Review- Christian Faye Eyeshadow Black & Purple

Christian Faye ken ik voornamelijk van de mooie wenkbrauwpoeders en ik ben daar zeker positief over. Zouden de eyeshadows van Christian Faye ook zo mooi zijn? Ik kreeg na de Beauty Speed Date 2 paletten mee naar huis en ik laat ze aan jullie zien!

christian faye eyeshadow paletten

Mooie eyeshadows, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Tegenwoordig mag het van mij met glitters zijn, metallic en matte kleuren. Ik vind ze allemaal mooi. Het belangrijkst vind ik wel de pigmentatie. Ik koop tegenwoordig nooit meer paletten die voor de helft zijn gevuld met lichte kleuren, die vallen in 9 van de 10 gevallen enorm tegen. In mijn goodiebag zaten voor mij perfecte kleuren, namelijk grijze tinten en paarse tinten. En die vind ik altijd mooi bij mij passen!

Claims:

 • De kleuren zijn makkelijk te layeren waardoor er de mogelijkheid is om zelf te bepalen hoe intens de look wordt.
 • Deze oogschaduws zijn her- ontwikkeld met intensievere pigmenten voor een rijker effect. Elke oogschaduw is vol van kleur met een zacht fluwelen finish.

 

 

Quattro Eyeshadow Black

christian faye eyeshadow palette black

 

Swatch!

 

eyeshadow swatches Christian Faye quattro

De grijze kleur rechtsboven, daar zit een mooi glansje in, linksonder (derde swatch) oogt meer metallic

De look:

christian faye black 1

Mooie combinatie van kleuren. De pigmentatie vind ik niet heel krachtig, ik moet wel een paar keer de kwast erdoorheen halen en de laagjes wat opbouwen. Quattro Eyeshadow Black €15.95

 

Smokey Eyes Purple

christian faye eyeshadow palette purple

 

Swatch!

Ook mooie kleurcombinaties, de lichtere kleuren hadden van mij ook krachtiger mogen zijn.

De look:

 

Smokey Eyes Purple €21,95

christian faye purple

 

Conclusie:

De claims kloppen wel, layeren gaat goed en de finish is inderdaad zijdezacht. Ik had gedacht dat ik zou vallen voor de paarse kleuren, maar het donkere palette met de grijze tinten is ook een plaatje! Mijn favoriet!

Christian Faye is verkrijgbaar bij Douglas en ICIParisXL

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Annette 22 oktober, 2017
  2. Sonja 21 oktober, 2017
  3. Kayla 21 oktober, 2017
  4. Marielle 20 oktober, 2017
  5. Irene 20 oktober, 2017
  6. Jolanda 20 oktober, 2017
   • BeautyByBabs 20 oktober, 2017
  7. Iris 20 oktober, 2017
  8. Deb 20 oktober, 2017
  9. chucky1012 20 oktober, 2017
  10. bychristiana 20 oktober, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten