Review- Charwhite, voor natuurlijk witte tanden

Witte tanden, een mooi gebit. Ik vind het belangrijk. Als ik met iemand praat dan kijk ik als eerste naar de ogen en vaak daarna naar iemand zijn gebit. Van mij hoef je geen Hollywood Smile te hebben, als het er netjes uit ziet is het ook prima.

charwhite 1

De laatste tijd kijken wij veel naar Engelse tv series en het valt ons op dat veel Engelse acteurs (meestal de mannen, maar ook bosjes vrouwen, zeker van mijn generatie) een heel lelijk gebit hebben. Veel scheve tanden. Ik vraag mij dan ook af of de Engelsen minder ijdel zijn wat hun gebit betreft.

Naar de tandarts gaan vind ik niet erg. Sterker nog, ik ben super blij als tandsteen weer verwijderd is en alles weer gepolijst en glad is.

Toen ik over Charwhite las wilde ik deze graag testen. Kijken in hoeverre tandpasta een poedervorm mijn tanden kan oplichten!

Charwhite is 100% natuurlijk, veganistisch en niet schadelijk voor je tanden

Ik had lang een zwak voor whitening tandpasta’s (ik kocht steeds een ander merk, als er maar whitening op stond), maar daar ben ik van genezen. Dat helpt allemaal niet, hoogstens leggen ze een glanzend laagje over je tanden and that’s it. Ook heb ik gepoetst met baking soda, citroensap en een beetje vaseline voor de glans, maar ik had het idee dat de baking soda mijn tanden toch aantastte, dus maar mee gestopt.

we love to make you smile

Poetsen met zwarte poeder voor wittere tanden

Als je Charwhite gebruikt moet je geen haast hebben. Je mond wordt tijdens het poetsen pikzwart en goed naspoelen is een must. Ik had voor de grap wat foto’s gemaakt en ik kan zo als heks bij de Efteling gaan staan, hahaha. Wat ziet dat er goor uit!

charwhite-teeth-whitener-50-ml-4

Het resultaat?

Omdat ik tussendoor onverwacht het ziekenhuis in moest heb ik het “maar een week” getest. Toch ben ik niet ontevreden met het resultaat. Mijn tanden voelen schoon aan na een poetsbeurt en dat is minstens zo belangrijk.

Ik heb geprobeerd om goede foto’s te maken, maar dit is heel lastig. Zoals een andere lichtinval en omdat mijn camera ook nog wel eens switchen qua kleurenspectrum (te rood, te geel) maakt dat ik er geen goed beeld van kan krijgen. Op het oog zien mijn tanden er frisser uit, niet noemenswaardig witter. Maar wel een verschil.

Conclusie:

Ik vind Charwhite helemaal niet slecht scoren. Voorlopig laat ik alle whitening tandpasta’s links liggen bij de drogist. Op het oog vind ik Charwhite tot nu toe het best werken.

Charwhite is onder andere verkrijgbaar bij Shizo en SoloBioMooi.

De adviesverkoopprijs bedraagt € 34,95 (potje bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten).

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Mart 29 juni, 2017
  2. Jasmijn 23 mei, 2017
   • BeautyByBabs 23 mei, 2017
  3. Aileen 20 februari, 2017
  4. Josine 19 februari, 2017
  5. YuSt 19 februari, 2017
  6. Armande 18 februari, 2017
   • BeautyByBabs 19 februari, 2017
  7. Claire 18 februari, 2017
  8. Deb 18 februari, 2017
  9. Annette 18 februari, 2017
  10. Gonny 18 februari, 2017
  11. Iris 18 februari, 2017
  12. chucky1012 18 februari, 2017

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten