Review-essence The Gel nagellak

3 mooie zomerkleuren

Ik zag bij een andere blogger de nagellak van essence The Gel voorbijkomen. In de kleur Mint. Jeetje, wat een slecht geheugen heb ik, ik weet niet meer wie het was, maar ik reageerde erop dat ik zeker ook ging kijken.

En dat heb ik gedaan en gekocht. Benieuwd welke ik uitgekozen heb?

essence the gel

Ik wist niet dat deze collectie al bij het Kruidvat lag. Dat had ik  kunnen weten, want ik had daar een blogpost over gemaakt. Wil je alle kleurtjes nog terugzien, klik dan hier.

Wat zegt essence over deze nagellak?

Perfecte nagels… dankzij de nieuwe kleurtechnologie met ultrafijne pigmenten biedt de nieuwe generatie essence nagellakken een nog intensere, langhoudende kleur en een perfecte dekking. De speciale formule van de the gel nail polishes geeft nagels ook een schitterende gel finish. Het populaire en gepatenteerde quick & easy kwastje en het coole essence design blijven vertrouwd. In combinatie met het base & top coat systeem zijn perfect gemanicuurde nagels nu binnen handbereik: de houdbaarheid van de nagellak is verbeterd, de glans is intenser en de nagellakkleur is beter beschermd.

In eerste instantie wilde ik er maar eentje meenemen, maar toen ik zag dat je een schattig etuitje  erbij kreeg als er drie kocht, was ik verkocht. Dus werden het er 3.

Ik heb geen basecoat of topcoat gekocht. Ik heb thuis nog een basecoat van de Hema en een andere topcoat van essence namelijk de gel-look. Deze laatste heb ik bij 1 vinger erover gedaan, maar of ik had de lak niet genoeg laten uitharden of de gel-look ‘pakte’ niet. Ik kon met mijn andere nagel de lak er zo weer af schrapen.

Misschien moet ik eens gaan kijken of de bijbehorende topcoat beter is.

Welke kleuren heb ik uitgekozen?

Dan wordt het lastig, het luxeprobleem. Zoveel leuke kleuren! Welke kleuren heb ik thuis?

En wat is net anders dan de andere lakjes die ik heb?  Uit nieuwsgierigheid heb ik daarom 3 totaal verschillende soorten gekocht.

  • The Satin: Engaged 35
  •  Play With My Mint 40
  • The Matt : Hello Sunshine 28

Hello Sunshine is echt supermat. Na mijn miskoop van deze nagellak van essence wilde ik het nogmaals proberen. Het is een heftig kleurtje, die waarschijnlijk (nog) mooier staat als je wat bruiner bent. Echt zo een vakantie in de zon kleur, de naam zegt het al. Ze hadden ook een zachtgele kleur met glans… ik denk erover om die ook nog te gaan kopen. (Zucht, die hebberigheid overheerst weer)

Kwastje en droogtijd

Deze lak heeft een fijne platte, brede kwast. Het opbrengen gaat rap, en je moet bij de donkere kleuren absoluut nauwkeuriger werken dan bij lichtere kleuren. Zeker de matte lak droogt razendsnel.

Het potje moet je goed dichtdraaien. zodra je een klik-je voelt, is hij pas goed gesloten.

How do they look?

Ik kan het het beste laten zien op de foto’s. Alle drie zijn ze mooi, en heel anders qua feel en look.

Hello Sunshine is inderdaad knalgeel, je hebt maar 1 tot 2 laagjes nodig.

Engaged is prachtig voor iedere dag. Of als je gaat trouwen. Bij de bruidsmeisjes zou het ook niet misstaan. Deze lak is ietwat ruwer qua gevoel, maar met een mooie, zachte satijnglans.

essence  the satin

Play With My Mint is een heerlijk frisse kleur, ik wilde bijna geur  in plaats van kleur intypen. Dat gevoel krijg ik er ook als ik naar de kleur kijk.

Ja, ik vind ze echt heel mooi. Zonder een topcoat bleven ze 3 dagen bijzonder goed zitten en dat vind ik echt een duimpje omhoog waard. Zeker voor die prijs!  €1,69 per stuk. Nu nog mijn nagels in een betere conditie krijgen…

Qua kleur is het maar net waar je van houdt, maar er is keus  genoeg.

Welk type of kleur vinden jullie mooi?

approved by BeautyByBabs

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 687 andere abonnees

2
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
chucky1012Annette - Ann Ages Gracefully Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
chucky1012
Gast

Dat zijn zeer mooie kleuren.
Hier ligt het al sinds dinsdag in de schappen 😉
Je hebt erg mooie kleuren gekocht,
Ik hou van dat felle.

Annette - Ann Ages Gracefully
Gast

Die gele is leuk zeg, meestal dekken gele lakjes niet zo goed maar deze ziet er goed uit. Lekker voorjaar!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten