Review- Catrice – Nail Paint To Go Limited Edition- Pink Pulse

Nail Paint, een nieuwe manier van nagellak opbrengen… Holy grail or fail? Een nagellak die je opbrengt als een viltstift? Toen ik het persbericht maakte vroeg ik mij al af of dit handig zou zijn. Later kreeg ik feedback van een lezeres dat het wel werkte en goed dekkend was, maar na het verwijderen bleef , haar nagel de kleur houden van de lak. (zij had voor blauw gekozen) Ik heb er ook een gekocht om jullie te laten zien of jullie nu en masse naar de winkel moeten gaan rennen of juist niet…

Nail Paint To Go Limited Edition

Hoe werkt het?

Dankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd, zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur in de viltstiftpunt te laten stromen en aanbrengen. Om te verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen.

Nail Paint To Go Limited Edition 2

Wat vind ik ervan?

Ik had gekozen voor de kleur Pink Pulse. Toen ik de dop eraf draaide zag ik een (hard) borsteltje en vroeg mij direct af of die later zacht werd of hard zou blijven.

Het kwastje bleef (bij mij) dus hard. Na een aantal keren duwen op de bovenkant kwam de nagellak tevoorschijn. So far , so good.

Maar nu het lakken…

Of ik ben een regelrechte kluns en motorisch gestoord, maar ik kreeg het er niet netjes op. Het harde kwastje zou wel heel precies kunnen werken, maar aan het eind van de nagel werd de lak doorzichtig en een tweede laagje mocht niet echt baten. Het dekte niet lekker.

Op mijn rechter nagel heb ik een basecoat aangebracht (Caption) maar ik heb iets tegen basecoats, bij mij zit de lak er daarna überhaupt nooit mooi op.

Nail Paint To Go Limited Edition 3

Ik ben linkshandig en dan is het lakken van mijn linker hand best lastig. Maar met deze pen vond ik het dubbel moeilijk, dus gaf ik het al snel op. Nee, dit gaat hem niet worden.

Linkernagel… zonder basecoat

 

Nail Paint To Go Limited Edition 4

Al ietsje beter…

De lezeres van de feedback (super bedankt Marian, ik vind het altijd fijn als mensen vertellen hoe iets bevalt) merkte ook op dat de lak na 1 dag al begon te chippen en dat is natuurlijk jammer. (zonder topcoat)

Het eraf halen gaat snel, maar er blijft ook wat lak achter op de poreuze delen van mijn nagels. Mijn nagels chippen enorm, ik kan soms zo met mijn andere nagel er een laagje vanaf wippen. 🙁

 

Conclusie

Hoewel het leuk gevonden is, is het niet aan mij besteed. Misschien dat een van de dames die zulke mooie blogs maken over nagellak en nailart het beter kunnen dan ik.  Maar wie ben ik, nagels lakken is voor mij met een normale lak soms al een queste. Ik ben benieuwd wie het ook gekocht heeft en er heel enthousiast van is. Want dat zou ook zomaar kunnen.

Gelukkig kost deze Nail Paint To Go  niet teveel, (€3,99)  dus ook geen godsvermogen gespendeerd. Maar ook wel weer duur als je nagaat dat deze lak na 1 dag er al niet meer mooi uitziet. En ik weet niet of het kwastje wel of niet uitdroogt na verloop van tijd, ik heb hem pas één dag in huis en net gebruikt. (30-06-2017)

“Durven” jullie het aan?

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. Vanessa 5 juli, 2017
  2. Mariska 2 juli, 2017
   • BeautyByBabs 2 juli, 2017
  3. Annette 1 juli, 2017
  4. Astrid 1 juli, 2017
  5. Kayla 1 juli, 2017
  6. Deb 1 juli, 2017
  7. chucky1012 1 juli, 2017

  Add Your Comment

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten