kreeg 2 flacons toegestuurd namelijk  “Midden Bruin” en “Donker Bruin”. Nu kon ik ook mooi vergelijken welk kleur het best met mijn haar ging matchen!

 

De test

Ik heb eerst wat  op een wit vel papier gespoten, zodat jullie ook goed de kleuren kunnen zien. Ik had eerst  verwacht dat de  kleur “Midden Bruin” wat meer naar rood zou neigen maar dat valt reuze mee. Hij is wel wat warmer dan de donkerbruine variant.

colors to cover

 

kleuren colors to cover

 

 

Het opspuiten op mijn haar lukte redelijk, maar ik denk dat als een ander het doet het beter verdeeld zal zitten. Op de foto’s zag ik pas dat ik nogal wat haartjes gemist had. (Ik ben vreselijk zuinig met mijn producten)

 

Midden Bruin (5-7) voor chocolade- en cappuccinotinten

middenbruin colors to cover kruidvat

Voor en na…

 

Donker Bruin (4-5) voor natuur- en kastanjetinten

donkerbruin haar colors to cover kruidvat

Grappig om te zien dat beide tinten eigenlijk goed matchen. In de zon (die dag was het licht anders) is mijn haar heel rood, op deze foto’s zie je dat in de schaduw mijn haar er weer veel donkerder eruitziet.

(wat zijn grijze haren toch weerbarstig, ze staan altijd recht overeind )

Prima resultaat!

De kleuren pakken goed, mijn haar voelde wel wat stugger aan op die plekken waar de Color to Cover zat. Je moet niet direct na het opspuiten met je handen in je haar gaan zitten want de kans is groot dat je handen dan ook (tijdelijk) een kleurtje krijgen. Later op de dag (ik heb mijn haar dan een aantal keer geborsteld) zit de kleur er nog goed op/in en geeft dan ook minder af.

 

Het uitspoelen gaat goed, maar niet super snel. Je moet je haar toch wel even lekker wassen met shampoo wil alles er weer uit gaan. Ik zie dat als een pluspunt, want mocht je een regenbuitje tegenkomen, dan wil je ook weer niet dat er bruine vloeistof over je voorhoofd of nek druppelt!

 

Conclusie:

Ideale camouflagespray voor uitgroei en het dekt grijze haren zeker heel goed. Handig als je geen tijd hebt om je haar uitgebreid te verven en zeker ook ideaal als je vet haar hebt. Zoals ik al eerder zei, na het sprayen voelt je haar steviger en droger aan.

Het Kruidvat is wat mij betreft geslaagd met deze camouflagespray. Handig!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kruidvat Uitgroeisprays Colors to Cover kosten €3,99 en zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en via www.kruidvat.nl.

 

 

 

Geen update meer missen?

Voeg je bij 669 andere abonnees

  1. Sonja 16 juni, 2017
  2. Donna 16 juni, 2017
  3. Irene 16 juni, 2017
  4. Annette 16 juni, 2017
   • BeautyByBabs 16 juni, 2017
  5. Charel 16 juni, 2017
  6. Jolanda 16 juni, 2017
   • BeautyByBabs 16 juni, 2017
  7. Deb 16 juni, 2017
   • BeautyByBabs 16 juni, 2017
    • Deb 16 juni, 2017
  8. chucky1012 16 juni, 2017
   • BeautyByBabs 16 juni, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.