Review essence Hello Autumn nagellak

Dit is weer een prachtige nieuwe lijn van essence. Meestal vind ik de lakjes helemaal top van dit budgetmerk, maar bij deze nagellak heb ik zo mijn twijfels. Niet over de kleur, maar meer over hoe lang de lak blijft zitten. De kleur die ik gekocht heb is beauti-FALL red.

essence hello autumn  cold thermo effect

Ik heb deze lak op 2 verschillende dagen opgebracht. Om te dubbelchecken of het veel uitmaakte of ik nu veel met mijn handen in het water zat (dus huishoudelijke klusjes deed) of dat ik die dag meer achter mijn laptop zat.

Op beide dagen was bij mij de lak al ‘s avonds aan het chippen… zo jammer, want de kleur is werkelijk prachtig!

essence hello autumn  cold thermo effect 1

Jammer dat ie zo snel chipt….

Ik  begrijp ook niet helemaal wat het Thermo effect doet, als het al iets doet, is het nauwelijks zichtbaar.

Deze nagellak verandert net zoals de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur

Ik vind het geen echte miskoop, zeker voor zo’n budgetprijsje, maar zal gaan uitkijken naar een toplak die de boel op zijn plaats houdt. Iemand goede tips?

Ik heb in de winkel de  colour adapting powder blush getest en die is best bijzonder! Deze blush is lichtrose, bijna roomwit van kleur en veranderd in een diep-rose tint op je huid. Heel interessant. Omdat ik genoeg blushes in huis heb, liet ik deze even liggen…. maar wie weet.

Zie ook het persbericht van essence Hello autumn

Liefs,

Babs

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  • Add Your Comment

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten