Review! Delia primer – Wibra

Bij de Wibra had ik laatst die mooie Delia Coral nagellak gekocht, maar ik zag nog meer interessants in het schap. Een primer. In een groene, witte en roze versie. De groene tint om rode vlekjes te verdoezelen, de witte een moisturizer-primer, en de roze was voor een algehele frisse uitstraling. Ik ging voor de roze variant…

delia makeup primer pink

 

Ik heb een heel goede primer van Colorescience, maar daar wil ik zuinig mee doen. Debbie van Beautyscene vond deze ook een van de mooiste die zij was tegengekomen en dat klopt helemaal.

Maar ik wil gewoon wat vaker kunnen smeren, dus voor €4 à €5 kan ik wel los gaan. De Etos heeft ook primers in het wit, roze en groen. Die zijn volgens mij wat dunner en gladder van substantie dan deze van de Wibra.

Delia Make-up primers

Er zijn dus 3 versies:

 • Green make-up base correcting (rode vlekjes en oneffenheden)
 • White make-up base smoothening  (met hyaluron)
 • Pink make-up base brightening

Claims

 • Make-up lasts longer
 • Does not block pores and allows skin to breathe thanks to the advanced Free Skin formula
 • Smoothens skin for easier foundation application
 • Prestige Shine pearls perfectly brighten the skin
 • Innovative Hydromanil™ intensively moisturizes
 • Velvet Skin complex absorbs sebum
 • Big size – 55 ml
 • Convenient and hygienic application thanks to the pump applicator

Ik heb dus gekozen voor de brightening versie, de pink base primer.

delia makeup primer op hand roze

Het flesje heeft een pompsysteem. Altijd goed. De primer is vrij dik, echt een lekkere plamuur primer. Dat klinkt heel oneerbiedig maar het is gewoon zo. Als je je vergrote poriën wil verdoezelen, dan zit er maar 1 ding op. Vullen en plamuren. Niet te vaak doen, want ik krijg altijd het idee dat door dit soort producten je poriën nog meer opgerekt worden, al staat er bij de claim dat poriën niet verstopt zullen raken..

Deze primer versmelt goed met de huid, hij voelt ook niet aan als een lobbig siliconen mengsel. Meer zoals Garnier Blur.  En hij matteert ook direct, dus ideaal als je een vette huid hebt!

primer hand uitgesmeerd

 

De geur is neutraal, of beter gezegd… ik ruik helemaal niets.

Zoals jullie zien doet ie wat ie gewoon moet doen. Het huidoppervlak wordt vlakker en mijn foundation blijft mooi zitten.

Deze primer vind ik echt top. Hij “blurred” oneffenheden netjes , bijna net zoals die app voor je smartphone waar je in één klik flawless huidje krijgt.

Van de healthy glow (het brightening effect) kan ik weinig zeggen, ik denk dat de kleur niet heel veel uitmaakt. Hoewel de groene primer in de winkel toch wel groenige waas gaf. Die zou ik dan alleen op rode plekjes smeren, niet over je hele gezicht.

Ik ben blij verrast door deze primer en kan hem van harte aanbevelen.

Voor de liefhebbers nog de ingrediëntenlijst:

Baza pod makijaż FREE SKIN została opracowana specjalnie z myślą o zdrowej, pieknej cerze. Delikatna formuła FREE SKIN nie blokuje porów i umożliwia oddychanie komórek skóry, dzięki czemu cera uzyskuje świeży i naturalny wygląd. Unikatowe połączenie składników aktywnych, gwarantuje rewelacyjny efekt na skórze;

 

Delia Cosmetics is dus een Pools familiebedrijf, opgericht in 1998, dus wie deze incilijst kan vertalen… be my guest 😉

Kijk eens op de website van Delia Cosmetics, ik had geen idee wat een boel leuke producten zij hebben! Ik ga eens wat vaker bij de Wibra snuffelen… of weten jullie nog een verkooppunt waar ze Delia cosmetics verkopen?

approved by BeautyByBabs

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

10
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
SonjaHenny groenMelikeAstridAnnette Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sonja
Gast

Ik heb een tijdje geleden in de wibra Delia anti-wrinkle instant Lifing Effect under Eye gekocht en sërum voor de wimpers ik ben er heel kontent daar van maar heelaas is het er niet meer graag meer uitleg gr Sonja

Henny groen
Gast

Ik heb de lipstick en de eyeliner van Delia gekocht en bevalt me goed.De lipstick is heel romig van substantie en blijft goed zitten.De eyeliner werkt perfect mooi zwart en blijft de hele dag zitten.Dus vind het wel een aanrader en niet duur.

Melike
Gast

Ik kende het eigenlijk nog niet, maar het ziet er inderdaad behoorlijk goed uit. Jammer dat de ingrediënten lijst in het pools is indd hihi. Ik zat er echt even naar te staren, maar nee ik kan er niks van maken. Ik ga dit ook eens bekijken als ik weer bij de Wibra ben.

Astrid
Gast

Ik wist helemaal niet dat de Wibra dit soort producten had joh! Leuke dat je er een review over schreef. Ik vind het resultaat best wel indrukwekkend.

Astrid
Gast

Ik wist niet dat ze dit bij de Wibra verkochten! Het ziet er uit als een fijne primer.

Annette
Gast

Ziet er goed uit. Ik neem mezelf ook vaak voor even bij de Wibra binnen te lopen maar het zit niet in mijn ‘looproute’ dus ik vergeet het steeds. Deze wil ik ook wel eens proberen.

chucky1012
Gast

Die primer ken ik niet.
Fijne review.

Hennie
Gast

Oh, dit had ik niet verwacht. Je ziet echt verschil! Voor een avondje is een lekkere plamuurprimer altijd goed. Ik hou ’em in de gaten.

Volgens mij heb ik op aanraden ooit een serum van dit merk gekocht, maar dat staat wortel te schieten want dat deed bij mij echt helemaal niets.

YuStSoMe
Gast

Het is heel fijn merk! Budget en doet echt wat het zegt, okay we weten dan niet goed hoe dit magische goedje werkt, maar uhm… (Hier volgde nog tekst, maar uit beleefdheid slik ik het in ?).

Mariska
Gast

Haha, die ingrediëntenlijst, ik kan geen Pools dus helaas. Maar hij doet z’n werk wel goed! Ik ga eens kijken want ik houd ook wel van lekker veel smeren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten