Review: Een wimperlift bij Het Schoonheidsschuurtje

Geef jij je wimpers al een lift?

Bij Stephanie van Het Schoonheidsschuurtje in Amsterdam kan je terecht voor diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Zo ook voor een wimperlift. En dat heb ik laten doen… nieuwsgierig hoe het geworden is? Kijk snel verder!

wimperlift 1

 

Omdat ik niet van die grote kijkers heb, is het altijd meegenomen als je je ogen optisch kan laten vergroten. Met make-up, mijn Telsell stickers, (ja, die) valse wimpers en zeker met wimperextensions. Wimperextensions heb ik al een keer gehad en was er heel blij mee. Een secuur werkje, één voor één werden de vederlichte lashes bovenop mijn wimpers vastgezet.

Met als resultaat:  Een prachtige, open Bambi look. Heerlijk als je ’s morgens uit bed komt en je ziet er dan ook klaarwakker en uitgerust  uit. Bij Wishlashes in Den Haag kreeg ik wimpers met een hoog “wauw” gehalte mee naar huis.

Nu heb je de Wimperlift. Via Facebook kwam ik in contact met Stephanie van het Schoonheidsschuurtje in Amsterdam en zij nodigde mij uit voor een wimperlift. Ik had al wat voor en na-foto’s gezien en vond het er goed uitzien. Gekrulde wimpers zonder dat je een wimperkrultang nodig hebt. Hmmm.. handig!

Natuurlijk wil ik dit meemaken! Ik gebruik niet elke dag mascara, maar als ik helemaal goed wil doen, dan begin ik altijd met een wimperkruller.

Soms gebruik ik de kruller even tussendoor, als ik al mascara op heb gedaan, om ze nog meer een push-up effect te geven. En als ik daarna het rubbertje in de tang niet schoonmaak, dan plakken mijn wimpers steevast bij de volgende krulsessie aan de tang. Auch… net zo slim dus. (eigenlijk moet je niet ná het aanbrengen van je mascara de krultang erin zetten, slecht voor je wimpers, natuurlijk)

Je kan ook met een speciaal verwarmde kruller (te koop bij o.a het Kruidvat) je wimpers doen, maar ik vond dat niet zo een succes. Misschien kennen jullie ze wel, zo’n penvormig , uitklapbaar apparaatje waar een batterij in moet.

Ook warme lepels schijnen te werken  (dat is echt iets voor pro’s), of je kan de wimperkruller eerst  voorverwarmen met een föhn. Leuk idee, maar Babs liet het metaal weer te warm worden, en dan… je snap het al. Ongeduldige tante… 🙂

Terug naar de wimperlifting:

Wimperlift

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.

 • De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig.
 • Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor je wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.
 • Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.Met de LVL- techniek (Length+ Volume+ Lift)  worden de wimpers verlengd, krijgen ze volume en worden ze gelift waardoor je een sprekende blik krijgt.
 • De behandeling duurt ongeveer 45 mnuten en blijft 6 weken zichtbaar.

Wat vind ik ervan?

Het Schoonheidsschuurtje is een eenmanszaak met een ontzettend leuke en gezellige eigenares, genaamd Stephanie.

Tijdens de behandeling, die in stappen gaat, hebben we heel wat afgekletst. Je kan natuurlijk ook lekker achterover liggen, eventueel een dekentje over je heen, en gewoon chillen.

Wimperlift

Je voelt er niets van, hoogstens ruik bij de eerste stap een nogal heftige geur. (denk aan de  permanentjes van vroeger)

Het is nu bijna 3 weken geleden en de krul zit er nog goed in. Op de foto zie je ook duidelijk dat er meer volume is en ze zijn ook donkerder qua kleur.  Zeker als ik mascara op doe, zijn mijn wimpers extra mooi. Wat mij het meeste opvalt is dat mijn wimpers meer gesepareerd zijn.

Ja, ik vind dit een goede oplossing als je ietwat rechte wimpers hebt, zoals ik. Hoe zal het zijn als je heel lange wimpers hebt? Ik denk nog mooier.

Ik vond het leuk om mee te maken en wat mij betreft:

approved by BeautyByBabs

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Desiree 29 november, 2014
  2. Karen Gregory-Cohen 28 november, 2014
   • Het Schoonheidsschuurtje 18 december, 2014
  3. Annette 27 november, 2014
   • Het Schoonheidsschuurtje 18 december, 2014

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten