Review- Catrice liquid liner denim

Catrice Eyeliner- Kleur: Denim

Ik gebruik bijna altijd een eyeliner. Toen ik zag dat Catrice een eyeliner in de kleur denim had, leek mij dat wel een leuke afwisseling.

De liquid liners van Catrice vind ik altijd prima van kwaliteit. Een fijn dun kwastje, waarmee je met gemak een dun of dikker lijntje kan trekken. Kijken jullie mee?

catrice liquid liner denim blue

 

Denim Divine by CATRICE – Liquid Liner

Indigo Eyes. Dip-eyeliner met een donkerblauwe, matte textuur voor langdurige resultaten met een denim look. Het fijne kwastje is ideaal voor een nauwkeurige eyeliner stijl met perfect getekende lijntjes – de ideale basis voor expressieve oogmake-up looks. Verkrijgbaar in C01 Dark Denim Blue.

 

Ik laat jullie het kwastje en de swatch van de liquid liner zien. Ik had wat foto’s gemaakt van mijn ogen maar je ziet er bij mij gewoon niets van. Je ziet wel dat ik een eyeliner draag, maar daar heb ik ook alles mee gezegd.

Catrice liquid liner

Het kwastje is fijn, de kleur is heel donkerblauw, tegen het zwart aan. En toch is deze kleur iets minder hard dan zwart.

 

catrice denim eyeliner

 

Ik vind het toch ietsje beter staan dan zwart. Mij wordt altijd aangeraden om een bruin potloodje te gebruiken en die te vervagen, maar ik ben nog geen goede tegengekomen.

liquid liner denim

Ik zoek een mooi potloodje die niet afgeeft, want binnen een mum van tijd zit er ook een streepje op mijn overhangende ooglid. Heel vervelend is dat, zeker als niemand je erop wijst.

Het is mij meerdere malen overkomen dat ik leuk foto’s zat te maken, vergrootte ze uit en iewww… daar was die afdruk weer!

Deze matte eyeliner vind ik prima voor nu en hij is ook niet te duur. € 2,99

Maar tips zijn zeker welkom!

 

 

 

Geen blogpost meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 685 andere abonnees

13
Leuk als je een reactie plaatst!

avatar
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
BeautyByBabsAstridheidiMariskaYvonne Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Astrid
Gast

Jammer zeg dat het geen echte denimkleur is. Dat lijkt me nou echt tof en net weer wat anders. Wellicht heb je wat aan de Essence fine linerpen? Die heb ik vaak gebruikt en daarmee kon ik goed werken. Het is niet duur, dus misschien de moeite waard?

heidi
Gast

Wat leuk is dat.
Ik heb nog nooit zo iets gekocht maar wie weet.

Mariska
Gast

Ik zal wel kleurenblind zijn maar het ziet er toch wel redelijk zwart uit. Wel een mooie liner!

Yvonne
Gast

Heel mooi alleen gaan dit soort eyeliners niet samen, wij matchen niet. (lees ik maak er een zooitje van)

Melike
Gast

Wat leuk dat deze mat is, ik gebruik meestal glanzende. Ik denk dat mat ook wel heel mooi kan zijn, net iets subtieler. Ik gebruik zelf een potlood van mac, maar die geeft ook wel een beetje af. Ik weet eigenlijk niet welke dat niet doet. Wel heb ik wel eens waterproof potloden gezien! Ik weet alleen ook niet meer waar. Misschien kun je dat opzoeken?

Deb
Gast

De verpakking ziet er in ieder geval chique uit. Vervelend wanneer een eyeliner afgeeft.

Ik kan je de oogpotloden van Urban Decay aanraden. Deze zijn waterproof en blijft (tenminste bij mij) de hele dag op z’n plek zitten. Ze zijn niet echt goedkoop, maar het zijn echt hele goede en in veel tinten te krijgen.

Jolanda
Gast

Ik vind het een hele mooie verpakking hebben! De kleur lijkt inderdaad wat zwart. Ook ik heb last van de afdrukken. Ik smeer dan altijd een oogschaduwprimer (van douglas make-up) op (na foundation) ook al draag ik geen oogschaduw. Bij mij helpt dit heel goed!

YuStSoMe
Gast

Ooooh ja die lijn heb ik ook… Vooral als ik een liner met kleur gebruikt heb. Grrrrrr.
Ik blijf toch bij zwart en de eyeliner van Miss Sporty draag ik het liefst. Je kunt er dan ook met bruine oogschaduw overheen gaan.

chucky1012
Gast

Dat ziet er goed uit!
Ik ga ernaar opzoek.

jeapiebel
Gast

Ik kan nog niet goed met eyeliner potlood werken. Bij mij is het een stuk makkelijker om met pot en kwastje te werken. Ik merk wel dat het de look compleet maakt met eyeliner. Toch ben ik vaak te lui voor. hihi.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten