Reminder! Win een telefoonhoesje naar keuze! (actie gesloten)

Reminder voor de winactie. Morgen trek ik de 3 winnaars… doen jullie ook mee?

Ik heb de Crown Smart Pouch getest en jullie maken ook kans op een nieuw hoesje voor jullie telefoon!

Dames en heren, let op! Ik mag drie mensen blij maken met een nieuw hoesje naar keuze. En jullie weten het, happy you, happy me.

crown wallet case

In samenwerking met Telefoonhoesjestore mocht ik een hoesje naar keuze testen.

Niets leuker dan het pakjes avond gevoel!

Ik vond in eerste instantie de hoesjes met de uilen helemaal geweldig, maar… ik wilde iets reviewen wat nét even anders was. Ik was eigenlijk heel benieuwd of een Wallet Case nu echt zo handig is. En ik ben eerlijk, mijn portemonnee is ook wel aan vervanging toe. Niet vanwege al het geld wat erin zit, maar al die pasjes. Ik heb er zo eentje waar de pasjes boven elkaar zitten en moet je ze ertussenuit peuteren om af te rekenen bij de kassa. (daar gaan mijn nagels)

Dus was ik wel toe aan een andere optie, en… heel handig, je kan je mobieltje erin kwijt. zo zie je maar weer. Ik draai de boel gewoon om. Een portemonnee hoesje waar je smartphone toevallig ook nog in past.

Daarom koos ik deze beauty. Lekker zomers geel. Out of the box.

geel

Crown Wallet Case

De Crown Wallet

Deze purse heeft een gele kleur aan de buitenkant en aan de binnenkant een zachtblauwe binnenvoering. Hierdoor is deze case speciaal gemaakt om je smartphone, geld en pasjes in op te bergen en te beschermen. Deze portefeuille zorgt er echter voor dat je je toestel op een uiterst stijlvolle wijze kunt beschermen tegen krassen, butsen en afkalvingen. Dit portemonnee hoesje is prachtig afgewerkt en geeft jou en je toestel een luxueuze uitstraling. Je kunt het sluiten door middel van een kliksysteem en hierdoor blijft de flap goed op z’n plek. Bovendien zit er ook een handige rits aan de binnenkant waardoor je spulletjes er niet onverwacht uit kunnen vallen.

Wat viel mij het eerste op?

Ik was benieuwd hoe het zou werken als ik iets wil afrekenen in de winkel. Mijn mobieltje floept er dan vast uit, dacht ik. No way! Aan de binnenkant, waar je je smartphone in steekt zit een ruw, maar toch zacht stofje , waardoor je telefoon er niet zomaar uit kan vallen. Top, top, top!

Natuurlijk heb ik het grondig getest.

 • Ik hield het tasje ondersteboven en hij gleed er niet uit. Pluspunt!
 • Je kan er je geld en pasjes er goed in kwijt.
 • En hij ziet er heel stylish uit.

Ook ideaal als je niet altijd met je grote handtas wilt slepen. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent en een hapje gaat eten op de Boulevard. Een soort ‘clutch’ is het. Die had ik nog niet.

Je hebt ze in 6 kleuren. Ik heb een beetje gefotoshopt om een paar andere kleuren te laten zien. Op de website van Telefoonhoesjestore.nl (http://www.telefoonhoesjestore.nl)) zie je natuurlijk de originele kleuren .

collage wallet case

Mooi zijn ze, hé?

Ik vroeg mij af waarom er in de zijkant een open ruimte zat… om je smartphone te luchten?

Eigenlijk door de vraag van Debbie kwam ik erachter. Zoekend of er ook een wallet was voor haar IPhone, zag ik dat die ruimte bedoeld was om je ‘oortjes’ aan te sluiten! Weer wat geleerd!

Zijn jullie ook toe aan een sprankelend nieuw hoesje voor je smartphone?

crown wallet flow

 

Zo maak je kans!

1- Laat een reactie achter dat je meedoet. Met een geldig email adres.

2 Like de pagina van Telefoonhoesjestore op Facebook.

3- Like BeautyByBabs  op Facebook. (doe je dit al, kies dan eventueel iets anders…Twitter, Instagram, Bloglovin, de Nieuwsbrief… keuze genoeg)

Over 2 weken maak ik de 3 winnaars bekend!

handtekening Babs

 

Geen update meer missen?

  1. chucky1012 26 mei, 2015
  2. Hennie 25 mei, 2015
  3. Ling Choi 25 mei, 2015
  4. Hennie Vd Plas 25 mei, 2015
  5. Anita Hubert 12 mei, 2015
  6. chucky1012 12 mei, 2015
  7. Desiree 12 mei, 2015
   • BeautyByBabs 12 mei, 2015
  8. Ilsiee prins 12 mei, 2015
  9. Shenna Stuart 12 mei, 2015
  10. Sonja 12 mei, 2015
  11. Debbie 12 mei, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten