Review- Catrice Nude Illusion Loose Powder

Catrice Nude Illusion Loose Powder

Als jullie een foto van mij zien waarop ik geen glimmende toet heb, kan je er gif op innemen dat er over mijn foundation een poeder zit. Ik gebruik meestal van Catrice de Nude Illusion Loose Powder en ben daar zeer tevreden over.

catrice nude illusion

Als de zon schijnt, dan pak ik mijn Colorescience Sunforgettable met SPF. Blijft een super product, ook omdat je hem zo kan meenemen in je tas zonder bang te zijn dat je bij de douane opgepakt wordt omdat er allemaal poeder in en om je tas dwarrelt. Kwast en poeder in een onbreekbare huls.

Maar voor thuis ben ik meer dan tevreden met die van Catrice.

 

Over Catrice Nude Illusion Loose  Powder

De transparante, losse poeder met een soft-focus effect biedt alle huidtypes een langdurig mat effect. De microfijne poederdeeltjes absorberen overtollig talg en zorgen voor een mat effect zonder de huid uit te drogen. Voor een egale en vlekkeloze teint. Kan ook gebruikt worden om make-up te fixeren. Verkrijgbaar als transparante poeder – geschikt voor ieder huidtype en elke teint. It‘s all about nude.

Verpakking

De poeder zit in een rond, transparant doosje met zwarte dop. Het doosje is een zogenaamde shifter jar, binnenin zit een plastic gedeelte met kleine gaatjes waardoor het poeder naar buiten kan komen.Je schudt even met het doosje (deksel erop!) en dan zit er bovenop meer dan voldoende poeder om je kwast daarin te deppen.

 

Ik gebruik hiervoor mijn Kabuki kwast van essence en haal deze luchtig (met de poeder natuurlijk) over mijn neus en voorhoofd. Plekken waar ik vaak glim, de wat vettige zones dus. Mijn make-up ziet er mooi mat uit en blijft beter zitten.

Het fijne van deze poeder is dat hij ook niet te opvallend is. Dus hij accentueert geen fijne lijntjes/rimpels.

catrice nude illusion loose powder

Ik heb deze Nude Illusion Loose Powder al maanden in huis, en eigenlijk vergeet je dat zo een (budget) product toch zo vaak gebruikt. Een beetje triest voor hem dat ik er niet eens aandacht aan besteed op mijn blog…

Bij deze dus! Ik zie bijna een glimlach op het potje verschijnen. “Hèhè… nu ben ik eens aan de beurt”

€5,59 is voor Catrice misschien een wat hogere prijs dan wat wij gewend zijn, maar het is dubbel en dwars waard, vind ik.

Bij de 1+1 gratis actie heb ik bij het Kruidvat van Catrice de Velvet Finish Powder gekocht. (met hyaluron) Deze heb ik nog niet gebruikt, maar zodra hij open gaat, zal ik er natuurlijk ook over schrijven.

Gebruiken jullie een losse of compacte poeder?

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Nora 13 december, 2017
   • BeautyByBabs 13 december, 2017
  2. Hennie 5 september, 2015
  3. Annette - Ann Ages Gracefully 4 september, 2015
  4. Ceetje 4 september, 2015

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten