Review- Dermatoline cosmetic anti-age herstellend serum, oogcontour en anti-age dagcrème 

Dermatoline is een nieuw merk voor mij en van online apotheek Viata mocht ik drie anti-aging producten van Dermatoline testen. Anti-age is onderhand  “my middle name” geworden, ik baal enorm van het legertje rimpels die in sneltreinvaart mijn huid kreukt. Zou Dermatoline de tegenaanval in kunnen zetten?

dermatoline antirides

Dermatoline Cosmetic Anti-age Herstellend serum

  • Serum voor de ouder wordende huid.
  • Bevorderd de microcirculatie en de celvernieuwing.
  • Ingrediënten: MicroCirculationComplex

Het serum zit in een glazen flesje, voelt heel stevig aan. De verpakkingen van alle producten van Dermatoline zijn wit van kleur met een groene balk of deksel. Het geeft direct een medisch tintje vind ik. Ik vind ze er mooi en strak uitzien, prima!

Dermatoline Cosmetic Anti-age Herstellend serum

Het serum is melkachtig wit van kleur en je hebt er maar heel weinig van nodig. Verdeeld goed over de huid en al voelt het in het begin wat plakkerig (zoals bij veel serums), na enige tijd is het plakkerige weer verdwenen.

Review- Dermatoline cosmetic anti-age herstellend serum, oogcontour en anti-age dagcrème  3 dermatoline Review- Dermatoline cosmetic anti-age herstellend serum, oogcontour en anti-age dagcrème 

Met dit serum voel ik dat mijn huid zich direct strakker aanspant, zonder dat het onaangenaam is. Wat een oppepper is dit voor mijn kreukelzones!

30ml/€34,16

 

Dermatoline Cosmetic Anti-age Dagcrème

Deze crème gaat de microcirculatie in de huid stimuleren waardoor de zuurstoftoevoer, aanmaak van collageen en elastine wordt verbeterd waardoor de rimpels verminderen en de gelaatscontour strakker.

Ingrediënten: DayCirculation-complex, methyllactaat en hyaluronzuur.

 

De dagcrème zit in een stevige, zware glazen pot. Je hebt robuuste koeken, dit is defenitly een robuuste glazen pot.

De crème is vol en rijk en ruikt heerlijk fris. Ik herken geen bepaalde geur- ingrediënten, maar het heeft een aangename geur die je van een crème verwacht. Deze crème is voor mij te rijk voor overdag dus gebruikte ik hem ‘s avonds. Als ik het serum en de dagcrème na elkaar op bracht, dan ging het allemaal rullen als ik even in mijn gezicht wreef, dus met make-up niet te doen.

Review- Dermatoline cosmetic anti-age herstellend serum, oogcontour en anti-age dagcrème  5 dermatoline Review- Dermatoline cosmetic anti-age herstellend serum, oogcontour en anti-age dagcrème 

Prima crème voor ‘s avonds vind ik!

50ml/€27,50

 

 

Dermatoline Cosmetic Anti-age Oogcontour

 

Oogverzorging voor de ouder wordende huid of bij wallen en plaatselijke vochtophopingen. Vermindert kringen en wallen. Vervaagt rimpels.

Dermatoline Cosmetic Anti-age Herstellend serum 2

Een heel goede oogcrème! Zoals het hoort. Prikt niet en ik voel dat deze mijn gevoelige huid rondom mijn ogen tot rust brengt en de huid weer zachter en soepeler maakt. Ik gebruik eigenlijk nooit regelmatig oogcrèmes, maar dit is een blijvertje wat mij betreft.

Ingrediënten: EyeCirculationComplex.

€22,46

Conclusie:

Ik ben verliefd op het serum en op de tweede plek eindigt de oogcrème. Qua rimpelvermindering zie ik geen opzienbarend verschil, maar ik heb wel het idee dat mijn huid er wel bij vaart. Mijn huid ziet er wat gladder, smoother uit. Hyaluronzuur is natuurlijk altijd goed voor de rijpere huid. My second best friend. 😉

Deze producten zijn te koop bij Viata de online apotheek

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten