Review- Dr. Organic Hemp oil rescue cream

Ik was iets te enthousiast gaan smeren met mijn Vit A crème. In plaats van tussendoor 2 dagen mijn huid rust te geven, smeerde ik 2 dagen achter elkaar deze toch wel pittige crème op mijn gezicht. Gevolg: rode vlekken. Heel herkenbaar voor mij en ik zou moeten doorzetten want ik ken dit traject. Roodheid, een trekkerige huid, vervellen en dan een nieuw velletje. Maar toch wilde ik dat niet nu. Mijn timing was niet zo slim… I need a rescue!

dr organic hemplijn

Ik had ook een afspraak waar ik niet met rode vlekken wilde verschijnen. Gewoon stom van mij, ik dacht dat mijn huid het wel kon hebben. Dus voorzichtig, vitamine A crèmes altijd rustig opbouwen.

Zoektocht

Ik heb mijn huidverzorgings stash doorgespit op zoek naar een crème die mijn huid kalmeert, zonder dat er ook maar iets van parfum in zit. Op zich heb ik genoeg goede crèmes, maar ik zocht dit maal niet iets tegen rimpels of pigmentvlekken. En toen besefte ik dat ik nog een perspakket van Dr. Organic had liggen! De Hemp lijn!

hemp oil rescue cream

Van Dr. Organic weet ik dat het biologisch is, zonder parabenen, SLS, vrij van van schadelijke chemicaliën, minerale olie (zoals paraffine en petrolium, en in plaats daarvan worden plantaardige olie en extracten gebruikt)

Over Dr. Organic Hemp oil rescue cream

Dr. Organic Hemp oil rescue cream is een verzachtende gezichtscrème op basis van biologische hennepolie. Hennepolie is rijk aan essentiële vetzuren en omega 3, 6 en 9, essentieel voor een gezond ogende huid. De unieke eigenschappen van deze olie gecombineerd met bijenwas en borage olie, heermoes, hop en hibiscus zorgt voor een crème die de huid effectief voedt en herstelt.

Verpakking en pot

 

De crème zit in een glazen pot en de geur vind ik lekker. Als je ooit een ander product uit deze lijn geprobeerd hebt weet je wat ik bedoel. Ja, hoe ruikt hennep. Aangenaam natuurlijk, totaal niet naar de lucht die uit een koffieshop komt, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Ik heb mijn gezicht rijkelijk ingesmeerd met deze volle crème en mijn huid kwam snel tot rust. Het is echt een rescue crème, hij is te vet om als dagcrème te gebruiken. Je mag hem natuurlijk als een dagcrème gebruiken maar als je nog van plan bent om foundation op te doen is dit niet de ideale basis.

Ik heb de crème ook rondom/vlakbij mijn ogen gesmeerd en geen last gehad van prikkende ogen. Top!

Absoluut een aanrader als je last hebt van een geïrriteerde huid!

Ingrediënten:

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetearyl glucoside, Borago officinalis (Borage) seed oil, Cera alba (Beeswax), Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Brassica campestris (Rapeseed) sterols, Cannabis sativa (Hemp) seed oil, Zinc oxide, Rosa moschata (Rosehip) seed oil, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Equisetum arvense (Horsetail) extract, Humulus lupulus (Hop) extract, Hibiscus sabdariffa flower extract, Sodium hyaluronate, Dipterocarpus turbinatus (Gurjum balsam) oil, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Cinnamomum camphora (Camphor) bark oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Pogostemon cablin (Patchouli) oil, Pelargonium graveolens (Geranium) oil, Vetiveria zizanoides (Vetiver) root oil, Citrus limon (Lemon) peel extract, Cupressus sempervirens (Cypress) seed extract, Litsea cubeba (May chang) oil, Lavandula hybrida (Lavender) oil, Glycyrrhetinic acid, Glyceryl caprylate, Tocopheryl acetate, Sodium phytate, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Citral, Citronellol, Limonene, Farnesol, Geraniol, Linalool.

 

Wil je meer weren over de Hemp oil lijn? Check dan https://www.beautybybabs.com/nieuw-dr-organic-hemp-oil/

Te koop bij Holland & Barret  50ml  €15,99

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten