Review- Cardisoft Crème van de Tuinen

Na mijn persbericht over de Skin Care producten van de Tuinen viel mijn oog op de Cardisoft Crème omdat ik behoorlijk last heb van jeuk op mijn rug.

Ik krab wat af, en zo wordt het van kwaad tot erger. What to do?

cardisoft crème

Een van de mogelijkheden was de Cardisoft crème, dus deze gaat in de test. Helpt het om van het gekrab af te komen?

De Tuinen heeft een hele lijn met skincare producten. Ik was er allang bekend mee, want ik kom er regelmatig. Of om die heerlijke waxmelts te halen (mijn buurvrouw hoorde ik laatst roepen op balkon… waar komt die lekkere vanille geur vandaan?) , voor mijn supplementen of etherische oliën.

Nu ze een spaarsysteem hebben, is het helemaal verleidelijk om daar wat te kopen. Je scant je pasje en via email krijg je je kortingsbon voor je volgende aankoop. Dus niet oeverloos een spaartegoed opbouwen, maar direct cashen.

Wat is Cardisoft crème precies, wat doet het voor je?

cardisoft cremeDe Tuinen Cardisoft Crème is jouw BFF wanneer je last hebt van huidirritatie, jeuk of eczeem. Deze heerlijk zachte crème helpt bij het verzachten van de geprikkelde, rode en gevoelige huid. De crème bevat helende eigenschappen die ondersteuning bieden bij het herstellend vermogen van de huid.

Ik heb dagelijks, voor zover ik er bij kon mijn rug ingesmeerd. Ook bij wat scheerwondjes op mijn been.

De jeuk is een stuk minder, hoera!

 

Conclusie:

Dit is een fijne crème als je je huid wilt laten kalmeren. Ik lees nu pas dat je het niet op open wondjes mag smeren. Ik heb dat gedaan, maar totaal niks van gemerkt. Maar doe het voor de zekerheid maar niet.

 • Deze crème bevat geen kleurstoffen, parabenen en parfum.
 • Er zit Glycerin in ( verhoogt de absorptie van water vanuit de onderliggende lagen van de huid en voorkomt waterverlies van de huid aan de lucht) en Cardiospermum Halicacabum in. Deze laatste stabiliseert de membranen van cel organen en vermindert daardoor ontstekingsreacties in de huid.
 • Als laatste op de inci lijst vinden we Tocopherol (Vitamine E)

Al met al een fijne crème!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

 

 

 

Geen update meer missen?

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op beautybybabs en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  1. chucky1012 26 mei, 2015
  2. Sonja 26 mei, 2015

  Add Your Comment

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten