Review: Ciaté nagellak

Mijn eerste nagellak met een strikje is een feit!

Van de MakeUpSpot kreeg ik een tof pakketje binnen, waaronder mijn eerste nagellak van Ciaté.

Ik had die schattige flesjes zo vaak voorbij zien komen en in de winkel iedere keer dat ik ze zag bewonderd, maar de prijs, die prijs (rond €10)… ik ben met nagellak meer een colorpicker dan dat ik voor de duurdere merken ga. Nieuwe kleuren? Die wil ik altijd zo graag uitproberen!

Ciaté_ nagellak shaken not stirred (4)

En dan te bedenken dat ik een tijdje terug weinig had met nagellak. Hoe zou dat nu komen…?

* knipoogt naar alle bloggers die keer op keer die prachtige nagellakjes showen*

Die nagellak met dat beeldige strikje en dat ietwat gebogen flesje stond of course op mijn wensenlijstje. Opgeslagen in het “hebbe- hebbe” deel van mijn hersenstam. En zo komt er weer een mini droompje uit.

Ciaté Shaken not Stirred 033

Ciaté_ nagellak (2)

De lak is super dun, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het lakken van mijn nagels gaat heel soepel, al heb ik wel 3 laagjes nodig voor het beste resultaat.

 

Die glans, wat is die apart! Ik weet niet precies hoe ik dat kan omschrijven, maar het is niet glanzend zoals  parelmoer; Het ziet eruit als flinterdun geschilderd glas.

♥ it!

Houdbaarheid

Met gemak zeker 4 dagen. Bij de uiteinden van mijn nagels werd het ietsje minder (zie foto’s), maar nauwelijks te zien, zeker niet zonder mijn bril. (gosh, wat ben ik kippig!)

Ik ben heel blij met mijn eerste lak met strik. Ciaté it is. En hoop dat er nog vele mogen volgen!

Hebben jullie een Ciaté nagellak in huis?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Evita / Fashion meets Beauty 22 december, 2015
   • BeautyByBabs 22 december, 2015
  2. Hennie 19 december, 2015
  3. chucky1012 19 december, 2015
  4. Annette 18 december, 2015
  5. Mariska 18 december, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten