Review- Delia Hybrid Gel Set nailpolish

Delia nagellak… Lasts on the nails for up to 7 days! Yeeeeh, dat wil ik wel. Mijn nagels lakken vind ik een tijdrovende bezigheid, want ik kan niks in de tijd doen met die tengeltjes van mij. Wachten tot het droog is en na een dagje ziet het er al niet meer uit. Nagellak van de Wibra, The Holy Grail?

Delia nagellak en topcoat 1

Ik zal jullie uit de droom helpen. 3 Dagen tops. Maar ik ben ook een doe-het -zelver zonder bescherming. Geen zin om handschoenen aan te doen en voordat ik er erg in heb zit ik met de Jif fles lustig de wasbak te poetsen. En dan schuur ik mijn nagellak ook mee.

Ik had nog  nooit nagellak bij de Wibra gekocht. Een keer moet de eerste keer zijn, nietwaar?

Je koopt dit setje, nagellak en topcoat samen. In het doosje zit ook de hybrid gel topcoat. Dat klinkt heel wetenschappelijk. No Need UV Lamp. Mooi, want die heb ik niet.

delia Wibra

 

De geur, de kleur, het kwastje en die dop…

De geur is behoorlijk sterk. Zoals aceton. Niet lekker.

Het kwastje werkt op zich goed alleen het dopje…zeg maar DOP, wat is die onhandig! Dat had ik natuurlijk al kunnen zien, maar totaal niet over nagedacht. Hij is lomp en het lakken gaat niet echt soepeltjes. Met mijn linkerhand rechts lakken gaat nog wel, maar andersom is een ramp. Ik krijg gewoon trilhandjes ervan, hahaha.

delia lak en top coat

 

De kleur Coral vind ik altijd zo een lekker zomer-vakantieland kleurtje, ik hou daar zo van. (Nee, geen familie van Geer ;))

Ik kan er niks aan doen, maar de dop is ook niet van topkwaliteit…. zag er al ietwat gehavend uit. Jammer.

delia nagellak flesjes open

 

De top coat strijkt lekker weg. Maar die vind ik toch altijd wel fijn, dan hoef je namelijk niet bang te zijn dat je buiten de lijntjes kleurt.

 

Zoals ik al eerder vertelde, met een beetje mazzel kan het er een dag of drie mee door. Ik kan er niet meer van maken. Gemanicuurde handjes in de lucht bij wie het langer blijft zitten.

Ik ga voortaan de Manhattan top coat gebruiken die ik van Sonja (yustsome.nl) kreeg, die is absoluut de beste die ik tot nu gebruikt heb. Super Sonja! Nog steeds heel blij mee!

Dit setje is te koop bij de Wibra voor €4,99

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Melike 6 mei, 2016
  2. jeapiebel 5 mei, 2016
  3. Astrid 5 mei, 2016
  4. YuStSoMe 5 mei, 2016
   • YuStSoMe 5 mei, 2016
  5. chucky1012 5 mei, 2016

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.