Review- De Sony Draadloze Speaker, mijn knalgele muziek-vriendje!

Ik hou van alles wat met cosmetica te maken heeft, maar gadgets, accessoires en handige hebbedingen, daar ben ik altijd voor te porren.

Toen Tom jarig was heb ik een virtual reality bril voor hem gekocht want ik vind dit soort nieuwe gadgets echt gaaf.

Ik zag op de website van GSMpunt.nl  dit super geinige gele muzikale Orb-je en yes, die mocht ik testen!

Sony wireless speaker

Sony Draadloze Speaker SRS-BTV5 – Geel

De Draadloze Speaker SRS-BTV5 van Sony is perfect om met meerdere mensen van muziek te genieten. Ook tijdens conferenties is de Sony Draadloze Speaker SRS-BTV5 een geweldige partner. De speaker kan namelijk ook gebruikt worden om te bellen, wanneer deze verbonden is met een telefoon. Wanneer u een oproep binnenkrijgt kunt u deze met de speaker opnemen. De muziek zal dempen en u kunt het gesprek voeren. Samen met iedereen die zich in de buurt van de speaker bevindt.

Het is doodeenvoudig om uw toestel met de Draadloze Speaker SR-BTV5 te verbinden. Doormiddel van een simpel tikje via NFC technologie  of Bluetooth verbindt u uw toestel draadloos met de speaker. Op deze manier heeft u geen lange draden meer over de tafel lopen.

Dankzij het compacte design van de Sony Draadloze Speaker SRS-BTV5 is deze makkelijk mee te nemen. Hierdoor kunt u overal genieten van uw muziek.

Sony wireless speaker

Waarom een andere speaker?

Ik heb thuis 2 speakers: Kartonnen boxjes van de Hema, en zo’n kleintje van de Blokker (?). Maar het geluid is niet om over naar huis te schrijven. De Hema boxjes gebruik ik voor mijn laptop, maar het geluid is zo slecht dat ik mijn koptelefoon liever opzet. Het andere speakertje is wel oké, niet top, alleen het draadje waarmee je je smartphone moet vastkoppelen ben ik altijd of  kwijt, of ik pak mijn smartphone als de telefoon gaat en dan hangt dat ding eraan. Niet praktisch dus.

Ik ben vóór draadloos. Word crazy van alle draden die overal liggen. En dan weet ik niet meer voor wat wat bestemd is.

Deze Sony speaker is draadloos en werkt via Bluetooth en heeft een one touch verbinding via NFC. Ik moest ook even zoeken op mijn smartphone, maar bij ‘instellingen’ had ik hem vrij snel gevonden.

Wat is het leuke eraan?

  • Je zoekt je muziekje op en ‘tik’ dan je smartphone even tegen de bovenkant van de speaker. Hij maakt dan contact en hopla: Muziek uit je speaker!
  • Gaat de telefoon, dan neem je je telefoon gewoon op en kan je ook via de speaker van Sony een gesprek voeren.
  • Hang je op, dan speelt je muziek gewoon weer verder. Handig, geen draden.
  • Hij staat ook heel gezellig op mijn bureau.
  • En last but not least: Het geluid is stukken beter dan van mijn andere speakers.

Kijk maar naar mijn filmpje, dan zie en hoor je het verschil! (Vandaag mijn handen in beeld, morgen helemaal, voor de eerste keer op film dan)

Hij is gaaf, hé. En nu ook nog ik in de aanbieding!

Neem ook eens een kijkje op hun website:

Naast speakers hebben ze ook headsets, opladers, en hoesjes. Zoals de Huawei Ascend P8 Hoesjes (zelfs speciale voor op de fiets of om mee te sporten!)

Samsung Galaxy S6 Hoesjes: Ik zie weer een uil!)

En LG Leon hoesjes (het hoesje met de bomen vind ik persoonlijk heel erg mooi!)

 Ja, ik ben helemaal happy met mijn gele rakkertje!

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 686 andere abonnees

2
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Henniechucky1012 Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Hennie
Gast

Argh, wat leuk! Ik ben ook een gadget freak, dus dit is koren op mijn molen. Wat een schatje, zeg!

chucky1012
Gast

Zo leuk en handig 😉

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten