Review – Empro Perfect Eye &Lip make-up Remover

Ik was al helemaal dol op de  wenkbrauwpotloden van Empro (Niet meer verder zoeken, ik heb het beste wenkbrauwpotlood gevonden!) en nu hebben ze ook zo’n goede make-up remover.

Empro makeup remover

Mascara verwijderen vind ik het meest lastige taakje om te doen. Ik kocht vroeger vaak kant en klare pads, de een werkte prima, maar was dan weer te vet, waardoor je die vette waas weer weg moest ‘poetsen’. Bij de ander waren de pads schurend en te hard, met als gevolg: rode ogen en een branderige huid.

Mijn huid kan veel hebben, maar mijn ogen lijken steeds gevoeliger te worden. Ik had Odina oogreinigingslotion gekocht (eerlijk gezegd weet ik niet meer waar, de Action?)

In ieder geval was deze spotgoedkoop. Maar allemachtig, iedere keer als ik het gebruikte stonden mijn ogen in de fik. En ik met mijn suffe kop steeds kijken of ik niet per ongeluk de aceton/nagellak remover had gepakt!

En dan ontdek je een remover die ook nog eens een heel innovatief systeem heeft. Empro EYE & LIP MAKE-UP REMOVER is lief voor mijn ogen. Mascara verwijderen gaat bliksemsnel en geen irritatie of nare waas voor mijn ogen.

Kijk eens wat een handig doseer systeem!

Je kan hem ondersteboven houden en er komt geen druppel uit, dus geen lekkende fles in je toilettas, mocht je op vakantie gaan.

Hoe werkt dit systeem?

Je drukt je wattenschijfje eenvoudigweg bovenop de dispenser en je watje is ready to use.. Super simpel. Met 2 pompjes heb ik genoeg voor één oog. In een mum van tijd is je mascara verdwenen.

Door de toevoeging van Hyaluronzuur geeft deze remover naast het gemakkelijk verwijderen van make-up ook intense hydratatie aan de huid.

“De PERFECT EYE & LIP REMOVER verwijderd gemakkelijk de hardnekkigste make-up (resten) en is daarnaast een verrijking voor de huid. Rondom de ogen, daar waar de huid erg dun is, heeft deze remover geen enkel probleem om grondig te reinigen zonder de huid te beschadigen of irriteren.

Nooit meer geknoei of een lekkende flacon, want deze remover heeft een super gemakkelijk pompsysteem en gaat daardoor 10 keer langer mee dan andere removers.”

EIGENSCHAPPEN:

  • Voelt zacht aan op de huid
  • Olie vrij
  • Vitamine E
  • Antioxidanten
  • Anti-aging
  • Hyaluronzuur
  • Irriteert niet
  • Geschikt voor alle huidtypes

 

Ik ben blij dat ik deze remover heb gevonden, geen irritatie meer, een fijne remover!

Te koop bij: narquisepermanentemake-up.nl 

150ml/€19,95

approved by BeautyByBabs

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceetje
7 jaren geleden

Dat pompsysteem is zo handig. Heeft Neutral ook voor hun tonic.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten